Ευρωζώνη Κρίση Κρίση κατασκευή eshop Βολος – Διεθνή – Οι «Σοφοί» προειδοποιούν τη Μέρκελ

κατασκευή eshop Βολος Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός

– Διεθνή – Οι «Σοφοί» προειδοποιούν τη Μέρκελ κατασκευή eshop Βολος Οι "Σοφοί", η ομάδα των οικονομολόγων που συμβουλεύουν τη γερμανική κυβέρνηση, κατασκευη eshop προειδοποίησαν σήμερα ότι η θέσπιση κατώτατου μισθού και πιο γενναιόδωρων συντάξεων από μια νέα κυβέρνηση θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο οικονομικά κέρδη που έχουν επιτευχθεί μέσω της σε βάθος μεταρρύθμισης του Κράτους πρόνοιας, πριν από μια δεκαετία.

Αυτό το ανεξάρτητο πενταμελές συμβούλιο, το οποίο αποτελείται από τέσσερις άνδρες και μια γυναίκα, επισημαίνει πως οι μελλοντικές γενιές των Γερμανών θα επωμισθούν τις επιπτώσεις από τις πολιτικές που προτείνονται από τους συντηρητικούς της καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ και τους Σοσιαλδημοκράτες (SPD) στις συνομιλίες για τη δημιουργία ενός κυβερνητικού συνασπισμού.

Ανάμεσα στα μέτρα που σχεδιάζουν είναι η θέσπιση ενός εθνικού κατώτατου μισθού, μια αύξηση στις συντάξεις για μητέρες με παιδιά γεννημένα πριν από το 1992 και μέτρα που θα καταστήσουν ελκυστικότερο για τους ανθρώπους να σταματούν να εργάζονται πριν φθάσουν στην προβλεπόμενη από το νόμο συντάξιμη ηλικία των 67 ετών.

"Μελλοντικές προκλήσεις θα είναι πολύ πιο δύσκολο να αντιμετωπισθούν, αν οι μεταρρυθμίσεις της Ατζέντας 2010 αμβλυνθούν ή ανατραπούν σε ορισμένες περιπτώσεις", προειδοποιεί το συμβούλιο, αναφερόμενο στις μεταρρυθμίσεις στην εργασία και το κράτος πρόνοιας που είχαν παρουσιαστεί το 2003 από τον πρώην καγκελάριο Γκέρχαρντ Σρέντερ.

Οι μεταρρυθμίσεις αυτές είχαν πιστωθεί ότι ενίσχυσαν τη γερμανική ανταγωνιστικότητα και προστάτευσαν την οικονομία από τα χειρότερα της παγκόσμιας χρηματοπιστωτικής κρίσης και της αναταραχής με το χρέος στην ευρωζώνη κατά την τελευταία πενταετία.

Το συμβούλιο επισήμανε πως η γερμανική κυβέρνηση, η οποία έχει προωθήσει την "Ατζέντα 2010" ως πρότυπο για άλλες χώρες της ευρωζώνης όπως η Ισπανία και η Γαλλία, κατασκευη eshop πρέπει να αποφύγει να χαλαρώσει στο εσωτερικό τις ίδιες μεταρρυθμίσεις που διαφημίζει στο εξωτερικό.

"Είναι ανάγκη να επανεκκινήσουμε τη μεταρρυθμιστική διαδικασία όχι να την καταστρέψουμε", δηλώνουν οι οικονομολόγοι, επισημαίνοντας μια υποβόσκουσα δημογραφική πρόκληση που αντιμετωπίζει η Γερμανία, η οποία έχει ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά γεννητικότητας στην ευρώπη. Το SPD έχει ανακοινώσει πως θα αρνηθεί να σχηματίσει "μεγάλο Συνασπισμό" με τους συντηρητικούς της Μέρκελ αν δεν θεσπισθεί ένας κατώτατος μισθός 8,50 ευρώ την ώρα.

Το κεντροαριστερό κόμμα θέλει επίσης να αλλάξουν οι κανονισμοί που υποστηρίζει πως επιτρέπουν στις εταιρείες να υποαμείβουν το προσωπικό τους και να απαλλάσσονται από εργαζόμενους με προσωρινές συμβάσεις. Ο Κρίστιαν Σουλτς της τράπεζας Berenberg δήλωσε: κατασκευη eshop "Όλα αυτά είναι βήματα προς τα πίσω που διαβρώνουν το θεμέλιο ΓερμανίαΓερμανίας".

Η γερμανική βιομηχανία υποστηρίζει επίσης ότι η κυβέρνηση κάνει επίδειξη πλούτου. Σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης, το Βερολίνο θα χρειαστεί περίπου 50 δισεκ. ευρώ το χρόνο σε πρόσθετα εισοδήματα, αν πρόκειται να εφαρμοσθούν όλα τα σχέδια που προτείνονται από τους συντηρητικούς και το SPD.

Ο Ούλριχ Γκρίλο, πρόεδρος της βιομηχανικής ένωσης BDI, κατασκευη eshop προειδοποίησε ότι η Γερμανία "δεν είναι η χώρα όπου ρέουν γάλα και μέλι". "Μέχρι στιγμής οι συνομιλίες για το Συνασπισμό προχωρούν προς εντελώς λάθος κατεύθυνση. Πρέπει να σταματήσει το τζάμπα για όλους", δήλωσε προς τη μεγάλης κυκλοφορίας Εφημερίδα "Μπιλντ".

Ωστόσο αλλού στην ευρώπη τα σχέδια που είναι πιθανό να αυξήσουν το εργασιακό κόστος και να βάλουν περισσότερα χρήματα στα χέρια των απλών πολιτών, θεωρούνται ευπρόσδεκτα βήματα για να ενισχυθεί η αναιμική εγχώρια ζήτηση στη Γερμανία.

Οι ΗΠΑ και η Ευρωπαϊκή Επιτ ροπή έχουν επικρίνει τις τελευταίες εβδομάδες τη Γερμανία επειδή κρατάει χαμηλά τους μισθούς στη χώρα για να πουλάει προϊόντα στο εξωτερικό σε ανταγωνιστικές τιμές.

ΠΗΓΗ: κατασκευη eshop ΑΠΕ – ΜΠΕ

κατασκευή eshop Βολος Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο

Μπουκάλια με νερό εκσφενδόνισαν διαδηλωτές εναντίον του πρώην υπουργού Εσωτερικών – Ο κ. Παυλόπουλος βρισκόταν στη συμβολή της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό ΜέρλινΣτόχος των εργαζομένων στην μεταλλευτική βιομηχανία ΛΑΡΚΟ έγινε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος.

Οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ διαδήλωναν έξω από τη Βουλή και όταν εντόπισαν τον κ. Παυλόπουλο επιτέθηκαν εναντίον του καθυβρίζοντας τον με σκαιούς χαρακτηρισμούς. Ορισμένοι μάλιστα εκσφενδόνισαν εναντίον του μπουκάλια με νερό.

DNApi.kaltura.com/p/787781/sp/78778100/embedIframeJs/uiconf_id/12749501/partner_id/787781?iframeembed=true&playerId=kaltura_player_1378813378&entry_id=0_125xf6ga&flashvars[akamaiHD.loadingPolicy]=preInitialize&flashvars[akamaiHD.asyncInit]=true&flashvars[streamerType]=hdnetwork” allowfullscreen=”” webkitallowfullscreen=”” mozallowfullscreen=”” style=”width: 640px; height: 480px;” itemprop=”video” itemscope=”” itemtype=”http://schema.org/VideoObject” frameborder=”0″ height=”480″ width=”640″>

<span itemprop=”name” content=”Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο”></span>

<span itemprop=”description” content=””></span>

<span itemprop=”duration” content=””></span>

<span itemprop=”thumbnail” content=””></span>

<span itemprop=”width” content=”640″></span>

<span itemprop=”height” content=”480″></span>

κατασκευή κατασκευη eshop Βολος Δωρεάν φάρμακα σε ανασφάλιστους και άπορους ανακοίνωσε ο Άδωνις

Η δωράν φαρμακευτική περίθαλψη θα αφορά στο πρόγραμμα κάλυψης των δικαιούχων των εισιτηρίων υγείας – Οι μέχρι τώρα δικαιούχοι είναι περίπου 10.500 αλλά αυτοί καλύπτονται μόνο για εξετάσεις ιατρικές.Mεγάλη συμμαχία – συνεργασία του υπουργείου Yγείας με τον φαρμακευτικό κόσμο, ΣΦΕΕ και φαρμακαποθήκες, ΕΟΦ και ΙΣΑ, ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο υπουργός υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος εξασφάλισε την παραχώρηση φαρμάκων σε όλους τους ανασφάλιστους και άπορους.

Από τον Οκτώβριο εκτιμάται ότι το πρόγραμμα θα είναι στην πλήρη εξέλιξή του.

Η δωρεάν φαρμακευτική περίθαλψη θα αφορά στο πρόγραμμα της κάλυψης των δικαιούχων των εισιτηρίων υγείας.

Ουσιαστικά οσοι λάβουν το εισιτήριο υγείας θα καλύπτονται και

φαρμακευτικά. Μπορούν να διατεθούν, σύμφωνα με τον ΣΦΕΕ, περίπου 900.000

φαρμακευτικά σκευάσματα.

Οι μέχρι τώρα δικαιούχοι είναι περίπου 10.500 αλλά αυτοί καλύπτονται μόνο για εξετάσεις ιατρικές. Το δίκτυο που οργανώνεται σήμερα θα καλύπ ΤΕΙ και τις φαρμακευτικές ανάγκες των ανασφάλιστων και των άπορων.

Πρόκειται για μια έμμεση παραδοχή ότι το ποσό που αφορά στο εισιτήριο υγείας δεν επαρκεί και για φαρμακευτική κάλυψη, και αυτό το

κενό θα καλύψει η συνεργασία με τις εταιρίες και τις φαρμακαποθήκες.

Επίσης, σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη θα επεκταθεί το δίκτυο ιατρείων κοινωνικής αποστολής σε όλη τη χώρα.

Παράλληλα, μέσω των ενοριών θα γίνει καταγραφή των ανασφάλιστων και άπορων στην επικρά ΤΕΙα. Μέχρι τώρα στο κοινωνικό ιατρείο της Αθήνας, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΙΣΑ, κ. Πατούλης,  έχουν εξεταστεί 30.000 άτομα ανασφάλιστα.

Στόχος η χορήγηση γενοσήμων έως και 60%

Γενναία μείωση της τιμής των γενόσημων ανακοίνωσε ακόμη ο υπουργός υγείας. Είναι ένα από τα μέτρα που θα περιληφθούν στο νομοσχέδιο για τα φάρμακα που καταρτίζεται και θα παρουσιαστεί και στην τρόικα. Κίνητρα δόθηκαν ήδη στους ασφαλισμένους που επιλέγουν γενόσημα, αλλά αναλόγως θα δοθούν και στους γιατρούς για να τα συνταγογραφούν καθώς και στους φαρμακοποιούς

Ο υπουργός υγείας ξεκαθάρισε ότι είναι ανάγκη να συνταγογραφηθούν γενόσημα, προκειμένου να διατεθούν και τα νέα φάρμακα που δεν κυκλοφορούν στη χώρα μας τα τελευταία δυο χρόνια.

Η γενναία μείωση των τιμών θα συνοδεύεται προοδευτικά και από άλλα μέτρα, είπε ο υπουργός, προσθέτοντας ότι η τιμή θα συσχετίζεται με τον όγκο πωλήσεων.

Η συνέντευξη του Άδωνι Γεωργιάδη ακολουθεί το «μπαράζ» διαμαρτυριών το

οποίο έχουν εξαπολύσει οι ιατρικοί σύλλογοι της χώρας, αλλά και ο

Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ), οι οποίοι ζητούν εκ νέου από τον

υπουργό υγείας να ανακληθεί η εγκύκλιος του ΕΟΠΥΥ για την αποκλειστική

συνταγογράφηση της δραστικής ουσίας, καθώς και να ακυρωθεί ο σχετικός

νόμος Λοβέρδου.

κατασκευή eshop Βολος

source: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=275801&catID=4

κατασκευή eshop Βολος…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *