ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ Ο Hajj Abd Al-Nabi από την Αίγυπτο ισχυρίζεται ότι είναι ο επίσημος… εκτελεστής του κράτους. Ο ίδιος μίλησε για το πόσο πολύ……

«Όταν ήμουν παιδί το χόμπι μου ήταν οι στραγγαλισμοί» ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ Τι λέει ο επίσημος εκτελεστής της Αιγύπτου σύμφωνα με το MEMRI

Ο Hajj Abd Al-Nabi από την Αίγυπτο ισχυρίζεται ότι είναι ο επίσημος… εκτελεστής του Κράτους. Ο ίδιος μίλησε για το πόσο πολύ αγαπά τη δουλειά του, χτισιμο εξωτερικου τοιχου αποκαλύπτοντας ότι έχει κρεμάσει 800 ανθρώπους, πατωματα τιμες που είχαν καταδικαστεί για εγκλήματα από μοιχεία μέχρι δολοφονία.

«Με απόλυτη ειλικρίνεια σας λέω… Αγαπάω τη δουλειά μου. Απλά την λατρεύω. Ποτέ δε λέω όχι όταν με ζητάνε για δουλειά. Είναι ο τρόπος ζωής μου» είπε σε μια συνέντευξή του, όπως αναφέρει η Daily Mail σε δημοσίευμά της.

Ο ίδιος μάλιστα δε δίστασε να εξομολογηθεί ότι ο… στραγγαλισμός ήταν ένα από τα αγαπημένα του «χόμπι» από τότε που ήταν παιδί.

«Όταν ήμουν μικρός, πλάκες πεζοδρομίου τιμή περίπου 13 ή 14 ετών, πλακα πεζοδρομιου τιμη το χόμπι μου ήταν να πιάνω γάτες, πλακακια εξωτερικου χωρου τιμεσ περνάω ένα σχοινί στο λαιμό τους και να τις στραγγαλίζω πετώντας τες στο νερό. Το έκανα ακόμη και με σκύλους. Τα στραγγάλιζα και τα έριχνα στο νερό. Ήταν το χόμπι μου (!)» είπε και συνέχισε: πλάκες φωτιά «Όταν έκανα αίτηση για τη θέση και απέδειξα στα τεστ ότι μπορώ να τα πάω καλά και να αντέξω την ψυχολογικη πίεση μου είπαν: “Συγχαρητήρια. Τώρα μεγάλωσε το μουστάκι σου”».

«Η αλήθεια είναι ότι η καρδιά μου είναι νεκρή, πλακακια εξωτερικου χωρου τιμεσ επειδή οι εκτελέσεις βγαίνουν από την καρδιά όχι από το μουστάκι. Μόνο αν έχεις καρδιά σαν πέτρα μπορείς να αντέξεις αυτή τη δουλειά» πρόσθεσε.

Η αρχική προέλευση και η αυθεντικότητα του βίντεο δεν είναι γνωστή. Μεταφράστηκε και ανέβηκε ξανά στο διαδίκτυο από το Ινστιτούτο Middle East Media Research Institute (MEMRI) την περασμένη εβδομάδα, το οποίο αναφέρει ότι κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο στις αρχές Σεπτέμβρη.

«Είμαι ο εκτελεστής της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου. Είμαι αυτός που εκτελεί τις θανατικές ποινές στη χώρα» φέρεται να λέει.

«Όταν κάνω τη δουλειά μου είμαι σκληρός. Δε μπορώ να είμαι μαλακός με τους δολοφόνους, διαφορετικά δε θα μπορούσα να τους εκτελέσω. Όταν όμως είμαι στο σπίτι μου με τα παιδιά μου είμαι πολύ ήρεμος».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail το Ινστιτούτο MEMRI, τοποθετηση πλακων σε χωμα που μετέφρασε σε κυκλοφόρησε το βίντεο, τοποθετηση πλακων σε χωμα έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για προσπάθεια παρουσίασης του αραβικού κόσμου με αρνητικό τρόπο.

Το MEMRI ιδρύθηκε το 1998 από ένα πρώην αξιωματικό της ισραηλινής μυστικής υπηρεσίας και έναν ισραλο-αμερικανό πολιτικό επιστήμονα, σκεπη κοστος με στόχο τη «τη γεφύρωση του χάσματος στη γλώσσα που υπάρχει ανάμεσα στη Μέση Ανατολή και τη Δύση», πλάκες φωτιά προσθέ ΤΕΙ το δημοσίευμα.

<reembedit width="644" height="400" vid="//www. YouTube.com/embed/nxZGqn7k_Ac” provider=” YouTube“>

ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο

Μπουκάλια με νερό εκσφενδόνισαν διαδηλωτές εναντίον του πρώην υπουργού Εσωτερικών – Ο κ. Παυλόπουλος βρισκόταν στη συμβολή της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό Μέρλιν

Στόχος των εργαζομένων στην μεταλλευτική βιομηχανία ΛΑΡΚΟ έγινε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος.

Οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ διαδήλωναν έξω από τη Βουλή και όταν εντόπισαν τον κ. Παυλόπουλο επιτέθηκαν εναντίον του καθυβρίζοντας τον με σκαιούς χαρακτηρισμούς. Ορισμένοι μάλιστα εκσφενδόνισαν εναντίον του μπουκάλια με νερό.

<iframe src="http://c DNApi.kaltura.com/p/787781/sp/78778100/embedIframeJs/uiconf_id/12749501/partner_id/787781?iframeembed=true&playerId=kaltura_player_1378813378&entry_id=0_125xf6ga&flashvars[akamaiHD.loadingPolicy]=preInitialize&flashvars[akamaiHD.asyncInit]=true&flashvars[streamerType]=hdnetwork” allowfullscreen=”” webkitallowfullscreen=”” mozallowfullscreen=”” style=”width: 640px; height: 480px;” itemprop=”video” itemscope=”” itemtype=”http://schema.org/VideoObject” frameborder=”0″ height=”480″ width=”640″>

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”name” content=”Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο”&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”description” content=””&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”duration” content=””&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”thumbnail” content=””&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”width” content=”640″&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”height” content=”480″&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ Βασάνισαν νεοσύλλεκτο επειδή αρνήθηκε να βγει για ποτό με συστρατιώτες του!

Δείτε σοκαριστικές φωτογραφίες που δείχνουν τον βασανισμό του 18χρονου νεοσύλλεκτου Βρετανού στρατιώτη – Τον έγδυσαν, τον κάρφωσαν στο πάτωμα και κόλλησαν τα γεννητικά του όργανα με ταινία!

Ένα απίστευτο βασανιστήριο περίμενε έναν νεοσύλλεκτο Βρετανό στρατιώτη σε στρατόπεδο στη Γερμανία, μετά την άρνησή του να βγει για ποτό με συστρατιώτες του.

Οι «φίλοι» θέλοντας να τον… τιμωρήσουν για την στάση του απέναντί τους του συμπεριφέρθηκαν με τον πιο βάναυσο τρόπο, καθώς τον έδεσαν, τον έγδυσαν και αφού τον κάρφωσαν στο πάτωμα κόλλησαν τα γεννητικά του όργανα με ταινία.

Στη συνέχεια τον άφησαν σε έναν διάδρομο και αφού τον έβγαλαν φωτογραφίες, πήγαν για να καπνίσουν.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται στην «Daily Mail» με την άδεια του Βρετανού στρατιώτη, δείχνουν τα βασανιστήρια που υπέστη ο 18χρονος και προκαλούν σοκ!

Αν και ο ίδιος, όπως είπε, κατάφερε στη συνέχεια να ξεπεράσει το περιστατικό, έμαθε στη συνέχεια ότι κάποιες φωτογραφίες είχαν αναρτηθεί στο facebook.

Μήνες μετά την επίθεση μην μπορώντας να αντέξει τις διάφορες μορφές εκφοβισμού και γενικότερα την επικρατούσα κατάσταση στο στρατό  έφυγε από την Γερμανία, χωρίς άδεια, για το σπίτι του στο Ηνωμένο Βασίλειο, γνωρίζοντας ότι θα τι μωρούνταν για την πράξη του.

Πλέον θα υπηρετήσει σε στρατιωτική φυλακή (ως τιμωρία) πριν ξεκινήσει την πεντάμηνη περιοδεία του στο Αφγανιστάν.

ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ

source: http://www.newsbeast.gr/world/arthro/602743/otan-imoun-paidi-to-hobi-mou-itan-oi-straggalismoi/
ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ…