Ευρωπαϊκή Twitter Ευρωπαϊκή δικηγοροι βολου Δικηγοροι εργατολογοι βολου δικηγοροι διαζυγιων βολος Βενιζέλος: Πληρώνουμε ακριβά τη δεξιά Ευρώπη

δικηγοροι βολου Δικηγοροι εργατολογοι βολου δικηγοροι δικηγοροσ αστικου δικηγοροι για διαζυγια δικαιου κληρονομικου δικαιου δικηγοροι δικηγοροσ για εργασιακα θεματα διαζυγιων βολος Ώρα μεγάλης στροφής για την Ευρώπη τόνισε ο πρόεδρος δικηγόροι διαζυγίων του δικηγοροσ για εργασιακα θεματα ΠΑΣΟΚ χαιρετίζοντας την υποψηφιότητα του Μάρτιν οικογενειακο δικαιο δικηγοροι Σούλτς για την Κομισιόν…”

Βενιζέλος: Πληρώνουμε ακριβά τη δεξιά Ευρώπη δικηγοροι βολου Δικηγοροι εργατολογοι βολου δικηγοροι διαζυγιων βολος

Ώρα μεγάλης στροφής για την ευρώπη τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ χαιρετίζοντας την υποψηφιότητα του Μάρτιν Σούλτς για την Κομισιόν

Την ανάγκη ενός σοσιαλδημοκράτη πολιτικού στην κεφαλή της Κομισιόν επισήμανε με μήνυμά του στο twitter o Ευάγγελος Βενιζέλος, χαιρετίζοντας την υποψηφιότητα του Μάρτιν Σουλτς για το θώκο που ανακοινώθηκε στις Βρυξέλλες από το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό κόμμα (ΕΣΚ).

«Η ευρώπη έχει ανάγκη να κάνει τη μεγάλη στροφή. Πληρώσαμε και πληρώνουμε πολύ ακριβά αυτή τη δεξιά ευρώπη» δήλωσε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Όπως επισημαίνει ήρθε η ώρα του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού κόμματος. «Οι ευρωπαϊκοί λαοί κρατούν στα χέρια τους το μέλλον της ευρώπης» τονίζει.

Ο κ. Βενιζέλος χαρακτηρίζει στο πλαίσιο αυτό ως σημαντικό βήμα την υποψηφιότητα του Μάρτιν Σουλτς ως προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτ ροπής για το ΕΣΚ.

«Το ΠΑΣΟΚ στήριξε και στηρίζει την υποψηφιότητα του Μάρτιν Σουλτς. Eίμαστε βέβαιοι ότι θα επικυρωθεί ομόφωνα (σ.σ στο ΕΣΚ)» σημειώνει.

Κατά τη συνέντευξη Τύπου που παρεχώρησε, ο κ. Σουλτς δήλωσε ότι νιώθει «τιμή και ταπεινότητα για την εμπιστοσύνη και την στήριξη του ΕΣΚ», επισημαίνοντας ότι βλέπει το γεγονός αυτό ως κόμμακόμματα – μέλη του ΕΣΚ και τους Ευρωπαίους ψηφοφόρους.

<blockquote class=" twitter-tweet”>

Η ευρώπη έχει ανάγκη να κάνει τη μεγάλη στροφή. Πληρώσαμε και πληρώνουμε πολύ ακριβά αυτή τη δεξιά <a href="http://el.wikipedia.org/wiki/%C<a href="http://%20twitter<a href="http://twitter.co<a href="http://%20twittertwitter.com/search?q=%23EP2014&src=hash”>#EP2014</<a href="http://%20twittertwitter.com/EVenizelos/statuses/398040184693858304″>November 6, 2013

<script async="" src="//platform. twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″>

δικηγοροι βολου Δικηγοροι εργατολογοι βολου δικηγοροι διαζυγιων βολος Αντ. Σαμαράς: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα!»

Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη – δημάρχων σε ταβέρνα της Κηφισιάς

Σε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, «Τηλέμαχος», ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, που εκλέγονται στη Β’ Αθηνών.

Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.

Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Γιάννη Μιχελάκη, θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.

Ο πρωθυπουργός, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», προκαλώντας… πανικό στους απόντες.

Αμέσως, σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν… τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.

Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, του είπε: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα».

Τότε, ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, για να τον προλάβεις, πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!».δικηγοροι βολου Δικηγοροι εργατολογοι βολου δικηγοροι διαζυγιων βολος Το τονισμένο… μπούστο της Gisele

«Αναστάτωσε» το  twitter ανεβάζοντας φωτογραφία της μόνο με σουτιέν

Το κορμί της προκαλεί πανικό και το ξέρει καλά αυτό τόσο η ίδια, όσο και οι σχεδιαστές που τόσα χρόνια εμπιστεύονται – κυριολεκτικά – πάνω της τις δημιουργίες τους.

 

Έτσι, αποφάσισε πια να «χρησιμοποιήσει» τις αναλογίες της που κόβουν την ανάσα και δικηγοροσ για κληρονομικα δικό της όφελος και να γίνει η ίδια το μοντέλο που θα προωθήσει τη νέα συλλογή με τα εσώρουχα που φέρουν την υπογραφή της.

 

Η 33χρονη δημοσιεύτηκε μια φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter τη Δευτέρα, όπου φαίνεται να φοράει ένα σουτιέν μαύρο που τονίζει ιδιαιτέρως το μπούστο της. εαυτού της φορώντας ένα διάσπαση ενίσχυση μαύρο σουτιέν στο

 

«Backstage σκηνές από τη συλλογή εσωρούχων Gisele Bündchen www.giseleintimates.com. Ελπίζω να σας αρέσει! :)», έγραψε η βραζιλιάνα καλλονή, συνοδεύοντας με αυτό το μήνυμα τη σέξι της ανάρτηση.

 

δικηγοροι βολου Δικηγοροι εργατολογοι βολου δικηγοροι διαζυγιων βολος

source: http://www.protothema.gr/politics/article/325955/venizelos-plironoume-akriva-ti-dexia-europi/
δικηγοροι βολου Δικηγοροι εργατολογοι βολου δικηγοροι διαζυγιων βολος…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *