Ευρώπη πληροφορίες Ευρώπη ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ Νεανική «περιπέτεια» σε μοντέρνα και πολυτελή hostels

θερμοσιφωνες ηλεκτρικοι τιμες http://kapouranis.eu/index.asp?Keyword=0000000324.%CE%B7%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%B9%20%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%B9%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%B5%CF%83%20%CE%BC%CE%B1%CE%BB%CF%84%CE%B5%CE%B6%CE%BF%CF%83%20%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CF%83.html. ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ Γυρίστε την Ευρώπη, πληρώνοντας από 10 έως 20 ευρώ τη βραδιά και μένοντας στους καλύτερους νεανικούς πολυτελείς ξενώνες……

Νεανική «περιπέτεια» σε μοντέρνα και πολυτελή hostels ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ Προτάσεις με ξενώνες του εξωτερικού που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα ξενοδοχεία

Γυρίστε την ευρώπη, πληρώνοντας από 10 έως 20 ευρώ τη βραδιά και μένοντας στους καλύτερους νεανικούς πολυτελείς ξενώνες των μεγαλύτερων πόλεων!

Πολλά από τα σημερινά hostels, δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν τα πολυτελή ξενοδοχεία. Βρίσκονται σε κεντρικά σημεία, έχουν πρωτότυπο, μοντέρνο σχεδιασμό, σερβίρουν το πρωινό τους όλη την ημέρα και διαθέτουν απίθανα μπαρ!

UHostels, Μαδρίτη

Για όσους από εσάς πιστεύετε ακόμα ότι τα hostels εκτός από οικονομική λύση είναι και η λιγότερο άνετη, έρχονται νέα δεδομένα να σας αλλάξουν τη γνώμη.

Ο ξενώνας UHostels στη Μαδρίτη είναι ένας νεανικός, χαρούμενος και χαλαρωτικός χώρος με όλες τις ανέσεις που θα σας πρόεσφερε και ένα κανονικό ξενοδοχείο.

Το κτίριο είναι χτισμένο στην κεντρική οδό Calle Sagasta σε ένα κατά τ ‘άλλα παραδοσιακό κτίσμα, που στο εσωτερικό του έχει δεχθεί μια πλήρη ανακαίνιση. Με κυρίαρχο χρώμα το λευκό, ο κάθε όροφος έχει το δικό του ξεχωριστό χρωματικό μοτίβο. Οι κουκέτες στα δωμάτια έχουν σχεδιαστεί για να είναι πιο ευρύχωρες από ότι συνηθίζεται στους περισσότερους νεανικούς ξενώνες, ενώ δεν λείπουν οι αποθηκευτικοί χώροι για τα προσωπικά σας αντικείμενα.

Τα δωμάτια μοιράζονται σε 5 ορόφους και θα βρείτε από δωμάτια για 6,8 ή 12 άτομα μέχρι και οικογενειακά και δίκλινες σουίτες με το δικό τους μπάνιο. Υπάρχουν επίσης και δωμάτια μόνο για κορίτσια ή μόνο για αγόρια.

Οι μοντέρνοι κοινόχρηστοι χώροι περιλαμβάνουν εστιατόριο και καφετέρια για πρωινό, δωμάτιο βιβλιοθήκης και αίθουσα με home cinema για την απόλυτη εμπειρία σινεμά. Η ταράτσα του κτιρίου προσφέρεται για ηλιοθεραπεία και χαλαρό ποτάκι.

Το βασικό πρωινό παρέχεται δωρεάν και περιλαμβάνει γάλα ή χυμό πορτοκάλι και δύο φέτες ψωμί με βούτυρο και μαρμελάδα ενώ θα σας δώσουν επίσης δωρεάν σεντόνια αλλά και έναν οδηγό της πόλης. Οι τιμές ξεκινούν από 19 ευρώ το άτομο. Περισσότερες πληροφορίες με ένα κλικ εδώ.

ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ Νέο «τσεκούρι» στις συντάξεις

Αίσθηση από την παραδοχή της διοίκησης του ΙΚΑ ότι έγιναν λάθος υπολογισμοί στις περικοπές χιλιάδων συντάξεων – Κατόπιν εορτής, το Ίδρυμα ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε επανέλεγχο και αποκατάσταση των αδικιών

Σε μειώσεις συντάξεων και παροχών θα οδηγηθούν άμεσα τα ασφαλιστικά ταμεία, Ηλιακοί-Θερμοσίφωνες-Κενού εξαιτίας της δεινής οικονομικής κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει, λόγω της υστέρησης εσόδων, της ύφεσης και της ανεργίας.

Σύμφωνα με την εκτίμηση του προέδρου της ομοσπονδίας των εργαζομένων στα ασφαλιστικά ταμεία, η κύρια σύνταξη θα υποστεί μείωση 10%, η επικουρική 30%, ενώ θα καταργηθεί εντελώς το εφάπαξ.

Οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας στο υπουργείο Εργασίας (ασφαλιστικά ταμεία, ΟΑΕΔ κλπ) εξήγγειλαν επαναλαμβανόμενες πενθήμερες απεργίες, αρχής γενομένης από τις 16 Σεπ Τεμβρίου, διαμαρτυρόμενοι για τη διαθεσιμότητα 600 συναδέλφων τους.

«Δεν περισσεύει κανένας, αν αποχωρήσουν κι άλλοι υπάλληλοι» τόνισε ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΙΚΑ, Γιώργος Κυριακόπουλος.

Και συμπλήρωσε: «Θα κάνουν διπλάσιο χρόνο να εκδοθούν οι κύριες συντάξεις. Ήδη, η καθυστέρηση φτάνει τους 15 μήνες, ενώ σε κάποια υποκαταστήματα της περιφέρειας, όπως της Χαλκίδας, φτάνουν τους 24».

Σύμφωνα με τους συνδικαλιστές του ΟΑΕΔ, οι εγγεγραμμένοι άνεργοι έχουν ξεπεράσει το 1.000.000. Κάτι το οποίο αποφεύγει να δημοσιοποιήσει ο Οργανισμός, ηλιακοι θερμοσιφωνες σκρουτζ καθώς δεν έχει ανακοινώσει τα στοιχεία για την ανεργία εδώ και τέσσερις μήνες, όπως αναφέρει το newmoney.gr.

«Κούρεψαν» κατά λάθος χιλιάδες συντάξεις

Εν τω μεταξύ, αίσθηση προκαλεί η παραδοχή, εκ μέρους της ηγεσίας του ΙΚΑ, ότι έγιναν λάθος υπολογισμοί στις περικοπές χιλιάδων συντάξεων.

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», η παραδοχή των λανθασμένων υπολογισμών έγινε μάλιστα από τον ίδιο το διοικητή του Ιδρύματος, Ροβέρτο Σπυρόπουλο, ο οποίος απέσ ΤΕΙλε χθες σχετικό έγγραφο προς τις αρμόδιες υπηρεσίες, τις οποίες και καλεί να σταματήσουν να διορθώνουν τα λάθη στις μειώσεις των συντάξεων που εντοπίζουν οι ίδιοι οι συνταξιούχοι, πηγαίνοντας στα υποκαταστήματα, καθώς στο εξής, όπως αναφέρει, η διαδικασία αυτή θα γίνει μαζικά για όλες τις συντάξεις όλων των Ταμείων κι εκεί θα φανεί αυτόματα πόσοι είχαν μεγαλύτερες μειώσεις από αυτές που δικαιολογούν οι μνημονιακοί νόμοι, οπότε και θα πρέπει να τους επιστραφούν τα ποσά, τιμεσ ηλιακων θερμοσιφωνων αλλά και πόσοι γλίτωσαν τις περικοπές, επειδή τα Ταμεία τους δεν είχαν αποστείλει τα ακριβή στοιχεία στο Ενιαίο Σύστημα Πληρωμής Συντάξεων της ΗΔΙΚΑ. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Πλέον, κατόπιν… εορτής, το ΙΚΑ προχωρά σε επανέλεγχο των περικοπών στα ποσά των συντάξεων, έπειτα από τη διαπίστωση ότι υπήρξαν περιπτώσεις κατά τις οποίες παρακρατήθηκαν μεγαλύτερα ποσά και άλλες, όπου δεν έγιναν οι μειώσεις που είχαν προβλεφθεί.

Τα λάθη που έγιναν στη διαδικασία προσαρμογής των συντάξεων, είχαν σαν αποτέλεσμα να μην περικοπούν κατά 12% όλες οι συντάξεις άνω των 1.300 ευρώ, ενώ σε άλλες περιπτώσεις έγιναν μειώσεις αδίκως.

Κατά το επόμενο χρονικό διάστημα, το ΙΚΑ θα καταγράψει αναλυτικά σε ποιους πρέπει να επιστραφούν ποσά που έχουν παρακρατηθεί και σε ποιους πρέπει να επιβληθούν μειώσεις. Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ Βασάνισαν νεοσύλλεκτο επειδή αρνήθηκε να βγει για ποτό με συστρατιώτες του!

Δείτε σοκαριστικές φωτογραφίες που δείχνουν τον βασανισμό του 18χρονου νεοσύλλεκτου Βρετανού στρατιώτη – Τον έγδυσαν, τον κάρφωσαν στο πάτωμα και κόλλησαν τα γεννητικά του όργανα με ταινία!

Ένα απίστευτο βασανιστήριο περίμενε έναν νεοσύλλεκτο Βρετανό στρατιώτη σε στρατόπεδο στη Γερμανία, sonne ηλιακοι μετά την άρνησή του να βγει για ποτό με συστρατιώτες του.

Οι «φίλοι» θέλοντας να τον… τιμωρήσουν για την στάση του απέναντί τους του συμπεριφέρθηκαν με τον πιο βάναυσο τρόπο, καθώς τον έδεσαν, τον έγδυσαν και αφού τον κάρφωσαν στο πάτωμα κόλλησαν τα γεννητικά του όργανα με ταινία.

Στη συνέχεια τον άφησαν σε έναν διάδρομο και αφού τον έβγαλαν φωτογραφίες, πήγαν για να καπνίσουν.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται στην «Daily Mail» με την άδεια του Βρετανού στρατιώτη, δείχνουν τα βασανιστήρια που υπέστη ο 18χρονος και προκαλούν σοκ!

Αν και ο ίδιος, όπως είπε, κατάφερε στη συνέχεια να ξεπεράσει το περιστατικό, έμαθε στη συνέχεια ότι κάποιες φωτογραφίες είχαν αναρτηθεί στο facebook.

Μήνες μετά την επίθεση μην μπορώντας να αντέξει τις διάφορες μορφές εκφοβισμού και γενικότερα την επικρατούσα κατάσταση στο στρατό  έφυγε από την Γερμανία, χωρίς άδεια, για το σπίτι του στο Ηνωμένο Βασίλειο, γνωρίζοντας ότι θα τι μωρούνταν για την πράξη του.

Πλέον θα υπηρετήσει σε στρατιωτική φυλακή (ως τιμωρία) πριν ξεκινήσει την πεντάμηνη περιοδεία του στο Αφγανιστάν.

ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ

source: pelletech http://www.newsbeast.gr/travel/accomodation/arthro/554219/neaniki-peripeteia-se-moderna-kai-poluteli-hostels/
ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *