Ευρωπαϊκή γυναίκες διαβήτη ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ Η «μάχη» των φύλων και στο διαβήτη

δικηγοροι διαζυγιων βολος – http://sevastikarakosta.gr/ATHENS-000001-viografiko-simioma-.html. ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ Οι άνδρες και οι γυναίκες διαφέρουν σε πολλούς τομείς και όπως υποστηρίζει έρευνα, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΒΟΛΟΣ που παρουσιάστηκε στο ετήσιο συνέδριο της Ευρωπαϊκής Εταιρείας……

Η «μάχη» των φύλων και στο διαβήτη ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ Οι άντρες με την πάθηση ελέγχουν καλύτερα τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα

Οι άνδρες και οι γυναίκες διαφέρουν σε πολλούς τομείς και όπως υποστηρίζει έρευνα, που παρουσιάστηκε στο ετήσιο συνέδριο της Ευρωπαϊκής Εταιρείας για τη Μελέτη του Διαβήτη στη Βαρκελώνη, φαίνεται να διαφέρουν και στο γλυκαιμικό τους προφίλ.

Η καθηγήτρια Sarah Wild από το πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου και συνάδελφοί της από τη Διεθνή Ομάδα για την Ποιότητα της Φροντίδας των ασθενών με διαβήτη τύπου 1 αξιολόγησαν δεδομένα συνολικά 142.260 παιδιών και ενηλίκων ασθενών από 12 χώρες, και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι άνδρες με διαβήτη τύπου 1 φαίνεται να ελέγχουν καλύτερα τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα σε σύγκριση με τις γυναίκες. Ωστόσο, μεταξύ αγοριών και κοριτσιών δεν υπάρχει σημαντική διαφορά στο συγκεκριμένο τομέα.

Πιο συγκεκριμένα, οι γυναίκες ηλικίας 15-29 ετών είχαν 8% περισσότερες πιθανότητες να παρουσιάσουν γλυκοζυλιωμένη αιμοσφαιρίνη (HbA1c) μεγαλύτερη ή ίση με 7,5% σε σχέση με τους άνδρες ίδιας ηλικίας και οι γυναίκες άνω των 30 ετών είχαν 6% περισσότερες πιθανότητες να ξεπεράσουν το όριο αυτό.

Η γλυκοζυλιωμένη αιμοσφαιρίνη στην ουσία αντικατοπτρίζει το μέσο όρο των τιμών του σακχάρου το τελευταίο τρίμηνο και στόχος είναι τα επίπεδά της να διατηρούνται στο 7% ή χαμηλότερα, καθώς τα υψηλά επίπεδα αυξάνουν τον κίνδυνο επιπλοκών.

Όπως δήλωσε η Sarah Wild «Η ανάλυση των δεδομένων δείχνει διαφορές στο γλυκαιμικό προφίλ ανδρών και γυναικών. Μια εξήγηση θα μπορούσε να είναι ότι οι γυναίκες τείνουν να έχουν χαμηλότερα επίπεδα αιμοσφαιρίνης από τους άνδρες. Ωστόσο, απαιτείται περαιτέρω έρευνα προκειμένου να επιβεβαιωθεί η εξήγηση αυτή ή να βρεθεί κάποια άλλη».

Πηγή: vita.gr

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ Ασία: Ένας στους τέσσερις άνδρες παραδέχεται ότι είναι βιαστής!

Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της…

Το ένα τέταρτο των Ασιατών παραδέχεται ότι έχει βιάσει γυναίκα, σύμφωνα με έρευνα των Ηνωμένων Εθνών που πραγματοποιήθηκε σε έξι χώρες της περιοχής και δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Στην Παπούα Νέα Γουινέα, δικηγοροι βολοσ περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της, σύμφωνα με την έρευνα του ΟΗΕ.

“Τα συμπεράσματα της έκθεσης επιβεβαιώνουν την ύπαρξη της βίας κατά των γυναικών στην περιοχή. Και η βία είναι απολύτως συνδεδεμένη με την ανισότητα μεταξύ των δύο φύλων”, δήλωσε η Έμα Φούλου, Δικηγοροι εργατολογοι βολου εκ των επικεφαλής της έρευνας.

Η έκθεση με τίτλο “Γιατί Ορισμένοι Άνδρες Χρησιμοποιούν Βία Κατά των Γυναικών και Πώς Μπορούμε να το Αποφύγουμε;” βασίστηκε σε συνεντεύξεις που δόθηκαν κατά το διάστημα 2010-2013 από 10.000 άνδρες και 3.000 γυναίκες στο Μπανγκλαντές, την Καμπότζη, Δικηγοροι δημου βολου την Κίνα, την Ινδονησία, την Σρι Λάνκα και την Παπούα Νέα Γουινέα.

Η έκθεση παρείχε λεπτομερή στοιχεία για την βία που ασκούν οι άνδρες εις βάρος των γυναικών και τα κίνητρά τους.

Η περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού επιλέχτηκε για την πρώτη τέτοια έκθεση κυρίως επειδή τα Ηνωμένα Έθνη διαθέτουν πολλά ενεργά προγράμματα για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών στην Ασία.

Από την έρευνα προέκυψε ότι το ποσοστό σωματικής και σεξουαλικής βίας εις βάρος συζύγων και συντρόφων είναι υψηλό, δικηγοροι βολος καθώς στην Ινδονησία, για παράδειγμα, κυμαίνεται στο 26%, ενώ στην Παπούα Νέα Γουινέα στο 80%.

Μεταξύ των βιαστών που παραδέχονται την πράξη τους, το πιο κοινό κίνητρο που επικαλούνται είναι η αίσθηση σεξουαλικής κυριότητας.

“Παρότι το αλκοόλ συχνά θεωρείται ότι είναι ένας κοινός παράγοντας διάπραξης βίαιου εγκλήματος, ήταν η λιγότερο κοινή απάντηση που έδωσαν οι ερωτηθέντες”, σύμφωνα με την έρευνα.

Η έρευνα αποπειράθηκε επίσης να εξετάσει το θέμα του βιασμού με θύματα άνδρες.

Στο Μπανγκλαντές, Δικηγοροι εργατολογοι βολου την Κίνα και την Ινδονησία, περίπου το 2% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει άλλον άνδρα, ενώ στη Σρι Λάνκα και την Καμπότζη το ποσοστό ανέρχεται, κατά μέσον όρο, σε 3% με 4% και στην Παπούα Νέα Γουιένα σε 8%.

Όπως προκύπ ΤΕΙ, η Παπούα Νέα Γουινέα έχει σχετικά χαμηλό επίπεδο ισότητας των δύο φύλων, έλλειψη νομοθεσίας κατά του βιασμού, δικηγοροι διαζυγιων βολος ενώ οι πρόσφατες συγκρούσεις έχουν οδηγήσει στην αποδοχή της βίας, εξηγεί η Φούλου.

Η έκθεση διαπίστωσε ότι περίπου το 72% με 97% των ανδρών που παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει δεν αντιμετώπισαν τις συνέπειες του νόμου.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ Θα πόζαρα ξανά γυμνή μόνο για τον Hugh Hefner, λέει η XL τηλεπαρουσιάστρια Gemma Collins:

Γεμάτη υπερηφάνια φωτογραφήθηκε μπροστά από την αφίσα της με το μότο: «Καλύτερα να κυκλοφορώ γυμνή παρά με γούνα».

Διάσημα πρόσωπα όπως η Khloe Kardashian, η Kelly Brook και η Helen Flanagan έχουν ποζάρει γυμνές για να ενισχύσουν και να προωθήσουν το φιλανθρωπικό έργο της PETA. Η τελευταία σταρ που φωτοραφήθηκε είναι η Βρετανίδα Gemma Collins.

H πληθωρική τηλεπαρουσιάστρια και σχεδιάστρια ρούχων για εύσωμες γυναίκες πόζαρε στο φακό όπως τη γέννησε η μαμά της ζαπλώνοντας σε ροζ μεταξωτά σεντόνια και φορώντας μόνο τα μαργαριτάρια της. Γεμάτη υπερηφάνια φωτογραφήθηκε μπροστά από την αφίσα της με το μότο: «Καλύτερα να κυκλοφορώ γυμνή παρά με γούνα».

Μιλώντας για τη φωτογράφηση είπε: «Εκανα μόνο μια γυμνή λήψη και είναι αρκετή. Δεν νομίζω ότι θα ξαναφωτογραφηθώ γυμνή παρά μόνο αν μου το ζητούσε ο Hugh Hefner για το Playboy». Το επόμενο που μένει να δούμε λοιπόν είναι τη γλυκιά Gemma γυμνή στο Playboy!

 

 
 

 

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ

source: http://www.newsbeast.gr/health/arthro/586986/i-mahi-ton-fulon-kai-sto-diaviti/
ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *