Ισπανία Ισπανία Ισπανία κατασκευή eshop Βολος Στην Ισπανία ο Πουλίδο

κατασκευή eshop Βολος Στην πατρίδα του μετέβη ο Ρούμπεν Πουλίδο. Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Άρης, ο ισπανός άσος πήρε ειδική άδεια για να ρυθμίσει μια προσωπική του υπόθεση και ενώ είχε……

Στην Ισπανία ο Πουλίδο κατασκευή eshop Βολος Άδεια για προσωπικές του υποθέσεις πήρε ο ισπανός του Άρη

Στην πατρίδα του μετέβη ο Ρούμπεν Πουλίδο. Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Άρης, κατασκευη eshop ο ισπανός άσος πήρε ειδική άδεια για να ρυθμίσει μια προσωπική του υπόθεση και ενώ είχε προγραμματιστεί να του δοθεί εδώ και ένα μήνα.

Οι Θεσσαλονικείς έκαναν αυτή την διευκρίνηση –ότι ήταν προγραμματισμένη η άδεια- ούτως ώστε να κάνουν σαφές πως δεν… κρύβεται τίποτα από πίσω. Υπενθυμίζεται πως παρέδωσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στους «κίτρινους».

Η ανακοίνωση:

«Ο Ρούμπεν Πουλίδο αναχώρησε για την Ισπανία με προγραμματισμένη άδεια. Ο Ίβηρας κεντρικός αμυντικός του ΑΡΗ μετέβη στην ιδιαίτερη πατρίδα του για μια οικογενειακή του υπόθεση. Να σημειωθεί ότι ο Πουλίδο είχε ζητήσει –με σχετικό αίτημα που κατέθεσε- την συγκεκριμένη άδεια πριν από ένα μήνα», σημειώνουν οι «κίτρινοι» για τον Πουλίδο, ο οποίος όπως νωρίτερα (13/11) είχε ζητήσει από τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς να εξαιρεθεί από αρχηγός του Άρη.

Πηγή: Sport-fm.gr

κατασκευή eshop Βολος κατασκευή κατασκευη eshop Βολος Reuters: Παράνομο το σχέδιο φόρου στις χρηματοπιστωτικές συναλλαγές

Σύμφωνα με πόρισμα της νομικής υπηρεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης που περιήλθε στην κατοχή του Reuters

Παράνομο κρίνεται το σχέδιο 11 κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης να επιβάλουν φόρο επί των χρηματοπιστωτικών συναλλαγών, σύμφωνα με γνωμοδότηση νομικών εκπροσώπων της Ε.Ε, σύμφωνα με τηλεγράφημα του πρακτορείου Reuters.

Η 14σέλιδη γνωμάτευση, που περιήλθε στην κατοχή του Reuters, κατασκευη eshop θα καταστήσει δύσκολη την εφαρμογή του μέτρου σε 11 κράτη-μέλη από το 2014. Στόχος του είναι να καταβάλουν οι τράπεζες περίπου 35 δισ. ευρώ το χρόνο, κατασκευη eshop ως αντάλλαγμα για την ενίσχυση που έλαβαν από τους φορολογούμενους κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης του 2007-2009.

Αντιθέτως, κατασκευη eshop η έκθεση θα γίνει δεκτή με ικανοποίηση από το Λονδίνο, το μεγαλύτερο χρηματοοικονομικό κέντρο της ΕΕ, που αντιτίθεται στην επιβολή του φόρου. Η Βρετανία και αρκετά ακόμα κράτη-μέλη της ΕΕ αρνήθηκαν να το εφαρμόσουν, κατασκευη eshop κάτι που θέ ΤΕΙ εν αμφιβόλω το δικαίωμα των 11 κρατών να το υλοποιήσουν χωρίς τη συναίνεση των υπολοίπων.

Ο φόρος σχεδιάζεται να επιβληθεί στις μετοχές, κατασκευη eshop τα ομόλογα, τα παράγωγα, τις συμφωνίες επαναγοράς και το δανεισμό τίτλων.

Υπέρ της εφαρμογής του έχουν ταχθεί η Ελλάδα, η Γερμανία, η Γαλλία, η Ιταλία, η Ισπανία, η Αυστρία, κατασκευη eshop η Πορτογαλία, το Βέλγιο, η Εσθονία, κατασκευη eshop η Σλοβακία και η Σλοβενία.

Οι νομικές υπηρεσίες της ΕΕ αναφέρουν, ωστόσο, κατασκευη eshop στη γνωμοδότησή τους με ημερομηνία 6 Σεπ Τεμβρίου ότι το σχέδιο «υπερβαίνει τη δικαιοδοσία των κρατών-μελών για φορολόγηση βάσει των κανόνων του διεθνούς εθιμικού δικαίου».

Σύμφωνα με το έγγραφο, το σχέδιο δεν συνάδει με την συνθήκη της ΕΕ, «καθώς παραβιάζει τις φορολογικές αρμοδιότητες των κρατών μελών που δεν συμμετέχουν». Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr

κατασκευή eshop Βολος Χωρίς προβλήματα η προετοιμασία της Εθνικής για την Ισπανία

Με πίστη για αντεπίθεση στη δεύτερη φάση του Ευρωμπάσκετ πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης η Εθνική

Αποφασισμένοι να εξαντλήσουν και την τελευταία πιθανότητα πρόκρισης, διεκδικώντας ακόμη και το απόλυτο των τριών νικών, είναι όλοι στις τάξεις της Εθνικής.

Η προετοιμασία για την αναμέτρηση της Πέμπτης με την Ισπανία (18:45) συνεχίστηκε με απογευματινή προπόνηση που έγινε σε βοηθητικό γήπεδο. 

Ο Αντρέα Τρινκιέρι δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και ευελπιστεί οι κουβέντες και οι οδηγίες των τελευταίων ημερών να έχουν πιάσει τόπο. 

Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr

κατασκευή eshop Βολος

source: http://www.newsbeast.gr/sports/arthro/608135/stin-ispania-o-poulido/
κατασκευή eshop Βολος…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *