Θεσσαλονίκη URL Θεσσαλονίκη κατασκευή eshop Βολος Aegean: Δεν αποκλείει απευθείας πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Βαλκάνια

κατασκευή κατασκευη eshop Βολος Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της κατασκευη eshop κατασκευη eshop εταιρείας, κατασκευη eshop κατασκευη eshop κατασκευη eshop η κατασκευη κατασκευη eshop eshop κίνηση εξωτερικού μέσω του αεροδρομίου «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης (όχι μόνο Aegean) αυξήθηκε κατά 13% το 2009-2013…”

Aegean: Δεν αποκλείει απευθείας πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Βαλκάνια κατασκευή eshop Βολος

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο τ ΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκης (όχι μόνο Aegean) αυξήθηκε κατά 13% το 2009-2013

Μέχρι και έξι νέους προορισμούς εξωτερικού ενδέχεται να προσθέσει το 2014 στο πρόγραμμα πτήσεων από Θεσσαλονίκη η «Aegean Airlines», ενώ από το 2015 ίσως επιχειρήσει -υπό προϋποθέσεις- και την απευθείας αεροπορική σύνδεση της πόλης με επτά ή οκτώ αεροδρόμια των Βαλκανίων.

Παράλληλα, η Θεσσαλονίκη γίνεται το 2014 βάση για ένα ακόμη αεροσκάφος της εταιρείας, ενώ προγραμματίζεται η αύξηση των πτήσεων ή της χωρητικότητας προς Φρανκφούρτη, Λάρνακα, Παρίσι και Ντίσελντορφ, αλλά και προς Ηράκλειο, Ρόδο, Μυτιλήνη, Σαντορίνη και Κω (στο διάστημα Ιουνίου- Σεπ Τεμβρίου).

Αυτά γνωστοποίησε στη Θεσσαλονίκη ο Ευτύχιος Βασιλάκης, αντιπρόεδρος της εταιρείας και πρόσθεσε ότι το 2013 αναμένεται να κλείσει με θετικό αποτέλεσμα προ φόρων για την Aegean και αρνητικό για την πρόσφατα εξαγορασθείσα Olympic Air, αλλά το τελικό ισοζύγιο υπολογίζεται ότι θα είναι θετικό.

«Απ΄ τη Θεσσαλονίκη λείπουν 7-8 βαλκανικοί προορισμοί»

Οσον αφορά στις νέες συνδέσεις εξωτερικού από Θεσσαλονίκη (πιθανότατα εποχιακές σε πρώτη φάση), γνωστοποίησε ότι η απόφαση για τουλάχιστον τρεις ή τέσσερις προορισμούς -ιδίως Βερολίνο, Βρυξέλλες, Κίεβο- είναι σχεδόν ειλημμένη, ενώ υπάρχει πρόθεση (αλλά όχι οριστική απόφαση) για πτήσεις προς Ρώμη, Ζυρίχη, Εκατερίνεμπουργκ ή/και Αμβούργο. «Ολα θα εξαρτηθούν από την εμπορική αξιολόγηση και τις διαθέσιμες χρονοθυρίδες», σημείωσε.

Για τα Βαλκάνια σημείωσε ότι απ’ τη Θεσσαλονίκη «λείπουν επτά-οκτώ προορισμοί», οπότε η εταιρεία διερευνά το ενδεχόμενο να φέρει στην πόλη, προς τούτο, ένα ακόμη μικρό αεροσκάφος. «Με σταθερή Ελλάδα θα μπορούσαμε να το δοκιμάσουμε το 2015», γνωστοποίησε, ενώ συνάρτησε τις σχετικές αποφάσεις και με την αύξηση/μείωση της παρουσίας ελληνικών επιχειρήσεων στις βαλκανικές χώρες.

<b ΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκης (όχι μόνο Aegean) αυξήθηκε κατά 13% το 2009-2013. Ειδικά για την Aegean, το 2009-2013 η κίνηση εξωτερικού αυξήθηκε κατά 38% στη <a href="http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%98%CE%B5%CF%83%CF%83%CE%B1 ΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκης εκτιμάται αυξημένη κατά 16% (για την Aegean). Μείωση της τάξης του 20% έως 47%, σημείωσαν το 2009-2013 και οι ναύλοι των πτήσεων από/προς Θεσσαλονίκη.

Τι θα γίνει με τους εργαζόμενους

Αναφερόμενος στην «ένωση» των Aegean και Οlympic, υπενθύμισε ότι τα αεροσκάφη των δύο σχεδιάζεται να φτάσουν τα 70 το 2023 (45 σήμερα, με στόχο για 50 το 2014) και οι επιβάτες (βάσει και της πρόβλεψης για τον τουρισμό στην Ελλάδα) τα 14-15 εκατ. (8,4 εκατ. σήμερα).

Για τους εργαζόμενους (2090 σήμερα) επεσήμανε ότι, στο πλαίσιο της ενοποίησης των υποστηρικτικών υπηρεσιών των δύο εταιρειών, θα υπάρξει μεν σταδιακή μείωσή τους, αλλά θα αντικατασταθούν από τον ίδιο ή μεγαλύτερο αριθμό ατόμων μέχρι το καλοκαίρι του 2014.

Για την ιδιωτικοποίηση των αεροδρομίων, τέλος, σημείωσε: «Θέλουμε την ιδιωτικοποίηση, για να δουλέψουν καλύτερα τα αεροδρόμια, αλλά προς Θεού, να προσέξουμε τι θα γίνει με τις τιμές -μετά τις ιδιωτικοποιήσεις».

κατασκευή eshop Βολος Νέο «τσεκούρι» στις συντάξεις

Αίσθηση από την παραδοχή της διοίκησης του ΙΚΑ ότι έγιναν λάθος υπολογισμοί στις περικοπές χιλιάδων συντάξεων – Κατόπιν εορτής, το Ίδρυμα ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε επανέλεγχο και αποκατάσταση των αδικιών

Σε μειώσεις συντάξεων και παροχών θα οδηγηθούν άμεσα τα ασφαλιστικά ταμεία, εξαιτίας της δεινής οικονομικής κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει, λόγω της υστέρησης εσόδων, της ύφεσης και της ανεργίας.

Σύμφωνα με την εκτίμηση του προέδρου της ομοσπονδίας των εργαζομένων στα ασφαλιστικά ταμεία, η κύρια σύνταξη θα υποστεί μείωση 10%, η επικουρική 30%, ενώ θα καταργηθεί εντελώς το εφάπαξ.

Οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας στο υπουργείο Εργασίας (ασφαλιστικά ταμεία, ΟΑΕΔ κλπ) εξήγγειλαν επαναλαμβανόμενες πενθήμερες απεργίες, αρχής γενομένης από τις 16 Σεπ Τεμβρίου, διαμαρτυρόμενοι για τη διαθεσιμότητα 600 συναδέλφων τους.

«Δεν περισσεύει κανένας, αν αποχωρήσουν κι άλλοι υπάλληλοι» τόνισε ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΙΚΑ, Γιώργος Κυριακόπουλος.

Και συμπλήρωσε: «Θα κάνουν διπλάσιο χρόνο να εκδοθούν οι κύριες συντάξεις. Ήδη, η καθυστέρηση φτάνει τους 15 μήνες, ενώ σε κάποια υποκαταστήματα της περιφέρειας, όπως της Χαλκίδας, φτάνουν τους 24».

Σύμφωνα με τους συνδικαλιστές του ΟΑΕΔ, οι εγγεγραμμένοι άνεργοι έχουν ξεπεράσει το 1.000.000. Κάτι το οποίο αποφεύγει να δημοσιοποιήσει ο Οργανισμός, καθώς δεν έχει ανακοινώσει τα στοιχεία για την ανεργία εδώ και τέσσερις μήνες, όπως αναφέρει το newmoney.gr.

«Κούρεψαν» κατά λάθος χιλιάδες συντάξεις

Εν τω μεταξύ, αίσθηση προκαλεί η παραδοχή, εκ μέρους της ηγεσίας του ΙΚΑ, ότι έγιναν λάθος υπολογισμοί στις περικοπές χιλιάδων συντάξεων.

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», η παραδοχή των λανθασμένων υπολογισμών έγινε μάλιστα από τον ίδιο το διοικητή του Ιδρύματος, Ροβέρτο Σπυρόπουλο, ο οποίος απέσ ΤΕΙλε χθες σχετικό έγγραφο προς τις αρμόδιες υπηρεσίες, τις οποίες και καλεί να σταματήσουν να διορθώνουν τα λάθη στις μειώσεις των συντάξεων που εντοπίζουν οι ίδιοι οι συνταξιούχοι, πηγαίνοντας στα υποκαταστήματα, καθώς στο εξής, όπως αναφέρει, η διαδικασία αυτή θα γίνει μαζικά για όλες τις συντάξεις όλων των Ταμείων κι εκεί θα φανεί αυτόματα πόσοι είχαν μεγαλύτερες μειώσεις από αυτές που δικαιολογούν οι μνημονιακοί νόμοι, οπότε και θα πρέπει να τους επιστραφούν τα ποσά, αλλά και πόσοι γλίτωσαν τις περικοπές, επειδή τα Ταμεία τους δεν είχαν αποστείλει τα ακριβή στοιχεία στο Ενιαίο Σύστημα Πληρωμής Συντάξεων της ΗΔΙΚΑ. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Πλέον, κατόπιν… εορτής, το ΙΚΑ προχωρά σε επανέλεγχο των περικοπών στα ποσά των συντάξεων, έπειτα από τη διαπίστωση ότι υπήρξαν περιπτώσεις κατά τις οποίες παρακρατήθηκαν μεγαλύτερα ποσά και άλλες, όπου δεν έγιναν οι μειώσεις που είχαν προβλεφθεί.

Τα λάθη που έγιναν στη διαδικασία προσαρμογής των συντάξεων, είχαν σαν αποτέλεσμα να μην περικοπούν κατά 12% όλες οι συντάξεις άνω των 1.300 ευρώ, ενώ σε άλλες περιπτώσεις έγιναν μειώσεις αδίκως.

Κατά το επόμενο χρονικό διάστημα, το ΙΚΑ θα καταγράψει αναλυτικά σε ποιους πρέπει να επιστραφούν ποσά που έχουν παρακρατηθεί και σε ποιους πρέπει να επιβληθούν μειώσεις. Διαβάστε περισσότερα εδώ

κατασκευή eshop Βολος Σοκ στην Κρήτη: Η μία αυτοκτονία μετά την άλλη

Ηράκλειο: 27χρονος κρεμάστηκε με τη ζώνη του – Χανιά: 61χρονος αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα

Νεκρός βρέθηκε ένας 27χρονος από τη Λιθουανία, σε διαμέρισμα στην περιοχή της Αμμουδάρας, περίπου στις 00.30 μετά τα μεσάνυχτα.

Ο νέος άνδρας κρεμάστηκε μέσα στη ντουλάπα του με τη ζώνη του, ενώ είχε προηγηθεί καβγάς με την κοπέλα του.

Τις συνθήκες της αυτοχειρίας ερευνά η Αστυνομία.

Πηγή: Cretalive.gr

Και δεύτερη αυτοκτονία μέσα σε λίγες ώρες

Το πρώτο σοκ από την αυτοκτονία του νεαρού, διαδέχεται ένα δεύτερο σοκ, αφού όπως αποκαλύφθηκε άλλος ένας συμπολίτης μας έβαλε τέλος στη ζωή του στον Αποκόρωνα Χανίων.

Πρόκειται για έναν 61χρονο άντρα ο οποίος το πρωί εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι συγγενικού του προσώπου στο χωριό Αμυγδάλου Καλαμίτσι στον Αποκόρωνα Χανίων..

Ο αυτόχειρας, προκάλεσε το θάνατό του με καραμπίνα καταφέροντας το μοιραίο χτύπημα στο πάνω μέρος του σώματός του, και συγκεκριμένα στη μασχάλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ο 61χρονος άφησε σημείωμα με το οποίο ζητά συγγνώμη από τους οικείους του και εξηγεί ότι δεν άντεχε άλλο τα οικονομικά του προβλήματα.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο άτυχος άντρας έπασχε από την επάρατο νόσο.

Στο σημείο σπεύδει Αστυνομική δύναμη ενώ η σορός του 61χρονου θα διακομισθεί στο νοσοκομείο Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Πηγή: Flashnews.gr

κατασκευή eshop Βολος

source: http://www.protothema.gr/economy/article/328056/aegean-den-apokleiei-apeutheias-ptiseis-apo-thessaloniki-pros-valkania/
κατασκευή eshop Βολος…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *