ηθοποιός ηθοποιός ηθοποιός ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ «Εγγονή» του Γιάννη Μπέζου η Εύα Δαελή

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ Η Εύα Δαελή που γνωρίσαμε μέσα από την εξαιρετική σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί»……

«Εγγονή» του Γιάννη Μπέζου η Εύα Δαελή ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ Η μικρή συνεργάζεται ξανά με τον ηθοποιό

Η Εύα Δαελή που γνωρίσαμε μέσα από την εξαιρετική σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί» ως τηλεοπτική κόρη της Κατερίνας Λέχου -και …εμμέσως του Γιάννη Μπέζου-,μεγάλωσε και γίνεται τώρα… εγγονή του.

Σύμφωνα με το tv zapping, η νεαρή ηθοποιός «έκλεισε»να «ντυθεί» την Τζούλη στο υποσχόμενο «Σπίτι της Έμμας» στο Mega.

Δίπλα στον Γιάννη Μπέζο θα παίξουν οι Νίκος Ορφανός και Φαίδρα Δρούκα με τον πρώτο να «ντύνεται» τον γιο του, κληρονομικο δικαιο δικηγοροι που έχει αποκτήσει την Τζούλη, με τη δεύτερη.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ Η κουκλάρα που έσ ΤΕΙλε τον άνδρα της σε πέντε… γυμνές γυναίκες

Η ηθοποιός Paula Patton ήταν εκείνη που πρό ΤΕΙνε στον σύζυγό της να ποζάρει στο φακό με 5 μοντέλα που απλά δεν φορούσαν τίποτα

Η Paula Patton από ότι φαίνεται είναι πολυ ανοιχτόμυαλη και προοδευτική γυναίκα αφού όχι μόνο συμφώνησε να φωτογραφηθεί ο άνδρας της περικυκλωμένος από πέντε γυμνές καλλονές αλλά τον προέτρεψε κιόλας.

Ο τυχερός ήταν ο Robin Thicke ο οποίος είχε τη μοναδική απόλαυση να βρεθεί για αρκετές ώρες με πέντε δίμετρες κούκλες. Η ηθοποιός Paula Patton από την πρώτη στιγμή έδωσε την συκγατάθεσή της ώστε ο σύζυγός της να βρεθεί… μόνος με πέντε μοντέλα.

Ο ίδιος ο τραγουδιστής είπε για την εμπειρία του: «Στην αρχή μου ζήτησαν να φωτογραφηθώ για το περιοδικό ‘Treats!’ και στη συνέχεια μου αποκάλυψαν το κόνσεπτ. Αρχικά μου είπαν ότι θα βρεθώ ανάμεσα σε 5 γυμνόστηθα μοντέλα. Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να ρωτήσω τη γυναίκα μου αν μου το επέτρεπε. Οχι μόνο μου είπε το ναι αλλά με προέτρεψε να πω στους υπεύθυνους του περιοδικού τα μοντέλα να είναι εντελώς γυμνά! Ενιωθα πολύ σέξι… Ηταν μια υπέροχη εμπειρία».

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ Μάρκος Σεφερλής: δικηγοροι ιντερνετ Το καυτό φιλί στα γενέθλιά του

Η τούρτα και τα «καυτά» φιλιά στον Μάρκο

Τα σαράντα πέντε έκλεισε ο Μάρκος Σεφερλής και βγήκε να το γιορτάσει. Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε στο Κολωνάκι μαζί με φίλους του και έσβησε τα κεράκια του. Φυσικά από το πλευρό του δεν θα μπορούσε να λείπει η σύζυγός του Έλενα Τζαβαλιά, ερωτηση σε δικηγορο βολος η οποία έδειχνε πιο όμορφη από ποτέ.

Κοντά στον Μάρκο βρέθηκαν για να του ευχηθούν η Ζώζα Μεταξά και ο Γιάννης Καπετάνιος, δικηγορικο που συμμετέχουν στην παράσταση Σουλειμάρκ ο Μεγαλόπρεπης.

Ο φωτογραφικός φακός ήταν στον Κολωνάκι, δικηγοροι για οικονομικα θεματα βολος όπου απαθανάτισε στιγμή προ στιγμή τα γενέθλια του ηθοποιού, δικηγοροι για εργατικο δικαιο βολος ο οποίος εισέπραξε και ένα καυτό φιλί στο στόμα, δικηγόροσ εργατολόγοσ από τη σύζυγό του.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ

source: καταλογοσ δικηγορων http://www.newsbeast.gr/media/arthro/584420/eggoni-tou-gianni-bezou-i-eua-daeli/
ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *