κατασκευή κατασκευή Ιβάν Σαββίδης κατασκευή eshop Βολος Στην τελική ευθεία για το προπονητικό

κατασκευή eshop Βολος Ως γνωστό, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κατασκευη eshop Ιβάν Σαββίδης, κατασκευη eshop περιμένει την έγκριση του δήμου Θέρμης για την εκμίσθωση της έκτασης……

Στην τελική ευθεία για το προπονητικό κατασκευή eshop Βολος Σήμερα η απόφαση για την εκμίσθωσή του στην ΠΑΕ

Ως γνωστό, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κατασκευη eshop Ιβάν Σαββίδης, περιμένει την έγκριση του δήμου Θέρμης για την εκμίσθωση της έκτασης των 220 στρεμμάτων για να δημιουργήσει εκεί το υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο του «δικεφάλου του Βορρά».

Το ζήτημα θα συζητηθεί στην βραδινή συνεδρίαση του που θα γίνει στο δημοτικό κατάστημα Βασιλικών. Παρά την ανησυχία των τελευταίων ημερών λόγω της καθυστέρησης που παρατηρείται στην υπόθεση, δεν προκύπ ΤΕΙ κάποια σοβαρή ένσταση και λογικά θα εγκριθεί η διενέργεια ανοιχτού διαγωνισμού, κατασκευη eshop που μέσα στις επόμενες 20 μέρες θα οδηγήσει και στην εταιρία που θα αναλάβει την εκμετάλλευση της έκτασης.

Θυμίζουμε, ότι αντιπολίτευση στον δήμο, είναι ο πρώην πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, Νίκος Βεσυρτζής. Με βάση τις πρώτες συζητήσεις που έχουν γίνει, κατασκευη eshop ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, θέλει να μισθώσει την έκταση για 35χρόνια (έναντι 100.000 ευρώ ετησίως, με την δέσμευση κατασκευής κολυμβητηρίου). Ο Ιβάν Σαββίδης και οι διοικούντες την ΠΑΕ, θέλουν να ολοκληρωθούν άμεσα τα γραφειοκρατικά και να μπουν σύντομα οι μπουλντόζες. Το έργο, υπολογίζεται ότι θα έχει ολοκληρωθεί μέσα σε ένα χρόνο και θα κοστίσει περίπου 25 εκατ. ευρώ.

Πηγή: sport-fm.gr

κατασκευή eshop Βολος κατασκευή κατασκευη eshop Βολος Αλλαγή ώρας στα ματς της Εθνικής

Τις ώρες διεξ αγωγής των αγώνων του 6ου ομίλου του Ευρωμπάσκετ όπου συμμετέχει η Ελλάδα άλλαξαν οι διοργανωτές, για να εξυπηρετηθούν τηλεοπτικά αυτοί της… γηπεδούχου Σλοβενίας. Διαβάστε τι αλλάζει.Όπως έγινε γνωστό νωρίς το πρωί της Τρίτης (10/09), όλα τα παιχνίδια της Εθνικής Σλοβενίας στην δεύτερη φάση του Ευρωμπάσκετ μετατίθενται για τις 22:00 το βράδυ για τηλεοπτικούς λόγους. Αυτό όπως ήταν φυσικό, επηρεάζει όλο το πρόγραμμα και στην προκειμένη περίπτωση της Εθνικής μας ομάδας.

Κατόπιν τούτου, η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Ισπανία την Πέμπτη (12/09) στις 18:45 (αντί για 15:30 που είχε αρχικά προγραμματιστεί), τη Σλοβενία το Σάββατο (14/09) στις 22:00 (αντί για 18:45) και την Κροατία τη Δευτέρα (16/09) στις 15:30 (αντί για 22:00).

Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr

κατασκευή eshop Βολος Γεωργιάδης: Δεν περιμένουμε το CNN για να μάθουμε τα προβλήματα στην υγεία

Οργισμένη απάντηση στο ρεπορτάζ του αμερικανικού δικτύου σχετικά με τη φαρμακευτική περίθαλψη και τις ελλείψεις  Άμεση ήταν η απάντηση του υπουργού υγείας, Άδωνη Γεωργιάδη, στο ρεπορτάζ του CNN για τη μελανή φαρμακευτική περίθαλψη στην Ελλάδα και τις ελλείψεις κατά το δημοσίευμα σε τουλάχιστον 200 φάρμακα. 

Ο υπουργός σχολίασε το δημοσίευμα του αμερικανικου δικτύου, λέγοντας πως «εμείς δεν περιμένουμε να μάθουμε από το CNN τα προβλήματα. Ξέρουμε πως έχει η κατάσταση».

Για το ίδιο δημοσίευμα, κατασκευη eshop ο πρόεδρος του ΣΦΕΕ κ. Κωνσταντίνος Φρουζής δέχτηκε ερώτηση σχετικά με δημοσίευμα του CNN ότι οι εταιρείες έχουν αποσύρει από την Ελλάδα 200 σκευάσματα:

«Δουλειά μας είναι να δίνουμε φάρμακα», κατασκευη eshop είπε ο κ. Φρουζής, προσθέτοντας ότι «από τη στιγμή που το φάρμακο κυκλοφορεί και του έχει δοθεί τιμή, η εταιρεία το διαθέ ΤΕΙ στην αγορά. Ελλείψεις φαρμάκων ενδέχεται να υπάρχουν στα σημεία πώλησης».

Να σημειωθεί πως το CNN χαρακτήρισε ως «θανατηφόρες» τις περικοπές ύψους 40% που επέβαλλε η τρόικα στο σύστημα υγείας στην Ελλάδα, κατασκευη eshop εξαπολύοντας επίθεση προς τους δανειστές και στην πολιτική σκληρής λιτότητας που εφαρμόζουν στη χώρα. 

Επίσης στο δημοσίευμα το αμερικανικό δίκτυο υποστηρίζει πως η βαθιά ύφεση δεν αποτελεί πλέον λύση αλλά μέρος του προβλήματος με ανυπολόγιστο κόστος για τους ανθρώπους, ενώ επισημαίνει πως «πάνω από 200 σημαντικά φάρμακα έχουν αποσυρθεί από τα ράφια των φαρμακείων, καθώς ο κρατικός προϋπολογισμός για τα φάρμακα μειώθηκε σε μεγάλο βαθμό και οι φαρμακευτικές εταιρείες φεύγουν από την χώρα μαζικά».

Διαβάστε περισσότερα εδώ

κατασκευή eshop Βολος

source: κατασκευη eshop http://www.newsbeast.gr/sports/arthro/608160/stin-teliki-eutheia-gia-to-proponitiko/

κατασκευή eshop Βολος…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *