Καραϊσκάκη Ολυμπιακό Ολυμπιακό ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ Έκανε το 2-1 η Παρί

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ Μπροστά στο σκορ με 2-1 πέρασε η Παρί στο 69 λεπτό της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Ο Λαβέτσι εκτέλεσε το κόρνερ και ο Μότα με κεφαλιά έστειλε τη……

Έκανε το 2-1 η Παρί ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ Με κεφαλιά του Μότα

Μπροστά στο σκορ με 2-1 πέρασε η Παρί στο 69′ λεπτό της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Ο Λαβέτσι εκτέλεσε το κόρνερ και ο Μότα με κεφαλιά έσ ΤΕΙλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-2.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ Θα συνεχίσει να «πετάει» με Emirates ο Ολυμπιακός

Την επέκταση της χορηγικής του συνεργασίας με την αεροπορική εταιρία  και για τη φετινή σεζόν ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός

Την επέκταση της χορηγίας της «Emirates» για μια ακόμη ποδοσφαιρική σεζόν ανακοίνωσε την Τρίτη η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν να συνεργάζονται για έξι συνεχόμενα έτη με την αεροπορική εταιρία, Δικηγοροι εργατολογοι βολου που προβάλλεται μέσω του «Γ. Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Η Emirates, δικηγοροι βολου μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο και η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνουν την ανανέωση της χορηγικής τους συνεργασίας για την αγωνιστική περίοδο 2013 – 2014. 

Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.grΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ Συμφωνία Ολυμπιακού με την τράπεζα Πειραιώς

Η τράπεζα θα εκδώσει σύντομα την πιστωτική κάρτα ¨ τράπεζα Πειραιώς – Ολυμπιακός Πειραιώς¨ με προσφορές και δώρα για όλους τους κατόχους της κάρτας, φίλους του Ολυμπιακού.

Την εμπορική της συνεργασία με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, Δικηγοροι δημου βολου η οποία ξεκινά από την τρέχουσα περίοδο 2013-2014 και θα είναι πενταετούς διάρκειας, δικηγοροι βολοσ ανακοίνωσε σήμερα η τράπεζα Πειραιώς.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, δικηγοροι βολοσ η συνεργασία θα αναπτυχθεί σε πολλούς τομείς, Δικηγοροι δημου βολου προς όφελος των δύο πλ ευρών και κυρίως των φιλάθλων του Ολυμπιακού.

Ειδικότερα, μεταξύ των άλλων, Δικηγοροι εργατολογοι βολου η τράπεζα Πειραιώς θα εκδώσει σύντομα την πιστωτική κάρτα ” τράπεζα Πειραιώς – Ολυμπιακός Πειραιώς” με προσφορές και δώρα για όλους τους κατόχους της κάρτας, δικηγοροι βολος καρακωστα φίλους του Ολυμπιακού.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ

source: δικηγοροι βολου http://www.newsbeast.gr/sports/arthro/583727/ekane-to-2-1-i-pari/
ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *