Ευρώπη μετοχές κοινωνία ΑΘΗΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Δεύτερο βραβείο για την APIVITA στα Global Sustainable Beauty Awards

ΑΘΗΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Το Sustainable Cosmetics Summit οργανώνεται από την Organic Monitor, μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στην έρευνα, στη συμβουλευτική……

Δεύτερο βραβείο για την APIVITA στα Global Sustainable Beauty Awards ΑΘΗΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Όταν η αειφορία συναντά την ομορφιά

Το Sustainable Cosmetics Summit οργανώνεται από την Organic Monitor, μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στην έρευνα, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ στη συμβουλευτική και στην εκπαίδευση στην παγκόσμια αγορά βιολογικών και φυσικών προϊόντων.

Από το 2001, παρακολουθεί τις ηθικές και βιώσιμες βιομηχανίες μεταξύ των οποίων αυτή των βιολογικών τροφίμων, του ηθικού εμπορίου (fair trade) και των φυσικών καλλυντικών.

Το Sustainable Cosmetics Summit λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στη Βόρειο Αμερική, στη Λατινική Αμερική, στην Ασία-Ωκεανία και στην ευρώπη. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.organicmonitor.com.

Η Ευρωπαϊκή συνάντηση του Sustainable Cosmetics Summit για το 2013 έλαβε χώρα στο Παρίσι στο ξενοδοχείο Paris Marriott Champs Elysées στις 21-23 Οκτωβρίου. Κεντρικά θέματα ήταν οι πράσινες συνθέσεις καλλυντικών και η βιώσιμη συσκευασία καλλυντικών.

Επίσης αναλύθηκαν ενδελεχώς οι διάφοροι τρόποι μείωσης του οικολογικού αποτύπωματος των καλλυντικών εταιριών μέσω των πρασίνων συστατικών και της οικολογικής συσκευασίας. Όπως πάντα ο σκοπός αυτού του συνεδρίου ήταν να προάγει την αειφορία στη βιομηχανία των καλλυντικών φέρνοντας στο ίδιο τραπέζι τους βασικούς εμπλεκόμενους για να πραγματευτούν σε υψηλό επίπεδο τα σχετικά θέματα.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του Sustainable Cosmetics Summit έγινε η απονομή των Sustainable Beauty Awards, που έχουν σκοπό να αναγνωρίσουν και να τιμήσουν τις πρωτοπόρες εταιρείες, που προάγουν στην πράξη τη βιώσιμη ανάπτυξη στη βιομηχανία ομορφιάς και προσθέτουν αξία πέρα και πάνω από το προϊόν στην κοινωνία και στο περιβάλλον.

Με την ολοκλήρωση της πρώτης ημέρας του συνεδρίου στις 21 Οκτωβρίου έγινε η τελετή ανακοίνωσης των νικητών και η απονομή των τιμητικών βραβείων σε πέντε ξεχωριστές κατηγορίες. Οι συμμετοχές έφτασαν τις 150 εταιρείες από όλο τον κόσμο.

Μεταξύ των υποψηφίων εταιρειών ήταν και πολυεθνικοί κολοσσοί της Βιομηχανίας καλλυντικών, όπως η Procter & Gamble, η L’ Oreal, η Weleda, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ η IFF, η Firmenich, η Akzo Nobel. Οι φιναλίστ ήταν 15, τρεις σε κάθε κατηγορία, εκ των οποίων βραβεύτηκε ο πρώτος και δεύτερος κάθε κατηγορίας.

Η APIVITA εκπροσωπούμενη απο τον ιδρυτή και αντιπρόεδρο Νίκο Κουτσιανά και τον Ηead του τμήματος Αειφορίας της εταιρείας Αναγνώστη Τσουκαλά, παρέλαβε το 2ο βραβείο στην κατηγορία Sustainability Pioneer για τη διαχρονική πρωτοπορία της σε θέματα αειφορίας με ταυτόχρονη σημαντική ευαισθησία σε θέματα κοινωνικής ευθύνης, με ιδιαίτερη αναφορά στην καμπάνια Παστίλιες Για Τον Πόνου του Άλλου που επιτυχώς υλοποίησε με τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα.

Το βραβείο αυτό αποτελεί την επιβράβευση όλων των ανθρώπων μας, των συνεργατών μας, των πελατών μας που με συνέπεια υποστηρίζουν και υπηρετούν τα οράματα, τις αξίες και τη φιλοσοφία της APIVITA εδώ και 35 χρόνια. <b Ελλάδα<a href="http:// ΕλλάδαΕλλάδας που μπορεί να δημιουργεί και να διδάσκει υγιή και ηθική επιχειρηματικότητα στο σημερινό παγκόσμιο περιβάλλον.

Μας ενδυναμώνει όλους για να συνεχίσουμε να κάνουμε σωστές επιλογές και να συνεχίσουμε να προσθέτουμε αξία στην κοινωνία και στο περιβάλλον.

ΑΘΗΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΑΘΗΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Βίντεο: Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε τελετή στις Θερμοπύλες σε ναζιστικό υπερθέαμα

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή», απαντά η Χρυσή Αυγή

Είχε δεν είχε η Χρυσή Αυγή κατάφερε, χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι η αλήθεια, να μεταβάλει μια τιμητική τελετή στις Θερμοπύλες προς τιμήν του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του, σε ένα εθνικιστικό σόου.

Τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου δόθηκε η μάχη των Θερμοπυλών με σκοπό να τιμήσουν το μεγάλο στρατάρχη και τους υπόλοιπους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την προέλαση των Περσών. Αυτό όμως που ξεκίνησε ως τιμητική τελετή, εξελίχθηκε σε ένα ναζιστικό, παραστρατιωτικό υπερθέαμα. Οι παρευρίσκοντες σχημάτισαν έναν μαίανδρο και ανάβοντας δαυλούς εκτελούσαν με θέρμη τα στρατιωτικά παραγγέλματα του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ τραγουδούσαν τον ύμνο της οργάνωσης.

Αυτό όμως δεν αρκούσε, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ καθώς οι συμμετέχοντες θέλοντας να δώσουν κλίμα… γηπέδου άναψαν δεκάδες καπνογόνα!

Το… πρωτότυπο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στο Λεωνίδα περιελάμβανε και χαιρετισμό με υψωμένο το χέρι από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος, σε λόγο που έβγαλε, καταφέρθηκε κ ΕλλάδαΕλλάδας και φυσικά αποθεώθηκε από τα μέλη του κόμματός του.

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/N0MnK8jYluQ?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/5Fy1M1AhdWs?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

Τι απαντά η Χρυσή Αυγή

Πάντως, έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε με το εθνικιστικό σόου στις Θερμοπύλες και την έκταση που πήρε το θέμα, η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για έναν «οχετό ύβρεων και άθλιας παραπληροφόρησης» κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” που χαζογελάνε στις τηλεοπτικές κάμερες, ασφαλώς ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή της Χρυσής Αυγής», αναφέρει η Χρυσή Αυγή και συνεχίζει προσθέτοντας ότι, «αυτοί που στέλνουν τις κομματικές τους νεολαίες στην Μύκονο για “clubbing”, πολεμούν τους νέους Εθνικιστές που τιμούν τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες».

«Η Χρυσή Αυγή προσηλωμένη στις αιώνιες αξίες του Ελληνισμού, θα συνεχίσει να αποδίδει τιμές στους Πατέρες, με την αισθητική και τα σύμβολα που γέννησε ο αρχαίος ελληνικός κόσμος και συνεχίζουν να εμπνέουν ακόμα και στο άχρωμο σήμερα.», καταλήγει.ΑΘΗΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Σοκ στην Κρήτη: Η μία αυτοκτονία μετά την άλλη

Ηράκλειο: 27χρονος κρεμάστηκε με τη ζώνη του – Χανιά: 61χρονος αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα

Νεκρός βρέθηκε ένας 27χρονος από τη Λιθουανία, σε διαμέρισμα στην περιοχή της Αμμουδάρας, περίπου στις 00.30 μετά τα μεσάνυχτα.

Ο νέος άνδρας κρεμάστηκε μέσα στη ντουλάπα του με τη ζώνη του, ενώ είχε προηγηθεί καβγάς με την κοπέλα του.

Τις συνθήκες της αυτοχειρίας ερευνά η Αστυνομία.

Πηγή: Cretalive.gr

Και δεύτερη αυτοκτονία μέσα σε λίγες ώρες

Το πρώτο σοκ από την αυτοκτονία του νεαρού, διαδέχεται ένα δεύτερο σοκ, αφού όπως αποκαλύφθηκε άλλος ένας συμπολίτης μας έβαλε τέλος στη ζωή του στον Αποκόρωνα Χανίων.

Πρόκειται για έναν 61χρονο άντρα ο οποίος το πρωί εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι συγγενικού του προσώπου στο χωριό Αμυγδάλου Καλαμίτσι στον Αποκόρωνα Χανίων..

Ο αυτόχειρας, προκάλεσε το θάνατό του με καραμπίνα καταφέροντας το μοιραίο χτύπημα στο πάνω μέρος του σώματός του, και συγκεκριμένα στη μασχάλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ο 61χρονος άφησε σημείωμα με το οποίο ζητά συγγνώμη από τους οικείους του και εξηγεί ότι δεν άντεχε άλλο τα οικονομικά του προβλήματα.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο άτυχος άντρας έπασχε από την επάρατο νόσο.

Στο σημείο σπεύδει Αστυνομική δύναμη ενώ η σορός του 61χρονου θα διακομισθεί στο νοσοκομείο Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Πηγή: Flashnews.gr

ΑΘΗΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ

source: http://www.newsbeast.gr/woman/arthro/599384/deutero-vraveio-gia-tin-apivita-sta-global-sustainable-beauty-awards/
ΑΘΗΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *