Ευρωζώνη Ιταλία Ευρωπαϊκή κατασκευή eshop Βολος – Οικονομία – Weidmann: Δεν υπάρχει κόντρα Βορρά-Νότου στην ΕΚΤ

κατασκευή eshop Βολος Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός

– Οικονομία – Weidmann: Δεν υπάρχει κόντρα Βορρά-Νότου στην ΕΚΤ κατασκευή eshop Βολος H απόφαση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής τράπεζας να μειώσει τα επιτόκια δεν είχε σαν στόχο την τιμωρία των Γερμανών καταθετών, δήλωσε ο επικεφαλής της Bundesbank, κατασκευη eshop Jens Weidmann, λέγοντας ότι η κεντρική τράπεζα καθορίζει την νομισματική της πολιτική για την ευρωζώνη ως σύνολο.

"Δεν υπάρχει κάποια διάκριση εναντίον των Γερμανών καταθετών. Κάθε αποταμιευτής που θέλει να επενδύσει με χαμηλό ρίσκο θα πρέπει να ζήσει με χαμηλά ή και αρνητικά επιτόκια, ακόμα και στην Ιταλία ή την Ισπανία" ανέφερε ο κ. Weidmann σε συνέδριο Γερμανών τραπεζιτών.

Όπως μεταδίδει το Reuters, ο κ. Weidmann επισήμανε στην ομιλία του πως εντός του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΚΤ δεν υπάρχει μέτωπο των κρατών μελών του Νότου εναντίον αυτών του Βορρά.

Συγκεκριμένα υποστήριξε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο δεν είναι χωρισμένο μεταξύ των εκπροσώπων του Νότου που πιέζουν για πιο επεκτατική νομισματική πολιτική και αυτών του Βορρά που προσπαθούν να τους σταματήσουν.

Παράλληλα επισήμανε ότι θα υπάρχουν πάντα φάσεις όπου τα επιτόκια θα είναι πολύ υψηλά ή πολύ χαμηλά για μια συγκεκριμένη περιοχή και υπογράμμισε πως δεν είναι καθήκον μόνο της ΕΚΤ η διασφάλιση ενός σταθερού νομίσματος.

ΠΗΓΗ: www.euro2day.gr

κατασκευή κατασκευη eshop Βολος κατασκευή eshop Βολος Beyonce: Οι τελευταίες φωτογραφίες των διακοπών της

Μετά από την Ibiza και πριν επιστρέψουν στο Λος Αντζελες, η Beyonce και η οικογένειά της πέρασαν μερικές μέρες στο Capri της Ιταλίας

Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα διακοπών στη Μεσόγειο η τραγουδίστρια Beyonce, ο σύζυγός της Jay Z και η μικρή τους κόρη Blue Ivy επέστρεψαν στο σπίτι τους και στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις στο Λος Αντζελες.

Η 32χρονη σταρ, η οποία γιόρτασε πάνω σε πολυτελές σκάφος, πριν από λίγες μέρες, τα 32α γενέθλιά της, φαίνεται πως ακόμα «βρίσκεται» στα υπέροχα μέρη που επισκέφτηκε το καλοκαίρι και για αυτό δεν σταματάει να ανεβάζει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Όπως για παράδειγμα τις φωτογραφίες που ανέβασε τις τελευταίες μέρες, που είναι από τον τελευταίο σταθμό των διακοπών της διάσημης οικογένειας. Μετά λοιπόν από την Ibiza και πριν επιστρέψουν στο Λος Αντζελες, η τραγουδίστρια και η οικογένειά της πέρασαν μερικές μέρες στο Capri.

Αυτό το καλοκαίρι είναι το πρώτο που η δημοφιλής τραγουδίστρια έκανε διακοπές με την 18 μηνών κόρη της.

Reuters: Παράνομο το σχέδιο φόρου στις χρηματοπιστωτικές συναλλαγές

Σύμφωνα με πόρισμα της νομικής υπηρεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης που περιήλθε στην κατοχή του Reuters

Παράνομο κρίνεται το σχέδιο 11 κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης να επιβάλουν φόρο επί των χρηματοπιστωτικών συναλλαγών, σύμφωνα με γνωμοδότηση νομικών εκπροσώπων της Ε.Ε, σύμφωνα με τηλεγράφημα του πρακτορείου Reuters.

Η 14σέλιδη γνωμάτευση, κατασκευη eshop που περιήλθε στην κατοχή του Reuters, θα καταστήσει δύσκολη την εφαρμογή του μέτρου σε 11 κράτη-μέλη από το 2014. Στόχος του είναι να καταβάλουν οι τράπεζες περίπου 35 δισ. ευρώ το χρόνο, κατασκευη eshop ως αντάλλαγμα για την ενίσχυση που έλαβαν από τους φορολογούμενους κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης του 2007-2009.

Αντιθέτως, η έκθεση θα γίνει δεκτή με ικανοποίηση από το Λονδίνο, το μεγαλύτερο χρηματοοικονομικό κέντρο της ΕΕ, που αντιτίθεται στην επιβολή του φόρου. Η Βρετανία και αρκετά ακόμα κράτη-μέλη της ΕΕ αρνήθηκαν να το εφαρμόσουν, κάτι που θέ ΤΕΙ εν αμφιβόλω το δικαίωμα των 11 κρατών να το υλοποιήσουν χωρίς τη συναίνεση των υπολοίπων.

Ο φόρος σχεδιάζεται να επιβληθεί στις μετοχές, τα ομόλογα, κατασκευη eshop τα παράγωγα, τις συμφωνίες επαναγοράς και το δανεισμό τίτλων.

Υπέρ της εφαρμογής του έχουν ταχθεί η Ελλάδα, κατασκευη eshop η Γερμανία, η Γαλλία, η Ιταλία, η Ισπανία, η Αυστρία, η Πορτογαλία, το Βέλγιο, η Εσθονία, η Σλοβακία και η Σλοβενία.

Οι νομικές υπηρεσίες της ΕΕ αναφέρουν, ωστόσο, στη γνωμοδότησή τους με ημερομηνία 6 Σεπ Τεμβρίου ότι το σχέδιο «υπερβαίνει τη δικαιοδοσία των κρατών-μελών για φορολόγηση βάσει των κανόνων του διεθνούς εθιμικού δικαίου».

Σύμφωνα με το έγγραφο, το σχέδιο δεν συνάδει με την συνθήκη της ΕΕ, «καθώς παραβιάζει τις φορολογικές αρμοδιότητες των κρατών μελών που δεν συμμετέχουν». Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr

κατασκευή eshop Βολος

source: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=275835&catID=2
κατασκευή eshop Βολος…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *