ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Για την αγάπη της για την τηλεόραση μίλησε η αγαπημένη ηθοποιός, ηλιακο καλοριφερ Ζέτα Μακρυπούλια, σε πρόσφατη συνέντευξή……

«Την τηλεόραση την αγαπώ» ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Ζέτα Μακρυπούλια: Δεν έκλεισε για μένα αυτό το θέμα ακόμα

Για την αγάπη της για την τηλεόραση μίλησε η αγαπημένη ηθοποιός, Ζέτα Μακρυπούλια, σε πρόσφατη συνέντευξή της.

«Την τηλεόραση την αγαπώ και δεν έκλεισε το θέμα “τηλεόραση” για μένα. Μετά το θέατρο, τη δεύτερη σεζόν ή και του χρόνου ακόμα, θα μπορέσω να κάνω πράγματα» τόνισε η όμορφη Ζέτα στο περιοδικό «InStyle».

«Συγκεκριμένα πράγματα δεν υπάρχει περίπτωση να πω αυτή τη στιγμή. Όμως κάποιες συζητήσεις γενικά, επιδότηση ηλιακού θερμοσίφωνα και δεν θα αναφέρω κανάλι, έχουν γίνει. Ακόμα και πριν αποφασίσω να μην κάνω φέτος τηλεόραση, είχα κάποιες προτάσεις. Όλα αυτά λοιπόν θα ζυμωθούν, επιλογη ηλιακου θερμοσιφωνα θα εξελιχθούν. Δεν βιάζεται άλλωστε, ηλιακοι θερμοσιφωνες ανοικτου κυκλωματος καμία πλευρά», ηλιακοί θερμοσίφωνες ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ καταλήγει η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια, σχετικά με τη φημολογία που την θέλει να παρουσιάζει show στην τηλεόραση του ALPHA.

ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Δούκισσα Νομικού: Θα παρουσιάσει το DWTS;

Στον νέο κύκλο του Dancing With The Stars δεν θα βρίσκεται στην παρουσίαση η Ζέτα Μακρυπούλια, καθώς δεν τις το επιτρέπουν οι θεατρικές της υποχρεώσεις. Τα σενάρια για το ποια θα την αντικαταστήσει στην παρουσίαση του show διαδέχονται το ένα το άλλο.

Ποια θα πάρει τη θέση της Ζέτας Μακρυπούλια στο βραδινό show χορού;  Αν και τις προηγούμενες ημέρες ακουγόταν έντονα το όνομα της Φαίης Σκορδά, ηλιακοι θερμοσιφωνες χαλκου το κανάλι του Αμαρουσίου φαίνεται να έχει αλλάξει ρότα.

Οι άνθρωποι του καναλιού θεωρούν πως η Δούκισσα Νομικού μοιάζει με τη Ζέτα Μακρυπούλια και οι δύο ξανθιές έχουν πολλά  κοινά στοιχεία. Ενώ η Δούκισσα Νομικού μπορεί να μην έχει μεγάλη εμπειρία στο να παρουσιάζει τηλεοπτικές εκπομπές, τα στελέχη του ANT1 θεωρούν πως μπορούν να την  «εκπαιδεύσουν» κατά κάποιο τρόπο.

Διαάστε περιοσσότερα στο www.peoplegreece.comΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Τα δύο πρώτα επεισόδια της Προδοσίας* είναι στο ΘΕΜΑ

*Η νέα δραματική σειρά τουρκικής παρ αγωγής θα αρχίσει να παίζεται από το βράδυ της Κυριακής 15 Σεπ Τεμβρίου στο STAR. Η υπόθεση της σειράς εξελίσσεται στην Κωνσταντινούπολη του 1960 και προβάλλεται τηλεοπτικά σε 21 χώρες

Αυτή την Κυριακή, τα δύο πρώτα  επεισόδια της πολυβραβευμένης  ολοκαίνουργιας τουρκικής σειράς “Η Προδοσία” είναι στο Θέμα. Πριν ξεκινήσει να προβάλλεται από την τηλεόραση του Star, αποκτήστε αυτή την Κυριακή τα δύο πρώτα επεισόδια της σειράς που πέτυχε πολύ υψηλές τηλεθεάσεις σε όλο τον κόσμο. Η σειρά αναφέρεται στη ζωή μιας συνηθισμένης οικογένειας με πατέρα καπετάνιο.

Η ρουτίνα της οικογένειας ταράζεται, όταν -μετά την επιστροφή του πατέρα- η μητέρα, που είναι και ο στύλος της οικογένειας κατά την απουσία του, ανακαλύπ ΤΕΙ ότι ο σύζυγος της έχει ερωμένη και μάλιστα μία νεαρή γυναίκα από την Ολλανδία. Όταν αποκαλύπτεται η αλήθεια, η ζωή όλων αλλάζει, καθώς προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τα συγκλονιστικά γεγονότα που ακολουθούν.

Μη χάσετε λοιπόν αυτήν  την Κυριακή τα δύο πρώτα επεισόδια  του νέου ερωτικού δράματος που θα σας καθηλώσει, ηλιακοι θερμοσιφωνες χαλκου ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ.

Μόνο με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.

Μην το χάσετε!

ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

source: http://www.newsbeast.gr/media/arthro/614964/tin-tileorasi-tin-agapo/
ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ…