καλοκαίρι Κρίση σεξ κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites Παραμένει στη φυλακή ο βιαστής της Δανέζας τουρίστριας, σύμφωνα με τον Άρειο Πάγο

κατασκευη κατασκευη κατασκευη eshop κατασκευη eshop eshop eshop κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη κατασκευη κατασκευη eshop eshop sites Παραμείνει η ποινή της 5έτους κάθειρξης στον κατασκευη κατασκευη eshop eshop Εμμανουήλ Αριστόβουλο για βιασμό τουρίστριας στην Πλάκα…”

Παραμένει στη φυλακή ο βιαστής της Δανέζας τουρίστριας, σύμφωνα με τον Άρειο Πάγο κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites

Παραμείνει η ποινή της 5έτους κάθειρξης στον Εμμανουήλ Αριστόβουλο για βιασμό τουρίστριας στην Πλάκα

«Η ποινή της 5ετους κάθειρξης που έχει επιβληθεί στο Εμμανουήλ Αριστόβουλο  για έναν από του βιασμούς που έχει κάνει, αυτόν της  Δανέζας τουρίστριας το 2005, να  παραμείνει, αλλά να εξετάσει πάλι το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών το ελαφρυντικό του εντίμου βίου μετά την τέλεση της πράξης (βιασμό)». Αυτό αποφάσισε ο Άρειος Πάγος και ανέπεμψε  πάλι την υπόθεση του βιασμού που έγινε  το Σεπτέμβριο του 2005 σε ξενοδοχείο της Πλάκας, στο Εφετείο για να εξετάσει το σκέλος του  ελαφρυντικού της μετά την πράξη καλής συμπεριφοράς που έχει προβάλει ο βιαστής, καθώς οι Εφέτες δεν αιτιολόγησαν ειδικά και εμπεριστατωμένα την απορρίπτική τους κρίση.

Δηλαδή, σύμφωνα με τους αρεοπαγίτες, το Εφετείο δεν αναφέρεται στα συγκεκριμένα ελαφρυντικά περιστατικά που επικαλείται ο  Εμμανουήλ Αριστόβουλος , αλλά και δεν αναφέρει αρνητικά περιστατικά που το οδήγησαν στην απόρριψη των ισχυρισμών του.

Κατ΄ αρχάς οι αρεοπαγίτες υπογραμμίζουν ότι η πράξη του βιασμού στοιχειοθετείται αντικειμενικά και υποκειμενικά από το Εφετείο, αφού πράγματι  ο Εμμανουήλ Αριστόβουλος    ήθελε και ήρθε σε συνουσία με την τουρίστρια ασκώντας σωματική βία, αφού «η χρήση των ύπουλων μέσων την κατέστησαν ανίκανη προς αντίσταση και την περιήγαγαν σε αναισθησία, εξαναγκάζοντας την να υποστεί χωρίς τη θέλησή της την εξώγαμη συνουσία».

Παράλληλα, ο Άρειος Πάγος έκρινε ότι ορθά το Εφετείο έχει απορρίψει  το αίτημα του   Εμμανουήλ Αριστόβουλου για να του αναγνωριστεί το ελαφρυντικό  του προτέρου εντίμου βίου. Και απορρίφθηκε το αίτημά του, καθώς οι εφέτες έκριναν ότι ο βιασμός τελέστηκε με τρόπο που δείχνει ότι   ο βιαστής είναι άτομο με «χαρακτήρα που πάντοτε υπέκρυπτε μα άκρως επικίνδυνη ηθική διαστροφή»

Να σημειωθεί ότι το περασμένο καλοκαίρι το Μεικτό Ορκωτό δικαστήριο της Αθήνας ο Εμμανουήλ Αριστόβουλος καταδικάστηκε σε 12 χρόνια κάθειρξη χωρίς ανασταλτικό αποτέλεσμα για άλλους τρεις βιασμούς αλλοδαπών γυναικών.

Το χρονικό της σεξουαλικής επίθεσης

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη δικαστική το δεύτερο δεκαήμερο του 2005 Δανέζα τουρίστρια βρέθηκε στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης με έναν φίλο της. Αφού επισκέφθηκαν μαζί την Ακρόπολη, στη συνέχεια ο φίλο της πήγε στον Πειραιά, ενώ αυτή πήγε στην Πλάκα.

Ο Εμμανουήλ Αριστόβουλος, ο οποίος είναι παντρεμένος με Πολωνέζα και έχει δύο παιδιά, την πλησίασε και αφού της συστήθηκε ως πιλότος της εταιρείας Air France, με το όνομα Αλέξανδρος, προσφέρθηκε να την ξεναγήσει στον αρχαιολογικό χώρο.

 Η Δανέζα τουρίστρια δέχθηκε την προσφορά του και αυτός την ξενάγησε στην Πλάκα. Όταν έφτασαν στο θέατρο του Διονύσου, ο  Εμμανουήλ Αριστόβουλος της είπε ότι στην Ελλάδα συνηθίζεται να τρώνε οι τουρίστες σπανακόπιτα. Έτσι, την άφησε μόνη της για δέκα λεπτά και επέστρεψε με μία σπανακόπιτα σε δύο κομμάτια.

Της προσέφερε το ένα και το άλλο το έφαγε αυτός. Στο κομμάτι που έφαγε η Δανέζα, ο Αριστόβουλος προσέθεσε, αφού το θρυμμάτισε, το φάρμακο Stilnox, χωρίς να γίνει αντιληπτός από αυτήν.

Στη συνέχεια ο Αριστόβουλος έπεισε την Δανέζα ότι στην Ελλάδα είναι παράδοση να πίνουν νέκταρ οι τουρίστες και έτσι αυτή από ευγένεια τον ακολούθησε και πήγαν σε κατάστημα, όπου ήπιαν ούζο, κρασί και νέκταρ.

Σημειωτέον ότι, πριν πάνε για το ποτό, σταμάτησαν σε ξενοδοχείο της Πλάκας, όπου ο κατηγορούμενος μπήκε μέσα για να κάνει κάποια κράτηση, όπως είπε, και η κοπέλα από ευγένεια τον περίμενε δύο με πέντε λεπτά.

Μετά το ποτό η τουρίστρια δεν θυμάται τίποτα απ’ ό,τι επακολούθησε, αφού είχε αρχίσει η ενέργεια του φαρμάκου. Τότε ο βιαστής της, υποβαστάζοντάς την, την οδήγησε στο ξενοδοχείο στο οποίο είχε προηγουμένως μισθώσει ένα δωμάτιο για μερικές ώρες.

Το κεφάλι της κοπέλας ήταν γερμένο στον ώμο του και φαινόταν πιωμένη, όπως κατέθεσε ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου. Εκεί ο Αριστόβουλος, εκμεταλλευόμενος την κατάσταση αναισθησίας στην οποία εν τω μεταξύ αυτή είχε περιέλθει, ήρθε μαζί της σε εξώγαμη συνουσία, όπως τη χαρακτηρίζει η δικστική απόφαση.

 Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνεται από την ιατροδικαστική έρευνα που αναφέρει για «πρόσφατα σημεία ρήξης παρθενικού υμένα που συμπίπτουν ηλικιακά με την ημερομηνία του αναφερόμενου βιασμού», αφού η κοπέλα πριν τη συνουσία ήταν παρθένα.

Στην συνέχεια την εγκατέλειψε στο ξενοδοχείο, λέγοντας στον ξενοδόχο ότι πάει να αγοράσει νερό. Αφού πέρασε μισή ώρα, ο ξενοδόχος, που έβλεπε ότι ο Αριστόβουλος δεν επέστρεφε, και επειδή χρειαζόταν το δωμάτιο, αφού χτύπησε αρκετές φορές την πόρτα του δωματίου, την άνοιξε και βρήκε την κοπέλα να κοιμάται γυμνή.

Προσπάθησε να την ξυπνήσει και αυτό το κατάφερε με δυσκολία, αφού αυτή φαινόταν σαν ναρκωμένη. Την πήγε στο μπάνιο, της έριξε νερό στο πρόσωπο, την έντυσε και την κατέβασε στο σαλόνι.

Την ρώτησε αν ήθελε καφέ και αυτή του ζήτησε να πάει στην τουαλέτα, όπου, αφού κλείδωσε την πόρτα, έκανε εμετό. Ο ξενοδόχος της ζήτησε να ξεκλειδώσει την πόρτα και την βοήθησε να κάτσει στην καφετέρια, ενώ αυτή του έλεγε ότι θέλει να κοιμηθεί.

Στη συνέχεια ο ξενοδόχος αναγκάστηκε και  ειδοποίησε την Αστυνομία.

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites Βίντεο: Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε τελετή στις Θερμοπύλες σε ναζιστικό υπερθέαμα

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή», απαντά η Χρυσή Αυγή

Είχε δεν είχε η Χρυσή Αυγή κατάφερε, χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι η αλήθεια, να μεταβάλει μια τιμητική τελετή στις Θερμοπύλες προς τιμήν του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του, σε ένα εθνικιστικό σόου.

Τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου δόθηκε η μάχη των Θερμοπυλών με σκοπό να τιμήσουν το μεγάλο στρατάρχη και τους υπόλοιπους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την προέλαση των Περσών. Αυτό όμως που ξεκίνησε ως τιμητική τελετή, εξελίχθηκε σε ένα ναζιστικό, παραστρατιωτικό υπερθέαμα. Οι παρευρίσκοντες σχημάτισαν έναν μαίανδρο και ανάβοντας δαυλούς εκτελούσαν με θέρμη τα στρατιωτικά παραγγέλματα του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ τραγουδούσαν τον ύμνο της οργάνωσης.

Αυτό όμως δεν αρκούσε, καθώς οι συμμετέχοντες θέλοντας να δώσουν κλίμα… γηπέδου άναψαν δεκάδες καπνογόνα!

Το… πρωτότυπο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στο Λεωνίδα περιελάμβανε και χαιρετισμό με υψωμένο το χέρι από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος, σε λόγο που έβγαλε, καταφέρθηκε κ ΕλλάδαΕλλάδας και φυσικά αποθεώθηκε από τα μέλη του κόμματός του.

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/N0MnK8jYluQ?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/5Fy1M1AhdWs?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

Τι απαντά η Χρυσή Αυγή

Πάντως, έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε με το εθνικιστικό σόου στις Θερμοπύλες και την έκταση που πήρε το θέμα, η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για έναν «οχετό ύβρεων και άθλιας παραπληροφόρησης» κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” που χαζογελάνε στις τηλεοπτικές κάμερες, ασφαλώς ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή της Χρυσής Αυγής», αναφέρει η Χρυσή Αυγή και συνεχίζει προσθέτοντας ότι, «αυτοί που στέλνουν τις κομματικές τους νεολαίες στην Μύκονο για “clubbing”, πολεμούν τους νέους Εθνικιστές που τιμούν τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες».

«Η Χρυσή Αυγή προσηλωμένη στις αιώνιες αξίες του Ελληνισμού, θα συνεχίσει να αποδίδει τιμές στους Πατέρες, με την αισθητική και τα σύμβολα που γέννησε ο αρχαίος ελληνικός κόσμος και συνεχίζουν να εμπνέουν ακόμα και στο άχρωμο σήμερα.», καταλήγει.κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites Σοκ στην Κρήτη: Η μία αυτοκτονία μετά την άλλη

Ηράκλειο: 27χρονος κρεμάστηκε με τη ζώνη του – Χανιά: 61χρονος αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα

Νεκρός βρέθηκε ένας 27χρονος από τη Λιθουανία, σε διαμέρισμα στην περιοχή της Αμμουδάρας, περίπου στις 00.30 μετά τα μεσάνυχτα.

Ο νέος άνδρας κρεμάστηκε μέσα στη ντουλάπα του με τη ζώνη του, ενώ είχε προηγηθεί καβγάς με την κοπέλα του.

Τις συνθήκες της αυτοχειρίας ερευνά η Αστυνομία.

Πηγή: Cretalive.gr

Και δεύτερη αυτοκτονία μέσα σε λίγες ώρες

Το πρώτο σοκ από την αυτοκτονία του νεαρού, διαδέχεται ένα δεύτερο σοκ, αφού όπως αποκαλύφθηκε άλλος ένας συμπολίτης μας έβαλε τέλος στη ζωή του στον Αποκόρωνα Χανίων.

Πρόκειται για έναν 61χρονο άντρα ο οποίος το πρωί εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι συγγενικού του προσώπου στο χωριό Αμυγδάλου Καλαμίτσι στον Αποκόρωνα Χανίων..

Ο αυτόχειρας, προκάλεσε το θάνατό του με καραμπίνα καταφέροντας το μοιραίο χτύπημα στο πάνω μέρος του σώματός του, και συγκεκριμένα στη μασχάλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ο 61χρονος άφησε σημείωμα με το οποίο ζητά συγγνώμη από τους οικείους του και εξηγεί ότι δεν άντεχε άλλο τα οικονομικά του προβλήματα.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο άτυχος άντρας έπασχε από την επάρατο νόσο.

Στο σημείο σπεύδει Αστυνομική δύναμη ενώ η σορός του 61χρονου θα διακομισθεί στο νοσοκομείο Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Πηγή: Flashnews.gr

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites

source: http://www.protothema.gr/greece/article/326688/paramenei-sti-fulaki-o-viastis-tis-danezas-touristrias-sumfona-me-ton-areio-pago-/
κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *