Ευρωπαϊκή προεδρία ΟΤΕ κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites Σύσκεψη στον ΕΦΕΤ για τη μείωση του αλατιού στα τρόφιμα

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη κατασκευη eshop eshop κατασκευη sites κατασκευη eshop Προτάθηκαν στόχοι μείωσης αλατιού και παρουσιάστηκε κατασκευη eshop το λογότυπο της εκστρατείας κατασκευη eshop κατασκευη eshop μείωσης αλατιού…”

Σύσκεψη στον ΕΦΕΤ για τη μείωση του αλατιού στα τρόφιμα κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites

Προτάθηκαν στόχοι μείωσης αλατιού και παρουσιάστηκε το λογότυπο της εκστρατείας μείωσης αλατιού

Ευρεία σύσκεψη για τη μείωση του αλατιού στα τρόφιμα στη χώρα μας πραγματοποίησε σήμερα ο ΕΦΕΤ και συγκεκριμένα η Διεύθυνση Διατροφικής Πολιτικής & Ερευνών του Ενιαίου Φορέα

Ελέγχου Τροφίμων η οποία έχει αναλάβει τον συντονισμό των εν λόγω δράσεων.

Στο πλαίσιο της σύσκεψης που

πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΕΦΕΤ, υπό την προεδρία του προέδρου του

ΕΦΕΤ Ιωάννη Τσιάλτα, παρουσιάστηκαν τα πρώτα αποτελέσματα του διερευνητικού

προγράμματος για τον προσδιορισμό της περιεκτικότητας νατρίου σε ψωμί, προτάθηκαν στόχοι μείωσης αλατιού και παρουσιάστηκε το λογότυπο της

εκστρατείας μείωσης αλατιού.

Η μείωση πρόσληψης του αλατιού αποτελεί προτεραιότητα για τη χώρα μας, την Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά και την παγκόσμια κοινότητα, στο πλαίσιο στρατηγικής για θέματα υγείας που έχουν σχέση με τη διατροφή.

Σημειώνεται ότι σε παγκόσμιο επίπεδο, μεταξύ των πέντε πιο σημαντικών παρεμβάσεων, η μείωση της πρόσληψης αλατιού κατέχει τη δεύτερη θέση στη λίστα των προτεραιοτήτων μετά τη διακοπή του καπνίσματος. Τα οικονομικά οφέλη από τη μείωση δαπανών υγείας, που αναμένεται να προκύψουν από μια μείωση της πρόσληψης αλατιού, είναι σημαντικά. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός υγείας συστήνει λιγότερο από 5 γρ. ημερησίως, ενώ για τα παιδιά οι συστάσεις είναι αναλογικά μικρότερες.

Στη σύσκεψη του ΕΦΕΤ συμμετείχαν εκπρόσωποι του υπουργείου υγείας και

του Γενικού Χημείου του Κράτους, της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος

(ΟΜΑΡΤΕ), του Πανελληνίου Συλλόγου Αρτοποιητικών Μονάδων (ΠΣΑΜ), της

Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών και Συναφών Επ ΕλλάδαΕλλάδας, του Συνδέσμου Ελληνικών

Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΕΒΤ), της Ένωσης Διαιτολόγων – Διατροφολόγων

Ελλάδος, του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων – Διατροφολόγων, της

Ένωσης Καταναλωτών ΕΚΠΟΙΖΩ, καθώς επίσης και εκπρόσωποι της

Πανεπιστημιακής Κοινότητας στον τομέα της διατροφής.

Όλοι οι

εταίροι δεσμεύτηκαν να βοηθήσουν και να αναλάβουν πρωτοβουλίες που θα

βοηθήσουν προς την κατεύθυνση της μείωσης αλατιού. Επίσης, συμφωνήθηκε ο

ΕΦΕΤ να ηγηθεί μιας καμπάνιας ενημέρωσης του κοινού για την ορθολογική

χρήση της ημερήσιας πρόσληψης αλατιού.

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites Βίντεο: Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε τελετή στις Θερμοπύλες σε ναζιστικό υπερθέαμα

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή», απαντά η Χρυσή Αυγή

Είχε δεν είχε η Χρυσή Αυγή κατάφερε, χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι η αλήθεια, να μεταβάλει μια τιμητική τελετή στις Θερμοπύλες προς τιμήν του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του, σε ένα εθνικιστικό σόου.

Τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου δόθηκε η μάχη των Θερμοπυλών με σκοπό να τιμήσουν το μεγάλο στρατάρχη και τους υπόλοιπους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την προέλαση των Περσών. Αυτό όμως που ξεκίνησε ως τιμητική τελετή, εξελίχθηκε σε ένα ναζιστικό, παραστρατιωτικό υπερθέαμα. Οι παρευρίσκοντες σχημάτισαν έναν μαίανδρο και ανάβοντας δαυλούς εκτελούσαν με θέρμη τα στρατιωτικά παραγγέλματα του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ τραγουδούσαν τον ύμνο της οργάνωσης.

Αυτό όμως δεν αρκούσε, καθώς οι συμμετέχοντες θέλοντας να δώσουν κλίμα… γηπέδου άναψαν δεκάδες καπνογόνα!

Το… πρωτότυπο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στο Λεωνίδα περιελάμβανε και χαιρετισμό με υψωμένο το χέρι από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος, σε λόγο που έβγαλε, καταφέρθηκε κ ΕλλάδαΕλλάδας και φυσικά αποθεώθηκε από τα μέλη του κόμματός του.

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/N0MnK8jYluQ?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/5Fy1M1AhdWs?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

Τι απαντά η Χρυσή Αυγή

Πάντως, έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε με το εθνικιστικό σόου στις Θερμοπύλες και την έκταση που πήρε το θέμα, η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για έναν «οχετό ύβρεων και άθλιας παραπληροφόρησης» κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” που χαζογελάνε στις τηλεοπτικές κάμερες, ασφαλώς ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή της Χρυσής Αυγής», αναφέρει η Χρυσή Αυγή και συνεχίζει προσθέτοντας ότι, «αυτοί που στέλνουν τις κομματικές τους νεολαίες στην Μύκονο για “clubbing”, πολεμούν τους νέους Εθνικιστές που τιμούν τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες».

«Η Χρυσή Αυγή προσηλωμένη στις αιώνιες αξίες του Ελληνισμού, θα συνεχίσει να αποδίδει τιμές στους Πατέρες, με την αισθητική και τα σύμβολα που γέννησε ο αρχαίος ελληνικός κόσμος και συνεχίζουν να εμπνέουν ακόμα και στο άχρωμο σήμερα.», καταλήγει.κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites ΔΟΕ: Δεν υπάρχουν λεφτά ούτε για κιμωλίες

Οι δάσκαλοι ζητούν να δοθεί άμεσα λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν – Γ.Μιχελάκης: Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε και την 4η δόση της επιχορήγησης

Άμεση λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η δημόσια εκπαίδευση και τα οποία απειλούν να τινάξουν στον «αέρα» τη νέα σχολική χρονιά, που ξεκινάει αύριο, ζήτησαν οι δάσκαλοι από τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη, με τον οποίο συναντήθηκαν σήμερα.

Το Δ.Σ.της ΔΟΕ ανέφερε με λεπτομέρειες όλα τα ανοικτά «μέτωπα» που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι εκπαιδευτικοί με το άνοιγμα των σχολείων, όπως είναι η υπολειτουργία των σχολικών επιτροπών και η αδυναμία τους λόγω της υποχρηματοδότησης να εκπληρώσουν τις συσσωρευμένες υποχρεώσεις τους (θέρμανση, πληρωμή λογαριασμών ΟΤΕ, ΔΕΗ, αγορά κιμωλιών και αναλώσιμων, κ.α.), η απουσία καθαριστριών, σχολικών τροχονόμων και σχολικών φυλάκων από τα σχολεία, η μετακίνηση των μαθητών και οι πειθαρχικές διατάξεις που «προκαλούν διωγμούς και αδικία».

Από την πλευρά του, ο κ. Μιχελάκης ανέφερε, σύμφωνα με την Ομοσπονδία ότι σε ό,τι αφορά τις λειτουργικές δαπάνες έχει διατεθεί από το υπουργείο Εσωτερικών το ποσό των 21,4 εκατ. ευρώ και ότι θα γίνει προσπάθεια για χορήγηση της 4ης δόσης της επιχορήγησης.

Για το θέμα των καθαριστριών δήλωσε πως έχει κατατεθεί τροπολογία στο νομοσχέδιο για το νέο Λύκειο που προβλέπει την παράταση των συμβάσεων για δυο χρόνια, ενώ παράταση συμβάσεων ανακοίνωσε και για το θέμα της μεταφοράς των μαθητών μέχρις ότου γίνει η προκήρυξη για νέες συμβάσεις.

Για το θέμα των σχολικών φυλάκων αναφέρθηκε στην πρόσληψη 3.800 φυλάκων μέσω κονδυλίων του ΕΣΠΑ, ενώ για τους σχολικούς τροχονόμους δήλωσε ότι έχει διατεθεί έ<a href="http:/ ΑστυνομίαΑστυνομίας σε περιπτώσεις που δεν είναι δυνατή η ύπαρξη σχολικού τροχονόμου.

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites

source: http://www.protothema.gr/greece/article/326600/suskepsi-ston-efet-gia-ti-meiosi-tou-alatiou-sta-trofima-/
κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *