ζωή ζωή Ρόδο κατασκευή eshop Βολος – Media – «Στην τηλεόραση βλέπω μόνο Ελληνικές ταινίες»

κατασκευή eshop Βολος Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, κατασκευη eshop άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός

– Media – «Στην τηλεόραση βλέπω μόνο Ελληνικές ταινίες» κατασκευή eshop Βολος Την Ζέτα Μακρυπούλια φιλοξενεί ο Γιώργος Σατσίδης αυτή την Τετάρτη στο Movies & Stars στο MTV.

Πιο όμορφη και ανανεωμένη από ποτέ, η Ζέτα μιλάει για τη νέα σελίδα που γύρισε στη ζωή της μετά το "Dancing with the stars", κατασκευη eshop τη νέα της θεατρική δουλειά "Μερικοί το προτιμούν καυτό!", αλλά και το sex appeal της που έχει αγγίξει, κατασκευη eshop λόγω παράστασης, άλλο επίπεδο.

Για τον ρόλο της στην παράσταση "Μερικοί το προτιμούν καυτό!"

"Ήταν πολύ δύσκολο να βγάλω το sex appeal μου στην σκηνή, λέει χαρακτηριστικά η Ζέτα, αλλά κατά κάποιον τρόπο στις πρόβες βγήκε αυτό πολύ εύκολα. Όταν παίρνεις ένα ρόλο πρέπει τις αναστολές σου να τις αφήνεις πίσω. Εγώ δυσκολευόμουν να το κάνω παλιότερα αλλά επειδή είναι όνειρο ζωής αυτό το έργο, κατασκευη eshop είπα "τέλος με το που μπαίνεις μέσα στο θέατρο δεν είσαι η Ζέτα είσαι η Sugar!".

Λατρεύω τον Σταμάτη Φασουλή. Ήρθαμε πιο κοντά με ψυχολόγησε πολύ καλά και όποια κλεισίματα είχα μου τα άνοιξε με πολύ λεπτό τρόπο.

Για τη μετά Dancing εποχή:

"Αισθάνομαι πολύ δημιουργικά και όπως μου είπε και ο φίλος μου Φωκάς Ευαγγελινός για να κάνεις κάτι καινούργιο πρέπει να αφήσεις κάτι παλιό. Δε πιστεύω ότι θα ήταν μια επανάληψη αν έκανα τα ίδια πράγματα γιατί όταν κάνω κάτι το κάνω με πολύ αγάπη όσα χρόνια κι αν περάσουν. Πιστεύω ότι ήρθε η στιγμή να κλείσει ένας κύκλος και να ανοίξει ένας άλλος. Το θέατρο πάντα το κάνω δεν είναι κάτι καινούργιο, κατασκευη eshop αλλά μια τέτοια δουλειά που ήταν όνειρο για μένα ήθελε αφοσίωση 100%."

Για τα τηλεοπτικά προγράμματα που παρακολουθεί:

"Λατρεύω τις ελληνικές ταινίες. Υπάρχει ένα κανάλι στον OTE TV που παίζει μόνο Ελληνικές ταινίες, κατασκευη eshop με χαρά μπορώ να πω ότι πλέον έχω καταφέρει να βλέπω κάθε μέρα και από μία!"

κατασκευή eshop Βολος κατασκευή eshop Βολος Δούκισσα Νομικού: Θα παρουσιάσει το DWTS;

Στον νέο κύκλο του Dancing With The Stars δεν θα βρίσκεται στην παρουσίαση η Ζέτα Μακρυπούλια, καθώς δεν τις το επιτρέπουν οι θεατρικές της υποχρεώσεις. Τα σενάρια για το ποια θα την αντικαταστήσει στην παρουσίαση του show διαδέχονται το ένα το άλλο.

Ποια θα πάρει τη θέση της Ζέτας Μακρυπούλια στο βραδινό show χορού;  Αν και τις προηγούμενες ημέρες ακουγόταν έντονα το όνομα της Φαίης Σκορδά, κατασκευη eshop το κανάλι του Αμαρουσίου φαίνεται να έχει αλλάξει ρότα.

Οι άνθρωποι του καναλιού θεωρούν πως η Δούκισσα Νομικού μοιάζει με τη Ζέτα Μακρυπούλια και οι δύο ξανθιές έχουν πολλά  κοινά στοιχεία. Ενώ η Δούκισσα Νομικού μπορεί να μην έχει μεγάλη εμπειρία στο να παρουσιάζει τηλεοπτικές εκπομπές, κατασκευη eshop τα στελέχη του ANT1 θεωρούν πως μπορούν να την  «εκπαιδεύσουν» κατά κάποιο τρόπο.

Διαάστε περιοσσότερα στο www.peoplegreece.comκατασκευή eshop Βολος Τιμητική πλάκα για τον Μάριο Φραγκούλη στην Αγία Νάπα

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι η τελετή «θα γίνει παρουσία του ιδίου του καλλιτέχνη, του Δημάρχου Αγίας Νάπας Γιάννη Καρούσου και του Δημοτικού Συμβουλίου το Σάββατο 28 Σεπ Τεμβρίου στις επτά το βράδυ, δηλαδή λίγο πριν την έναρξη της μεγάλης συναυλίας του καλλιτέχνη»

Τελετή αποκάλυψης τιμητικής πλάκας με το όνομα του τραγουδιστή Μάριου Φραγκούλη θα πραγματοποιηθεί στην Αγία Νάπα στη Πλατεία Διασημοτήτων, που δημιούργησε πρόσφατα ο Δήμος, κατασκευη eshop στα πλαίσια του Διεθνούς Φεστιβάλ που φέτος κλείνει 29 χρόνια ζωής.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι η τελετή «θα γίνει παρουσία του ιδίου του καλλιτέχνη, κατασκευη eshop του Δημάρχου Αγίας Νάπας Γιάννη Καρούσου και του Δημοτικού Συμβουλίου το Σάββατο 28 Σεπ Τεμβρίου στις επτά το βράδυ, δηλαδή λίγο πριν την έναρξη της μεγάλης συναυλίας του καλλιτέχνη».

κατασκευή eshop Βολος

source: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=275800&catID=7
κατασκευή κατασκευη eshop Βολος…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *