κατασκευή κατασκευή μπάσκετ κατασκευή eshop Βολος Στην τελική ευθεία για το προπονητικό

κατασκευή eshop Βολος Ως γνωστό, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, περιμένει την έγκριση του δήμου Θέρμης για την εκμίσθωση της έκτασης……

Στην τελική ευθεία για το προπονητικό κατασκευή eshop Βολος Σήμερα η απόφαση για την εκμίσθωσή του στην ΠΑΕ

Ως γνωστό, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, περιμένει την έγκριση του δήμου Θέρμης για την εκμίσθωση της έκτασης των 220 στρεμμάτων για να δημιουργήσει εκεί το υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο του «δικεφάλου του Βορρά».

Το ζήτημα θα συζητηθεί στην βραδινή συνεδρίαση του που θα γίνει στο δημοτικό κατάστημα Βασιλικών. Παρά την ανησυχία των τελευταίων ημερών λόγω της καθυστέρησης που παρατηρείται στην υπόθεση, δεν προκύπ ΤΕΙ κάποια σοβαρή ένσταση και λογικά θα εγκριθεί η διενέργεια ανοιχτού διαγωνισμού, κατασκευη eshop που μέσα στις επόμενες 20 μέρες θα οδηγήσει και στην εταιρία που θα αναλάβει την εκμετάλλευση της έκτασης.

Θυμίζουμε, κατασκευη eshop ότι αντιπολίτευση στον δήμο, είναι ο πρώην πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, Νίκος Βεσυρτζής. Με βάση τις πρώτες συζητήσεις που έχουν γίνει, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, θέλει να μισθώσει την έκταση για 35χρόνια (έναντι 100.000 ευρώ ετησίως, κατασκευη eshop με την δέσμευση κατασκευής κολυμβητηρίου). Ο Ιβάν Σαββίδης και οι διοικούντες την ΠΑΕ, θέλουν να ολοκληρωθούν άμεσα τα γραφειοκρατικά και να μπουν σύντομα οι μπουλντόζες. Το έργο, υπολογίζεται ότι θα έχει ολοκληρωθεί μέσα σε ένα χρόνο και θα κοστίσει περίπου 25 εκατ. ευρώ.

Πηγή: sport-fm.gr

κατασκευή eshop Βολος κατασκευή eshop Βολος Φάρμακα σε ανασφάλιστους και απόρους

Ανακοινώθηκε στο υπουργείο υγείας, η συνεργασία του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ), του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ) της Αρχιεπισκοπής και του υπουργείου υγείας, με στόχο τη δημιουργία τράπεζας φαρμάκου για τους ανασφάλιστους και τους άπορους.

Ο υπουργός υγείας, Α. Γεωργιάδης, αναφερόμενος στη δημιουργία τράπεζας φαρμάκου, τόνισε ότι από τους 34.000 πολίτες που έχουν κάνει αιτήσεις για να ενταχθούν σ΄ αυτό το πρόγραμμα βοήθειας, έχουν εγκριθεί μέχρι σήμερα 10.500.

Ο στόχος του προγράμματος είναι να διατίθενται δωρεάν και φάρμακα λίγους μήνες από την ημερομηνία λήξης τους και εκτιμάται, όπως είπε ο πρόεδρος του ΣΦΕΕ κ. Φρουζής, στο πλαίσιο του προγράμματος αυτού ότι θα συγκεντρώνονται κάθε χρόνο περίπου 900.000 φάρμακα, τα οποία θα διατίθενται αφού προηγουμένως έχουν ελεγχθεί από τον ΕΟΦ.

Μετά από επίμονες ερωτήσεις δημοσιογράφων για το νέο νομοσχέδιο για το φάρμακο, η συζήτηση άνοιξε και για το θέμα των γενοσήμων.

Όπως έγινε γνωστό, το υπουργείο υγείας προτίθεται να μειώσει περισσότερο τις τιμές των γενοσήμων και να δώσει κίνητρα σε γιατρούς και φαρμακοποιούς, ώστε να αυξηθεί η χρήση τους και να αγγίξει το 60%, κατασκευη eshop ενώ δεν αποκλείσθηκε το ενδεχόμενο να ενθαρρυνθούν και οι ασφαλισμένοι να τα χρησιμοποιούν.

Όπως ανέφερε ο υπουργός υγείας «δεχόμαστε κριτική από την τρόικα για τη χαμηλή συμμετοχή (25%) των ασφαλισμένων στο φάρμακο όταν στην Πορτογαλία η συμμετοχή είναι 38%. Παρότι έχει τεθεί, είναι ένα θέμα που δεν συζητάμε».

Τα γενόσημα φάρμακα ελέγχονται από τον ΕΟΦ και το ποσοστό που κρίνονται ακατάλληλα είναι μόλις 4%, όσο και στα πρωτότυπα, είπε.

Όπως τόνισε, εξάλλου, πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης «εμείς δεν διαφωνούμε με τη χρήση γενοσήμων αρκεί τα φάρμακα αυτά να ελέγχονται και να είναι ασφαλή για τους πολίτες».

Σημειώνεται ότι πριν ο υπουργός υγείας μιλήσει για το θέμα των γενοσήμων στη συνέντευξη Τύπου, προκλήθηκε ένταση μεταξύ δημοσιογράφων, κατασκευη eshop του Α. Γεωργιάδη και του προέδρου του ΙΣΑ, επειδή οι εκπρόσωποι του Τύπου επέμεναν ο υπουργός υγείας να μιλήσει για τα γενόσημα.

Ο κ. Γεωργιάδης μεταξύ σοβαρού και αστείου είπε στους δημοσιογράφους ότι είναι «γκρινιάρηδες» και κάνουν σαν στρουμφάκια, συμπληρώνοντας ότι στο εξωτερικό οι δημοσιογράφοι δεν συμπεριφέρονται με αυτό τον τρόπο.

Ο Γ. Πατούλης, κατασκευη eshop μετά από επίμονες ερωτήσεις δημοσιογράφων, τους αποκάλεσε «ανακριτές».

κατασκευή eshop Βολος Γεωργιάδης: Δεν περιμένουμε το CNN για να μάθουμε τα προβλήματα στην υγεία

Οργισμένη απάντηση στο ρεπορτάζ του αμερικανικού δικτύου σχετικά με τη φαρμακευτική περίθαλψη και τις ελλείψεις  Άμεση ήταν η απάντηση του υπουργού υγείας, Άδωνη Γεωργιάδη, στο ρεπορτάζ του CNN για τη μελανή φαρμακευτική περίθαλψη στην Ελλάδα και τις ελλείψεις κατά το δημοσίευμα σε τουλάχιστον 200 φάρμακα. 

Ο υπουργός σχολίασε το δημοσίευμα του αμερικανικου δικτύου, λέγοντας πως «εμείς δεν περιμένουμε να μάθουμε από το CNN τα προβλήματα. Ξέρουμε πως έχει η κατάσταση».

Για το ίδιο δημοσίευμα, ο πρόεδρος του ΣΦΕΕ κ. Κωνσταντίνος Φρουζής δέχτηκε ερώτηση σχετικά με δημοσίευμα του CNN ότι οι εταιρείες έχουν αποσύρει από την Ελλάδα 200 σκευάσματα:

«Δουλειά μας είναι να δίνουμε φάρμακα», είπε ο κ. Φρουζής, προσθέτοντας ότι «από τη στιγμή που το φάρμακο κυκλοφορεί και του έχει δοθεί τιμή, η εταιρεία το διαθέ ΤΕΙ στην αγορά. Ελλείψεις φαρμάκων ενδέχεται να υπάρχουν στα σημεία πώλησης».

Να σημειωθεί πως το CNN χαρακτήρισε ως «θανατηφόρες» τις περικοπές ύψους 40% που επέβαλλε η τρόικα στο σύστημα υγείας στην Ελλάδα, εξαπολύοντας επίθεση προς τους δανειστές και στην πολιτική σκληρής λιτότητας που εφαρμόζουν στη χώρα. 

Επίσης στο δημοσίευμα το αμερικανικό δίκτυο υποστηρίζει πως η βαθιά ύφεση δεν αποτελεί πλέον λύση αλλά μέρος του προβλήματος με ανυπολόγιστο κόστος για τους ανθρώπους, ενώ επισημαίνει πως «πάνω από 200 σημαντικά φάρμακα έχουν αποσυρθεί από τα ράφια των φαρμακείων, καθώς ο κρατικός προϋπολογισμός για τα φάρμακα μειώθηκε σε μεγάλο βαθμό και οι φαρμακευτικές εταιρείες φεύγουν από την χώρα μαζικά».

Διαβάστε περισσότερα εδώ

κατασκευή eshop Βολος

source: http://www.newsbeast.gr/sports/arthro/608160/stin-teliki-eutheia-gia-to-proponitiko/

κατασκευή κατασκευη eshop Βολος…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *