καλοκαίρι κυκλοφορία καλοκαίρι ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ Βρετανία: Καθυστερήσεις λόγω βλάβης σε σύστημα ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Η ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ «τεχνική ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ βλάβη» εντοπίζεται στο σύστημα που βρίσκεται ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ στο Swanwick και ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ αφορά τη νότια ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Αγγλία

…”

Βρετανία: Καθυστερήσεις λόγω βλάβης σε σύστημα ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ

Η «τεχνική βλάβη» εντοπίζεται στο σύστημα που βρίσκεται στο Swanwick και αφορά τη νότια Αγγλία

Σημαντικές καθυστερήσεις σε αρκετά αεροδρόμια της Βρετανίας – ανάμεσά τους και αυτό του Γκάτγουικ – καταγράφονται το πρωί του Σαββάτου μετά από «τεχνική βλάβη» στο σύστημα ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας που καλύπ ΤΕΙ τις περιοχές της νότιας Αγγλίας και βρίσκεται στο Swanwick.

Η βλάβη έχει επηρεάσει πτήσεις από τα αεροδρόμια της Ιρλανδίας και του Σαουθάμπτον.

Αντίστοιχο πρόβλημα δημιουργήθηκε με το ίδιο σύστημα το καλοκαίρι του 2012 με αποτέλεσμα, τότε, να χρειαστούν αρκετές ώρες για την αποκατάσταση του προβλήματος στα αεροδρόμια, συμπεριλαμβανομένου και του Χίθροου.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ Μια μαγική βραδιά με την Χάρις Αλεξίου

Ταξίδεψε το κοινό με την φωνή και τη μουσική της

Η Χάρις Αλεξίου εμφανίστηκε στο θέατρο «Βράχων» Μελίνα Μερκούρη του δήμου Βύρωνα, το βράδυ της Δευτέρας, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της περιοδείας.

Η καταξιωμένη τραγουδίστρια μάγεψε για ακόμη μια φορά το κοινό με την φωνή και τα τραγούδια της και εισέπραξε το πιο θερμό χειροκρότημα.

Επόμενη στάση στην περιοδεία της θα είναι ο Πειραιάς και το Βεάκειο Θέατρο ενώ  θα δώσει και τρεις συναυλίας στην Κύπρο. Τη χθεσινή βραδιά άνοιξε το συγκρότημα «Nouveau Sextet» που ακολουθεί όλο το καλοκαίρι πιστά την Χάρις Αλεξίου.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ Μέτρα της Τροχαίας για την ασφαλή μετακίνηση των μαθητών

Μεταξύ άλλων, προβλέπεται η διάθεση τροχονόμων για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας σε οδικούς κόμβους κοντά σε με γάλα σχολικά συγκροτήματα  

Σειρά μέτρων για την προστασία των μαθητών και την ασφαλή μετακίνησή τους, ανακοίνωσε η Tροχαία.

ΑστυνομίαΑστυνομίας τα μέτρα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων:

– Τη διάθεση τροχονόμων για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας σε οδικούς κόμβους κοντά σε με γάλα σχολικά συγκροτήματα.

– Την εντατικοποίηση των τροχονομικών ελέγχων των λεωφορείων που μεταφέρουν μαθητές.

– Την πραγματοποίηση διαλέξεων κυκλοφοριακού περιεχομένου στα σχολεία. – Την ενημέρωση των αρμόδιων φορέων σε περιπτώσεις εντοπισμού προβλημάτων που σχετίζονται με το οδικό περιβάλλον των σχολείων (οριζόντια και κάθετη σήμανση, προστατευτικά κιγκλιδώματα κλπ), για την αποκατάστασή τους.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ακόμα ο ρόλος των γονέων και των δασκάλων στην κυκλοφοριακή αγωγή των παιδιών.

Στο πλαίσιο της εκστρατείας για την οδική Ασφάλεια των μαθητών, αύριο, θα διανεμηθούν ενημερωτικά φυλ Λάδια με συμβουλές οδικής Ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής για μαθητές και γονείς από αστυνομικούς της Τροχαίας σε δημοτικά σχολεία σε όλη τη χώρα, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου.

Η πρωτοβουλία έχει ως στόχο να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει γονείς και μαθητές σε θέματα οδικής Ασφάλειας, ιδίως κατά τις μετακινήσεις τους από και προς τα σχολικά συγκροτήματα.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ

source: http://www.protothema.gr/world/article/334938/vretania-kathusteriseis-logo-vlavis-se-sustima-eleghou-enaerias-kukloforias/
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *