ηθοποιός όραση ηθοποιός ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ Γράφει ξανά σενάριο ο Γιώργος Καπουτζίδης

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ Ύστερα από μακρά αποχή, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΒΟΛΟΣ ο Γιώργος Καπουτζίδης γράφει ξανά σενάριο για την τηλεόραση……

Γράφει ξανά σενάριο ο Γιώργος Καπουτζίδης ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ Ο ηθοποιός ετοιμάζει κάτι για το Μεγάλο Κανάλι

Ύστερα από μακρά αποχή, δικηγοροι βολος καρακωστα ο Γιώργος Καπουτζίδης γράφει ξανά σενάριο για την τηλεόραση.

Ο ηθοποιός ετοιμάζει κάτι για το Μεγάλο Κανάλι, αλλά ήταν φειδωλός στα όσα είπε για το νέο του εγχείρημα.

«Έχω σκοπό να ετοιμάσω μια δουλειά για την τηλεόραση, απλώς επειδή θα ξεκινήσει -αν όλα πάνε καλά- τον Οκτώβριο του 2014, είναι πολύ νωρίς για να μιλάμε γι’ αυτό. Είναι μια δουλειά που θα ήθελα πάρα πολύ να γίνει. Ήταν ξαφνική η απόφαση που πήρα, αλλά χαίρομαι γι’ αυτό», δικηγοροι βολος τόνισε στο «Μελέτησέ το».

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ Το Riddick του Vin diesel “σπάει” τα ταμεία

Το θρίλερ επιστημονικής φαντασίας, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΒΟΛΟΣ στο οποίο ο γνωστός ηθοποιός ταινιών δράσης Vin diesel πρωταγωνιστεί ως διαγαλαξιακός κακοποιός, αναδείχθηκε πρώτη ταινία, δικηγοροι διαζυγιων βολος με εισπράξεις 18,7 εκατομμύρια δολάρια, αφήνοντας πίσω του το “Butler“.

Η ταινία Riddick είναι το τρίτο μέρος της σειράς ταινιών επιστημονικής φαντασίας, μετά το “Pitch Black” με εισπράξεις 11,6 εκατομμύρια δολάρια και το “The Chronicles of Riddick“, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΒΟΛΟΣ με εισπράξεις στα 24,3 εκατομμύρια δολάρια.

Μετά την άρνηση της Universal να χρηματοδοτήσουν τα γυρίσματα της ταινίας, δικηγοροι βολος ο diesel και ο σκηνοθέτης David Twohy πήραν τα δικαιώματα και προχώρησαν στη δική τους παραγωγή.

Η ταινία έχει ήδη πάει καλά σε εισιτήρια και σε άλλες χώρες εκτός των ΗΠΑ, προσθέτοντας ακόμη 7,4 εκατομμύρια δολάρια από 22 αγορές, δικηγοροι βολοσ μεταξύ των οποίων η Βρετανία και το Χονγκ Κονγκ.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ Τα δύο πρώτα επεισόδια της Προδοσίας* είναι στο ΘΕΜΑ

*Η νέα δραματική σειρά τουρκικής παρ αγωγής θα αρχίσει να παίζεται από το βράδυ της Κυριακής 15 Σεπ Τεμβρίου στο STAR. Η υπόθεση της σειράς εξελίσσεται στην Κωνσταντινούπολη του 1960 και προβάλλεται τηλεοπτικά σε 21 χώρες

Αυτή την Κυριακή, Δικηγοροι εργατολογοι βολου τα δύο πρώτα  επεισόδια της πολυβραβευμένης  ολοκαίνουργιας τουρκικής σειράς “Η Προδοσία” είναι στο Θέμα. Πριν ξεκινήσει να προβάλλεται από την τηλεόραση του Star, δικηγοροι βολος αποκτήστε αυτή την Κυριακή τα δύο πρώτα επεισόδια της σειράς που πέτυχε πολύ υψηλές τηλεθεάσεις σε όλο τον κόσμο. Η σειρά αναφέρεται στη ζωή μιας συνηθισμένης οικογένειας με πατέρα καπετάνιο.

Η ρουτίνα της οικογένειας ταράζεται, όταν -μετά την επιστροφή του πατέρα- η μητέρα, που είναι και ο στύλος της οικογένειας κατά την απουσία του, ανακαλύπ ΤΕΙ ότι ο σύζυγος της έχει ερωμένη και μάλιστα μία νεαρή γυναίκα από την Ολλανδία. Όταν αποκαλύπτεται η αλήθεια, η ζωή όλων αλλάζει, δικηγοροι βολοσ καθώς προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τα συγκλονιστικά γεγονότα που ακολουθούν.

Μη χάσετε λοιπόν αυτήν  την Κυριακή τα δύο πρώτα επεισόδια  του νέου ερωτικού δράματος που θα σας καθηλώσει, ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ.

Μόνο με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.

Μην το χάσετε!

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ

source: http://www.newsbeast.gr/media/arthro/586893/grafei-xana-senario-o-giorgos-kapoutzidis/
ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *