Ευρωπαϊκή Νομική Ευρωπαϊκή κατασκευή eshop Βολος – Διεθνή – Μόρσι: «Ο στρατός με απήγαγε»

κατασκευή eshop Βολος Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός

– Διεθνή – Μόρσι: «Ο στρατός με απήγαγε» κατασκευή eshop Βολος Ο ανατραπείς πρόεδρος της Αιγύπτου Μοχάμεντ Μόρσι υποστηρίζει, σε επιστολή που διάβασε ο συνήγορός του, ότι απήχθη από άνδρες της Ρεπουμπλικανικής Φρουράς μία ημέρα προτού ανακοινώσει ο στρατός την απομάκρυνσή του από την εξουσία και στη συνέχεια κρατήθηκε επί τέσσερις μήνες σε μια ναυτική βάση.

Ελάχιστες πληροφορίες έχουν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με το πού βρισκόταν ο Μόρσι μετά την ανατ ροπή του από τον αρχηγό του γενικού επιτελείου στρατού, στρατηγό Άμπντελ Φάταχ αλ Σίσι, κατασκευη eshop στις 3 Ιουλίου.

Ο συνήγορος του πρώην προέδρου Μοχάμεντ αλ Νταμάτι διάβασε στην τηλεόραση μια επιστολή που φέρεται να έγραψε ο ισλαμιστής ηγέτης, απευθυνόμενος στον αιγυπτιακό λαό.

Για πρώτη φορά, ο Μόρσι αποκάλυψε ότι κρατείτο, παρά τη θέλησή του, από τις 2 Ιουλίου, μία ημέρα δηλαδή πριν ανατραπεί «επισήμως» από τον στρατό. «Ο ευγενής αιγυπτιακός λαός θα πρέπει να γνωρίζει ότι με απήγαγαν δια της βίας και παρά τη θέλησή μου από τις 2 Ιουλίου και μέχρι τις 5 Ιουλίου βρισκόμουν σε ένα κτίριο της Ρεπουμπλικανικής Φρουράς μέχρι που μας μετέφεραν και πάλι δια της βίας σε μια ναυτική βάση που ανήκει στις ένοπλες δυνάμεις», αναφέρεται στο κείμενο αυτό.

Η Ρεπουμπλικανική Φρουρά είναι μια ειδική μονάδα του στρατού στην αρμοδιότητα της οποίας είναι η προστασία του προεδρικού μεγάρου και άλλων κυβερνητικών κτιρίων.

«Η Αίγυπτος δεν θα επανέλθει μέχρις ότου να σβήσουν όσα συνέβησαν εξαιτίας του πραξικοπήματος αυτού και να λογοδοτήσουν αυτοί που έχυσαν αίμα παντού στη χώρα. Χαιρετίζω τον αιγυπτιακό λαό που ξεσηκώθηκε κατά του πραξικοπήματος, το οποίο θα πέσει από τη δύναμη του αιγυπτιακού λαού, στον ιερό πόλεμό του (τζιχάντ) για τα δικαιώματα και τις ελευθερίες του», προστίθεται στο κείμενο.

Σύμφωνα με τον Μόρσι, στο διάστημα που παραμένει κρατούμενος έχει συναντηθεί μόνο με την επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Κάθριν Άστον, μια αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τέσσερις εισαγγελείς, κατασκευη eshop στις ερωτήσεις των οποίων αρνήθηκε να απαντήσει.

Ο Νταμάτι είπε ότι ο Μόρσι δεν αναγνωρίζει τη δικαιοδοσία του δικαστηρίου που τον δικάζει στην Αστυνομική ακαδημία, στον ίδιο χώρο όπου δικάζεται και ο πρώην πρόεδρος Χόσνι Μουμπάρακ, με παρόμοιες κατηγορίες.

Στην περίπτωση που κριθεί ένοχος ο Μόρσι κινδυνεύει να καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη ή ακόμη σε στη θανατική ποινή.

κατασκευή eshop Βολος Νέο «τσεκούρι» στις συντάξεις

Αίσθηση από την παραδοχή της διοίκησης του ΙΚΑ ότι έγιναν λάθος υπολογισμοί στις περικοπές χιλιάδων συντάξεων – Κατόπιν εορτής, το Ίδρυμα ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε επανέλεγχο και αποκατάσταση των αδικιών

Σε μειώσεις συντάξεων και παροχών θα οδηγηθούν άμεσα τα ασφαλιστικά ταμεία, εξαιτίας της δεινής οικονομικής κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει, λόγω της υστέρησης εσόδων, της ύφεσης και της ανεργίας.

Σύμφωνα με την εκτίμηση του προέδρου της ομοσπονδίας των εργαζομένων στα ασφαλιστικά ταμεία, η κύρια σύνταξη θα υποστεί μείωση 10%, η επικουρική 30%, ενώ θα καταργηθεί εντελώς το εφάπαξ.

Οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας στο υπουργείο Εργασίας (ασφαλιστικά ταμεία, ΟΑΕΔ κλπ) εξήγγειλαν επαναλαμβανόμενες πενθήμερες απεργίες, αρχής γενομένης από τις 16 Σεπ Τεμβρίου, διαμαρτυρόμενοι για τη διαθεσιμότητα 600 συναδέλφων τους.

«Δεν περισσεύει κανένας, αν αποχωρήσουν κι άλλοι υπάλληλοι» τόνισε ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΙΚΑ, Γιώργος Κυριακόπουλος.

Και συμπλήρωσε: «Θα κάνουν διπλάσιο χρόνο να εκδοθούν οι κύριες συντάξεις. Ήδη, η καθυστέρηση φτάνει τους 15 μήνες, ενώ σε κάποια υποκαταστήματα της περιφέρειας, όπως της Χαλκίδας, φτάνουν τους 24».

Σύμφωνα με τους συνδικαλιστές του ΟΑΕΔ, οι εγγεγραμμένοι άνεργοι έχουν ξεπεράσει το 1.000.000. Κάτι το οποίο αποφεύγει να δημοσιοποιήσει ο Οργανισμός, καθώς δεν έχει ανακοινώσει τα στοιχεία για την ανεργία εδώ και τέσσερις μήνες, όπως αναφέρει το newmoney.gr.

«Κούρεψαν» κατά λάθος χιλιάδες συντάξεις

Εν τω μεταξύ, κατασκευη eshop αίσθηση προκαλεί η παραδοχή, εκ μέρους της ηγεσίας του ΙΚΑ, ότι έγιναν λάθος υπολογισμοί στις περικοπές χιλιάδων συντάξεων.

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», η παραδοχή των λανθασμένων υπολογισμών έγινε μάλιστα από τον ίδιο το διοικητή του Ιδρύματος, Ροβέρτο Σπυρόπουλο, ο οποίος απέσ ΤΕΙλε χθες σχετικό έγγραφο προς τις αρμόδιες υπηρεσίες, τις οποίες και καλεί να σταματήσουν να διορθώνουν τα λάθη στις μειώσεις των συντάξεων που εντοπίζουν οι ίδιοι οι συνταξιούχοι, πηγαίνοντας στα υποκαταστήματα, καθώς στο εξής, όπως αναφέρει, η διαδικασία αυτή θα γίνει μαζικά για όλες τις συντάξεις όλων των Ταμείων κι εκεί θα φανεί αυτόματα πόσοι είχαν μεγαλύτερες μειώσεις από αυτές που δικαιολογούν οι μνημονιακοί νόμοι, οπότε και θα πρέπει να τους επιστραφούν τα ποσά, κατασκευη eshop αλλά και πόσοι γλίτωσαν τις περικοπές, επειδή τα Ταμεία τους δεν είχαν αποστείλει τα ακριβή στοιχεία στο Ενιαίο Σύστημα Πληρωμής Συντάξεων της ΗΔΙΚΑ. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Πλέον, κατόπιν… εορτής, το ΙΚΑ προχωρά σε επανέλεγχο των περικοπών στα ποσά των συντάξεων, έπειτα από τη διαπίστωση ότι υπήρξαν περιπτώσεις κατά τις οποίες παρακρατήθηκαν μεγαλύτερα ποσά και άλλες, όπου δεν έγιναν οι μειώσεις που είχαν προβλεφθεί.

Τα λάθη που έγιναν στη διαδικασία προσαρμογής των συντάξεων, είχαν σαν αποτέλεσμα να μην περικοπούν κατά 12% όλες οι συντάξεις άνω των 1.300 ευρώ, ενώ σε άλλες περιπτώσεις έγιναν μειώσεις αδίκως.

Κατά το επόμενο χρονικό διάστημα, το ΙΚΑ θα καταγράψει αναλυτικά σε ποιους πρέπει να επιστραφούν ποσά που έχουν παρακρατηθεί και σε ποιους πρέπει να επιβληθούν μειώσεις. Διαβάστε περισσότερα εδώ

κατασκευή κατασκευη eshop Βολος Beyonce: κατασκευη eshop Οι τελευταίες φωτογραφίες των διακοπών της

Μετά από την Ibiza και πριν επιστρέψουν στο Λος Αντζελες, η Beyonce και η οικογένειά της πέρασαν μερικές μέρες στο Capri της Ιταλίας

Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα διακοπών στη Μεσόγειο η τραγουδίστρια Beyonce, ο σύζυγός της Jay Z και η μικρή τους κόρη Blue Ivy επέστρεψαν στο σπίτι τους και στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις στο Λος Αντζελες.

Η 32χρονη σταρ, η οποία γιόρτασε πάνω σε πολυτελές σκάφος, πριν από λίγες μέρες, τα 32α γενέθλιά της, φαίνεται πως ακόμα «βρίσκεται» στα υπέροχα μέρη που επισκέφτηκε το καλοκαίρι και για αυτό δεν σταματάει να ανεβάζει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Όπως για παράδειγμα τις φωτογραφίες που ανέβασε τις τελευταίες μέρες, που είναι από τον τελευταίο σταθμό των διακοπών της διάσημης οικογένειας. Μετά λοιπόν από την Ibiza και πριν επιστρέψουν στο Λος Αντζελες, η τραγουδίστρια και η οικογένειά της πέρασαν μερικές μέρες στο Capri.

Αυτό το καλοκαίρι είναι το πρώτο που η δημοφιλής τραγουδίστρια έκανε διακοπές με την 18 μηνών κόρη της.

κατασκευή eshop Βολος

source: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=275869&catID=4
κατασκευή eshop Βολος…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *