Ευρωζώνη ΣΥΡΙΖΑ δανειστές ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ – Πολιτική – Νέα μέτρα και περισσότερα «λουκέτα» βλέπει ο ΣΥΡΙΖΑ

ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ιδιωτικοι ντετεκτιβ λαρισα άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός

– Πολιτική – Νέα μέτρα και περισσότερα «λουκέτα» βλέπει ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Νέα μέτρα προβλέπει ο ΣΥΡΙΖΑ λίγες ώρες πριν από την έλευση της τρόικας στην Αθήνα, παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης σε όλους τους τόνους.

Σημειώνοντας σε ανακοίνωσή της πως έχουν χάσει το «μέτρημα» στην τακτική της κυβέρνησης, ανακτηση αρχειων η Κουμουν Δούρου προβλέπει πως το Μέγαρο Μαξίμου θα υπαναχωρήσει και πάλι από την πολιτική της «σκληρής διαπραγμάτευσης» στον «ρεαλισμό» του μνημονίου και της λιτότητας. «Όπως και να βαφτίζει επικοινωνιακά κάθε φορά τη στρατηγική της υποτέλειας απέναντι στους δανειστές, ντετεκτιβ καλαματα αυτή παραμένει στην ουσία η ίδια», λένε στον ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για ολοένα και πιο καταστροφικά αποτελέσματα στην ελληνική κοινωνία και οικονομία.

Στον αντίλογο δε, που ξεκινά πάντα από το «πού θα βρει τα λεφτά» ο ΣΥΡΙΖΑ για να κάνει όσα υπόσχεται, απάντησε χθες ο υπεύθυνος του προγράμματος της Κουμουν Δούρου, Γιάννης Δραγασάκης, υποστηρίζοντας ότι «το ερώτημα της νέας εποχής με την κρίση που έχουμε, είναι πώς θα δημιουργήσουμε πλούτο και πώς αυτό θα γίνει με όρους Δικαιοσύνης, αειφορίας και αλληλεγγύης» και πως «το πού θα βρούμε τα λεφτά δεν είναι το σωστό ερώτημα». Υποστήριξε πως ακόμα και για να παραχθεί νέος πλούτος, πρέπει πρώτα και άμεσα να αντιμετωπιστεί η ανθρωπιστική κρίση. Μίλησε λοιπόν εκ νέου για αύξηση του κατώτατου μισθού, πρόγραμμα για άστεγους και αντιμετώπιση της πείνας και δημιουργία μίας δέσμης μέτρων που θα ανακουφίσουν την κοινωνία, ως «μέτρο ανάκαμψης». Την ίδια ώρα, έθεσε στο τραπέζι το θέμα του επανασχεδιασμού των ευρωπαϊκών πόρων, ντετεκτιβ πειραιας όπως καταγράφεται στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τις σκέψεις για εύρεση άλλων τρόπων, εφόσον υπάρχει πλεόνασμα, για να εξασφαλιστεί ότι αυτό δεν θα χρηματοδοτεί το χρέος, εωσότου η χώρα μπει σε φάση σταθερής ανάκαμψης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ πάντως, δεν άφησε ασχολίαστο και το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές, όπως ξεκίνησε από χθες, κάνοντας λόγο για «απαράδεκτη και αντιδραστική απόφαση», εξαπολύοντας νέα επίθεση κατά της κυβέρνησης. «Η κυβέρνηση είναι εκτός τόπου και χρόνου όταν από τη μια πλευρά σφαγιάζει τα εισοδήματα των εργαζομένων και των συνταξιούχων και από την άλλη αυξάνει τις μέρες και τις ώρες που οι καταναλωτές μπορούν να αγοράσουν», σημείωσε σε ανακοίνωσή του, κάνοντας λόγο για «ισοπεδωτική ενέργεια» που στρέφεται κατά των δικαιωμάτων των εργαζομένων και οδηγεί στη «θανατική καταδίκη» το μικρομεσαίο εμπόριο, προβλέποντας ακόμα περισσότερα λουκέτα.

Ο Αλέξης Τσίπρας στο Τέξας

Εν τω μεταξύ, στο Όστιν του Τέξας βρίσκεται από σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας, που θα συμμετέχει ως προσκεκλημένος ομιλητής σε διήμερο συνέδριο που διοργανώνεται από το LBJ School of Public Affairs του πανεπιστημίου του Τέξας με θέμα: «Μπορεί να διασωθεί η ευρωζώνη;». Εκεί, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα έχει την ευκαιρία να συνδιαλεγεί με προσωπικότητες διεθνούς κύρους, Ευρωπαίους αξιωματούχους, Ιδιωτικοί Ντετέκτιβ Ιωαννίνων οικονομικούς αναλυτές και καθηγητές πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, δε, θα έχει το «στρογγυλό τραπέζι» στο οποίο θα μετάσχει αύριο Τρίτη, με θέμα τις «Συμβουλές σε μία Μελλοντική κυβέρνηση». Στην Αθήνα, αναμένεται να επιστρέψει την Πέμπτη.

ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Αντ. Σαμαράς: «Συγγνώμη, δήμαρχε, ιδιωτικοσ ερευνητησ κρητη που έφτασα πριν από σένα!»

Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη – δημάρχων σε ταβέρνα της Κηφισιάς

Σε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, «Τηλέμαχος», ιδιωτικοί ντετέκτιβ αθήνα ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, που εκλέγονται στη Β’ Αθηνών.

Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.

Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, Γραφεία Ντετέκτιβ Αθήνα προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Γιάννη Μιχελάκη, θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.

Ο πρωθυπουργός, ωστόσο, ιδιωτικοί ντετέκτιβ θεσσαλονίκη είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», προκαλώντας… πανικό στους απόντες.

Αμέσως, σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν… τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.

Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, του είπε: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα».

Τότε, ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, για να τον προλάβεις, πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!».Δωρεάν φάρμακα σε ανασφάλιστους και άπορους ανακοίνωσε ο Άδωνις

Η δωράν φαρμακευτική περίθαλψη θα αφορά στο πρόγραμμα κάλυψης των δικαιούχων των εισιτηρίων υγείας – Οι μέχρι τώρα δικαιούχοι είναι περίπου 10.500 αλλά αυτοί καλύπτονται μόνο για εξετάσεις ιατρικές.

Mεγάλη συμμαχία – συνεργασία του υπουργείου Yγείας με τον φαρμακευτικό κόσμο, ΣΦΕΕ και φαρμακαποθήκες, ΕΟΦ και ΙΣΑ, ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο υπουργός υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος εξασφάλισε την παραχώρηση φαρμάκων σε όλους τους ανασφάλιστους και άπορους.

Από τον Οκτώβριο εκτιμάται ότι το πρόγραμμα θα είναι στην πλήρη εξέλιξή του.

Η δωρεάν φαρμακευτική περίθαλψη θα αφορά στο πρόγραμμα της κάλυψης των δικαιούχων των εισιτηρίων υγείας.

Ουσιαστικά οσοι λάβουν το εισιτήριο υγείας θα καλύπτονται και

φαρμακευτικά. Μπορούν να διατεθούν, σύμφωνα με τον ΣΦΕΕ, περίπου 900.000

φαρμακευτικά σκευάσματα.

Οι μέχρι τώρα δικαιούχοι είναι περίπου 10.500 αλλά αυτοί καλύπτονται μόνο για εξετάσεις ιατρικές. Το δίκτυο που οργανώνεται σήμερα θα καλύπ ΤΕΙ και τις φαρμακευτικές ανάγκες των ανασφάλιστων και των άπορων.

Πρόκειται για μια έμμεση παραδοχή ότι το ποσό που αφορά στο εισιτήριο υγείας δεν επαρκεί και για φαρμακευτική κάλυψη, και αυτό το

κενό θα καλύψει η συνεργασία με τις εταιρίες και τις φαρμακαποθήκες.

Επίσης, σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη θα επεκταθεί το δίκτυο ιατρείων κοινωνικής αποστολής σε όλη τη χώρα.

Παράλληλα, μέσω των ενοριών θα γίνει καταγραφή των ανασφάλιστων και άπορων στην επικρά ΤΕΙα. Μέχρι τώρα στο κοινωνικό ιατρείο της Αθήνας, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΙΣΑ, κ. Πατούλης,  έχουν εξεταστεί 30.000 άτομα ανασφάλιστα.

Στόχος η χορήγηση γενοσήμων έως και 60%

Γενναία μείωση της τιμής των γενόσημων ανακοίνωσε ακόμη ο υπουργός υγείας. Είναι ένα από τα μέτρα που θα περιληφθούν στο νομοσχέδιο για τα φάρμακα που καταρτίζεται και θα παρουσιαστεί και στην τρόικα. Κίνητρα δόθηκαν ήδη στους ασφαλισμένους που επιλέγουν γενόσημα, αλλά αναλόγως θα δοθούν και στους γιατρούς για να τα συνταγογραφούν καθώς και στους φαρμακοποιούς

Ο υπουργός υγείας ξεκαθάρισε ότι είναι ανάγκη να συνταγογραφηθούν γενόσημα, προκειμένου να διατεθούν και τα νέα φάρμακα που δεν κυκλοφορούν στη χώρα μας τα τελευταία δυο χρόνια.

Η γενναία μείωση των τιμών θα συνοδεύεται προοδευτικά και από άλλα μέτρα, είπε ο υπουργός, ιδιωτικοι ντετεκτιβ ξανθη προσθέτοντας ότι η τιμή θα συσχετίζεται με τον όγκο πωλήσεων.

Η συνέντευξη του Άδωνι Γεωργιάδη ακολουθεί το «μπαράζ» διαμαρτυριών το

οποίο έχουν εξαπολύσει οι ιατρικοί σύλλογοι της χώρας, αλλά και ο

Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ), ντετεκτιβ παρακολουθηση τιμες οι οποίοι ζητούν εκ νέου από τον

υπουργό υγείας να ανακληθεί η εγκύκλιος του ΕΟΠΥΥ για την αποκλειστική

συνταγογράφηση της δραστικής ουσίας, καθώς και να ακυρωθεί ο σχετικός

νόμος Λοβέρδου.

ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

source: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=273392&catID=1
ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *