ηλεκτρικών πληθωρισμός αστυνομία κατασκευή eshop Βολος Βενεζουέλα: Ο Μαδούρο ρίχνει τις τιμές… με τη βοήθεια του στρατού!

κατασκευή eshop Βολος Αλλοπρόσαλλες κατασκευη κατασκευη eshop κατασκευη eshop eshop οι κινήσεις του προέδρου της Βενεζουέλας – Αφού μετέφερε τα Χριστούγεννα τον… κατασκευη eshop Νοέμβριο, κατασκευη eshop ίδρυσε υπουργείο Υπέρτατης Ευτυχίας, κατασκευη κατασκευη eshop eshop τώρα κατασκευη eshop κατασκευη eshop επιστρατεύει τις ένοπλες δυνάμεις για να κατασκευη eshop ελέγξει τον πληθωρισμό -…”

Βενεζουέλα: Ο Μαδούρο ρίχνει τις τιμές… με τη βοήθεια του στρατού! κατασκευή eshop Βολος

Αλλοπρόσαλλες οι κινήσεις του προέδρου της Βενεζουέλας – Αφού μετέφερε τα Χριστούγεννα τον… Νοέμβριο, ίδρυσε υπουργείο Υπέρτατης Ευτυχίας, τώρα επιστρατεύει τις ένοπλες δυνάμεις για να ελέγξει τον πληθωρισμό – Μπορεί μετά το θάνατο του Ούγκο Τσάβες η Βενεζουέλα να έχει βασικές ελλείψεις σε ρεύμα, τρόφιμα ακόμη και χαρτί υγείας… ο Μαδούρο, όμως, δεν το βάζει κάτω!

Αφού, λοιπόν, την προηγούμενη εβδομάδα ο πρόεδρος της Βενεζουέλας ανακοίνωσε ότι η 1η Νοεμβρίου σηματοδοτεί την πρόωρη έλευση των Χριστουγέννων στη Βενεζουέλα…. προς τέρψιν του λαού ανακοινώνοντας ότι οι εργαζόμενοι της χώρας θα λάβουν τα μπόνους και τις συντάξεις τους σχεδόν ένα μήνα νωρίτερα, ο πρόεδρος της Βενεζουέλας προχώρησε ακόμη ένα βήμα. Πώς; Ιδρύωντας υπουργείο για την «κοινωνική ευτυχία» προκειμένου να ανεβάσει το ηθικό των πολιτών. Το υπουργείο, όπως είπε ο Μαδούρο σε ραδιοφωνική του ομιλία, θα λειτουργεί στο «όνομα του αγώνα για να περάσει η χώρα πέρα από την καπιταλιστική πράξη πραγμάτων» αλλά και στο πνεύμα των «υψηλών ιδανικών στα οποία ομνύει κάθε άνθρωπος που θεωρεί τον εαυτό του επαναστάτη, χριστιανό και τσαβίστα».

Τώρα, ο Μαδούρο επιστρατεύει τις ένοπλες δυνάμεις για να ελέγξει τον πληθωρισμό.

Kατηγορώντας την «παρασιτική αστική τάξη» για τον πληθωρισμό, ο πρόεδρος της Βενεζουέλας στράφηκε στις ένοπλες δυνάμεις για να υποχρεώσει τους λιανέμπορους να μειώσουν τις τιμές τους. Ηδη η κυβέρνηση της χώρας έχει θέσει υπό τον έλεγχo του στρατού σειρά καταστημάτων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών. Ο Βενεζουελανός πρόεδρος έχει δεσμευθεί να επιταχύνει τη διαδικασία ερευνών σε ευρεία γκάμα επιχειρήσεων, οι οποίες πωλούν καταναλωτικά αγαθά από ρούχα και παπούτσια έως πλυντήρια και αυτοκίνητα, ώστε να διασφαλίσει ότι δεν εξαπατούν τους καταναλωτές με υπερχρεώσεις. Επιπλέον, δήλωσε ότι θα επιβάλει ανώτατο όριο στα κέρδη, καθώς η κυβέρνηση μάχεται να ανακόψει τον πληθωρισμό, ο οποίος «τρέχει» με ρυθμό 54%.

Πολλοί καταναλωτές έσπευσαν να επωφεληθούν από την επέμβαση του στρατού στα καταστήματα και να αποκτήσουν συσκευές με πολύ μεγάλες εκπτώσεις, ανεξαρτήτως εάν έπρεπε να περιμένουν ακόμα και δύο 24ωρα στην ουρά.

H κυβέρνηση του Ν. Μαδούρο ενδιαφέρεται να ανακτήσει τη δημοτικότητα, που έχει απολέσει μετά την εκλογική του νίκη τον Απρίλιο. Εκτοτε ο πληθωρισμός εκτινάχθηκε σε επίπεδα ρεκόρ εικοσαετίας, ενώ στην μαύρη αγορά η τιμή του δολαρίου ΗΠΑ προς το μπολιβάρ, το εθνικό νόμισμα, εννεαπλασιάστηκε.

«Δεν αρκεί απλώς να κλείσουμε τις επιχειρήσεις, πρέπει οι ιδιοκτήτες τους να πάνε φυλακή, γιατί δεν μπορούμε να τους επιτρέψουμε να χρησιμοποιούν το νόμισμά μας να κλέβουν τους ανθρώπους μέσω της πώλησης προϊόντων», διεκήρυξε ο Νικόλας Μαδούρο. Χαρακτήρισε τους εμπόρους «παρασιτική μπουρζουαζία», ενώ δήλωσε πως δεν υπάρχει καμία ανοχή στις λεηλασίες. Υπήρξαν περιστατικά στην πρωτεύουσα Καράκας, με την Αστυνομία να πυροβολεί στον αέρα για να αποτρέψει το πλήθος από το να εισβάλει σε κατάστημα.

Ο Βενεζουελανός πρόεδρος κινήθηκε και στο διαδίκτυο, διακόπτοντας την πρόσβαση σε επτά ιστοτόπους, οι οποίοι παρακολουθούν την ισοτιμία του μπολιβάρ στη μαύρη αγορά. Κατά τον Νικόλας Μαδούρο, σπέρνουν τον πανικό και συνωμοτούν κατά της κυβέρνησης.

κατασκευή eshop Βολος κατασκευή eshop Βολος Νέο «τσεκούρι» στις συντάξεις

Αίσθηση από την παραδοχή της διοίκησης του ΙΚΑ ότι έγιναν λάθος υπολογισμοί στις περικοπές χιλιάδων συντάξεων – Κατόπιν εορτής, το Ίδρυμα ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε επανέλεγχο και αποκατάσταση των αδικιώνΣε μειώσεις συντάξεων και παροχών θα οδηγηθούν άμεσα τα ασφαλιστικά ταμεία, εξαιτίας της δεινής οικονομικής κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει, λόγω της υστέρησης εσόδων, της ύφεσης και της ανεργίας.

Σύμφωνα με την εκτίμηση του προέδρου της ομοσπονδίας των εργαζομένων στα ασφαλιστικά ταμεία, η κύρια σύνταξη θα υποστεί μείωση 10%, η επικουρική 30%, ενώ θα καταργηθεί εντελώς το εφάπαξ.

Οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας στο υπουργείο Εργασίας (ασφαλιστικά ταμεία, ΟΑΕΔ κλπ) εξήγγειλαν επαναλαμβανόμενες πενθήμερες απεργίες, αρχής γενομένης από τις 16 Σεπ Τεμβρίου, διαμαρτυρόμενοι για τη διαθεσιμότητα 600 συναδέλφων τους.

«Δεν περισσεύει κανένας, αν αποχωρήσουν κι άλλοι υπάλληλοι» τόνισε ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΙΚΑ, Γιώργος Κυριακόπουλος.

Και συμπλήρωσε: «Θα κάνουν διπλάσιο χρόνο να εκδοθούν οι κύριες συντάξεις. Ήδη, η καθυστέρηση φτάνει τους 15 μήνες, ενώ σε κάποια υποκαταστήματα της περιφέρειας, όπως της Χαλκίδας, φτάνουν τους 24».

Σύμφωνα με τους συνδικαλιστές του ΟΑΕΔ, οι εγγεγραμμένοι άνεργοι έχουν ξεπεράσει το 1.000.000. Κάτι το οποίο αποφεύγει να δημοσιοποιήσει ο Οργανισμός, καθώς δεν έχει ανακοινώσει τα στοιχεία για την ανεργία εδώ και τέσσερις μήνες, όπως αναφέρει το newmoney.gr.

«Κούρεψαν» κατά λάθος χιλιάδες συντάξεις

Εν τω μεταξύ, αίσθηση προκαλεί η παραδοχή, εκ μέρους της ηγεσίας του ΙΚΑ, ότι έγιναν λάθος υπολογισμοί στις περικοπές χιλιάδων συντάξεων.

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», η παραδοχή των λανθασμένων υπολογισμών έγινε μάλιστα από τον ίδιο το διοικητή του Ιδρύματος, Ροβέρτο Σπυρόπουλο, ο οποίος απέσ ΤΕΙλε χθες σχετικό έγγραφο προς τις αρμόδιες υπηρεσίες, τις οποίες και καλεί να σταματήσουν να διορθώνουν τα λάθη στις μειώσεις των συντάξεων που εντοπίζουν οι ίδιοι οι συνταξιούχοι, πηγαίνοντας στα υποκαταστήματα, καθώς στο εξής, όπως αναφέρει, η διαδικασία αυτή θα γίνει μαζικά για όλες τις συντάξεις όλων των Ταμείων κι εκεί θα φανεί αυτόματα πόσοι είχαν μεγαλύτερες μειώσεις από αυτές που δικαιολογούν οι μνημονιακοί νόμοι, οπότε και θα πρέπει να τους επιστραφούν τα ποσά, αλλά και πόσοι γλίτωσαν τις περικοπές, επειδή τα Ταμεία τους δεν είχαν αποστείλει τα ακριβή στοιχεία στο Ενιαίο Σύστημα Πληρωμής Συντάξεων της ΗΔΙΚΑ. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Πλέον, κατόπιν… εορτής, το ΙΚΑ προχωρά σε επανέλεγχο των περικοπών στα ποσά των συντάξεων, έπειτα από τη διαπίστωση ότι υπήρξαν περιπτώσεις κατά τις οποίες παρακρατήθηκαν μεγαλύτερα ποσά και άλλες, όπου δεν έγιναν οι μειώσεις που είχαν προβλεφθεί.

Τα λάθη που έγιναν στη διαδικασία προσαρμογής των συντάξεων, είχαν σαν αποτέλεσμα να μην περικοπούν κατά 12% όλες οι συντάξεις άνω των 1.300 ευρώ, ενώ σε άλλες περιπτώσεις έγιναν μειώσεις αδίκως.

Κατά το επόμενο χρονικό διάστημα, το ΙΚΑ θα καταγράψει αναλυτικά σε ποιους πρέπει να επιστραφούν ποσά που έχουν παρακρατηθεί και σε ποιους πρέπει να επιβληθούν μειώσεις. Διαβάστε περισσότερα εδώ

κατασκευή eshop Βολος Σοκ στην Κρήτη: Η μία αυτοκτονία μετά την άλλη

Ηράκλειο: 27χρονος κρεμάστηκε με τη ζώνη του – Χανιά: 61χρονος αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίναΝεκρός βρέθηκε ένας 27χρονος από τη Λιθουανία, σε διαμέρισμα στην περιοχή της Αμμουδάρας, περίπου στις 00.30 μετά τα μεσάνυχτα.

Ο νέος άνδρας κρεμάστηκε μέσα στη ντουλάπα του με τη ζώνη του, ενώ είχε προηγηθεί καβγάς με την κοπέλα του.

Τις συνθήκες της αυτοχειρίας ερευνά η Αστυνομία.

Πηγή: Cretalive.gr

Και δεύτερη αυτοκτονία μέσα σε λίγες ώρες

Το πρώτο σοκ από την αυτοκτονία του νεαρού, διαδέχεται ένα δεύτερο σοκ, αφού όπως αποκαλύφθηκε άλλος ένας συμπολίτης μας έβαλε τέλος στη ζωή του στον Αποκόρωνα Χανίων.

Πρόκειται για έναν 61χρονο άντρα ο οποίος το πρωί εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι συγγενικού του προσώπου στο χωριό Αμυγδάλου Καλαμίτσι στον Αποκόρωνα Χανίων..

Ο αυτόχειρας, προκάλεσε το θάνατό του με καραμπίνα καταφέροντας το μοιραίο χτύπημα στο πάνω μέρος του σώματός του, και συγκεκριμένα στη μασχάλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ο 61χρονος άφησε σημείωμα με το οποίο ζητά συγγνώμη από τους οικείους του και εξηγεί ότι δεν άντεχε άλλο τα οικονομικά του προβλήματα.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο άτυχος άντρας έπασχε από την επάρατο νόσο.

Στο σημείο σπεύδει Αστυνομική δύναμη ενώ η σορός του 61χρονου θα διακομισθεί στο νοσοκομείο Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Πηγή: Flashnews.gr

κατασκευή κατασκευη eshop Βολος

source: http://www.protothema.gr/world/article/328035/venezouela-o-madouro-rihnei-tis-times-me-ti-voitheia-tou-stratou/

κατασκευή eshop Βολος…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *