Ευρωπαϊκή Κρίση Ευρωπαϊκής Ένωσης ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ Έλλειμμα 70 δισ. ευρώ στις μεγάλες ευρωπαϊκές τράπεζες

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ Οι 42 μεγαλύτερες τράπεζες της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα χρειαστούν επιπλέον 70 δισ. ευρώ για να συμμορφωθούν με τις προϋποθέσεις της Βασιλείας ΙΙΙ που θα τεθούν σε εφαρμογή το 2019……

Έλλειμμα 70 δισ. ευρώ στις μεγάλες ευρωπαϊκές τράπεζες ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ Δυσοίωνες οι εκτιμήσεις των ευρωπαϊκών αρχών

Οι 42 μεγαλύτερες τράπεζες της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα χρειαστούν επιπλέον 70 δισ. ευρώ για να συμμορφωθούν με τις προϋποθέσεις της Βασιλείας ΙΙΙ που θα τεθούν σε εφαρμογή το 2019.

Ουσιαστικά δηλαδή οι μεγάλες τράπεζες θα έχουν ελλιπή κεφαλαιοποίηση ύψους 70 δισ. ευρώ, όπως μεταδίδει το Reuters.

Το ειδησεογραφικό πρακτορείο τονίζει ότι οι αγορές και οι αρχές ήδη πιέζουν τις τράπεζες να κινηθούν ταχύτατα για να συμμορφωθούν με τους κανονισμούς της Βασιλείας ΙΙΙ ώστε να μειωθούν οι ανησυχίες για την ικανότητά τους να συμμετέχουν στις αγορές ομολόγων.

Οι τελευταίες εκτιμήσεις της αρμόδιας Ευρωπαϊκής αρχής μιλούν για αύξηση του ελλείμματος κεφαλαίων κατά 29,1 δισ. ευρώ στην κεφαλαιοποίηση των 42 μεγαλύτερων ευρωπαϊκών τραπεζών στα τέλη του 2012 σε σύγκριση με έξι μήνες νωρίτερα.

Η Βασιλεία ΙΙΙ ουσιαστικά τριπλασιάζει τις ανάγκες κεφαλαιοποίησης των τραπεζών σε σχέση με τα κεφάλαια που είχαν τα χρηματοοικονομικά ιδρύματα πριν την κρίση του 2007-2009 όταν πολλές τράπεζες χρειάστηκαν διάσωση από τους φορολογούμενους.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ Ο Βρετανός υπουργός Άμυνας λέει «ναι» σε μία ειρηνική επίλυση της κρίσης

Ο Φίλιπ Χάμοντ ωστόσο προειδοποιεί ότι ενδέχεται η πρόταση της Ρωσίας να πρόκειται για τακτική ώστε η Συρία να κερδίσει χρόνο

Ο Βρετανός υπουργός Άμυνας, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΒΟΛΟΣ Φίλιπ Χάμοντ, τάσσεται υπέρ μίας επιλογής διαφορετική από την στρατιωτική επέμβαση, ώστε να επιλυθεί η κρίση στη Συρία.

Παρόλα αυτά όπως δήλωσε στο πρακτορείο Reuters «θα χρειαστούν πολύ γρήγορα και ξεκάθαρα στοιχεία ότι πρόκειται για γνήσια, δικηγοροι βολος καλή τη πίσ ΤΕΙ πρόταση που μπορεί να οδηγήσει κάπου», δικηγοροι βολοσ τονίζοντας ωστόσο ότι ενδέχεται να πρόκειται για τακτική ώστε η Συρία να κερδίσει χρόνο.

 

 

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ Ο… πλατωνικός έρωτας του Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ

Η εξομολόγηση του τέως επικεφαλής του Eurogroup για τον… Έλληνα σκύλο του, που ακούει στο όνομα «Πλάτωνας»!

Ο μακροβιότερος πρωθυπουργός χώρας-μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τέως πρόεδρος του Eurogroup, λαλίστατος σε θέματα ευρωπαϊκής πολιτικής, φημίζεται -μεταξύ πολλών άλλων- για την επιλογή του να αποφεύγει να μιλά για την προσωπική του ζωή.

Ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, ο οποίος παραιτήθηκε από την πρωθυπουργία τον περασμένο Ιούλιο, Δικηγοροι δημου βολου εξαιτίας ενός σκανδάλου υποκλοπών, οδηγώντας το Μεγάλο Δουκάτο σε πρόωρες εκλογές, αποφάσισε να «σπάσει» την παράδοση και να προβεί σε εξομολογήσεις για την προσωπική του ζωή.

Σε μια σπάνια στιγμή, μίλησε για τον πατέρα του, τη σύζυγό του, καθώς και για τον… «πλατωνικό» του έρωτα, τον οποίο συνάντησε στη Σάμο.

Είτε εξαιτίας των επερχόμενων εκλογών στο Λουξεμβούργο, είτε λόγω της επιθυμίας του να αναλάβει μια θέση σε κάποιο ευρωπαϊκό όργανο, ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, δικηγοροι βολοσ μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο Doc του Λουξεμβούργου, αποκάλυψε πως η μεγαλύτερη αδυναμία του είναι ο… «Πλάτωνας».

Παρόλο που η αγάπη του για τη φιλοσοφία είναι επίσης γνωστή, δεν εννοούσε τον αρχαίο φιλόσοφο, αλλά τον πιστό του σκύλο, δικηγοροι βολοσ που ακούει στο όνομα «Πλάτων».

«Ο σκύλος μου ονομάζεται Πλάτων και τον είχα πάρει κουτάβι από το νησί της Σάμου. Τον έχω εκπαιδεύσει να κάνει πάρα πολλά πράγματα, Δικηγοροι δημου βολου αλλά κάποιες φορές εξακολουθεί να κάνει σφάλματα. Είναι επίσης ένας αληθινός Έλληνας και εγώ αγαπώ τους Έλληνες» εξομολογήθηκε ο κ. Γιούνκερ στο τηλεοπτικό δίκτυο.

Ο τέως πρόεδρος του Eurogroup υποστήριξε ακόμα πως στις ελεύθερες ώρες του αποφεύγει να ασχολείται με την πολιτική και προτιμά να βγάζει βόλτα τον «Πλάτωνα».

Μίλησε επίσης για τη σύζυγό του, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΒΟΛΟΣ η οποία, όπως υποστήριξε, δικηγοροι βολοσ είναι αυτή που έχει τον πρώτο λόγο στο σπίτι, εκτός από το ζήτημα επιλογής… γραβάτας, δικηγοροι βολου ένα ζήτημα που συχνά τους οδηγεί σε καυγάδες.

Ο ίδιος αποκάλυψε πως γνώρισε τη σύζυγό του, δικηγοροι βολοσ όταν σπούδαζε Νομική στο Στρασβούργο, στα τέλη της δεκαετίας του 1970.

Ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ αναφέρθηκε επίσης στα παιδικά του χρόνια και στον πατέρα του, ένα μεταλλωρύχο και συνδικαλιστή, ο οποίος του ενέπνευσε την αγάπη για την πολιτική, καθώς και τη συνήθεια ανάγνωσης εφημερίδων.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ

source: http://www.newsbeast.gr/financial/arthro/586997/elleimma-70-dis-euro-stis-megales-europaikes-trapezes/
ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *