Εμπιστοσύνη πραγματικότητα Εμπιστοσύνη ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Εποχή Τσιώλη στον ΠΑΣ Γιάννινα

ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Μόνο οι υπογραφές έχουν απομείνει για την έναρξη της συνεργασίας του Τσιώλη με τον ΠΑΣ. «Αν δεν μπούμε εμείς στην πεντάδα, ιδιωτικοι ντετεκτιβ κερκυρα ποιος θα μπει;»……

Εποχή Τσιώλη στον ΠΑΣ Γιάννινα ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Τα τυπικά έχουν απομείνει για την επισημοποίηση της συμφωνίας

Μόνο οι υπογραφές έχουν απομείνει για την έναρξη της συνεργασίας του Τσιώλη με τον ΠΑΣ. «Αν δεν μπούμε εμείς στην πεντάδα, ποιος θα μπει;», ντετεκτιβ πειραιας τιμες τα λόγια του Καρδιτσιώτη κόουτς στον Γιώργο Χριστοβασίλη.

Τα τυπικά έχουν απομείνει για την επισημοποίηση της συμφωνίας του Σάκη Τσιώλη με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπως φάνηκε και από τις χθεσινές δηλώσεις (731017) του Καρδιτσιώτη τεχνικού στον Nova σπορ FM 94,6.

Η υπόθεση του 54χρουνου προπονητή ήταν εξ’ αρχής δύσκολο και ο λόγος δεν ήταν το οικονομικό. Αν και το κασέ του Τσιώλη είναι αρκετά υψηλό, υπηρεσιών ιδιωτικής έρευνας ο Γιώργος Χριστοβασίλης κατάφερε να τον πείσει να αναλάβει τους Ηπειρώτες και όλα βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο.

Οι δύο άνδρες, συζητώντας το ενδεχόμενο της συνεργασίας, ο Καρδιτσιώτης τεχνικός εντυπωσίασε τον πρόεδρο της ΠΠΑΕ με την άποψη που έχει για το ρόστερ και για τους στόχους, ιδιωτικες ερευνες αθηνα λέγοντας πως η έξοδος στην ευρώπη είναι κάτι που μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

«Παίκτες σαν τον Ντε Βινσέντι, τον Τσάβες και τον Ιλιτς δεν υπάρχουν σε καμία άλλη ομάδα. Αν δεν βάλει ο ΠΑΣ στόχο την πρώτη πεντάδα, Γραφεία Ντετέκτιβ Νάουσα με το υλικό που διαθέ ΤΕΙ, τότε ποιος θα το κάνει; Γνωρίζω πολύ καλά το ρόστερ, έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και ίσως να μη χρειαστούν καν μεταγραφές τον Ιανουάριο», είπε μεταξύ άλλων ο Τσιώλης στον Χριστοβασίλη.

Πηγή: sport-fm.gr

ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Πικέ: «Ήμασταν σκλάβοι του τίκι-τάκα»

Ο Ζεράρντ Πικέ σε συνέντευξη του τάχθηκε υπέρ της αλλαγής στον τρόπο παιχνιδιού που προσπαθεί να φέρει στην Μπαρτσελόνα ο Τάτα Μαρτίνο, δηλώνοντας ότι η ομάδα ήταν σκλαβωμένη στο «τίκι-τάκα».

Ο Ζεράρντ Πικέ σε συνέντευξη του στον ιταλικό Τύπο τάχθηκε υπέρ της αλλαγής στον τρόπο παιχνιδιού που προσπαθεί να φέρει στην Μπαρτσελόνα ο Τάτα Μαρτίνο, δηλώνοντας ότι η ομάδα ήταν σκλαβωμένη στο «τίκι-τάκα».

«Τα τελευταία χρόνια είμαστε προπονητές μέσα από την ομάδα. Πριν τον Τίτο, τον Πεπ και είχαμε παραμείνει στον ίδιο τρόπο παιχνιδιού σαν να ήμασταν σκλαβωμένοι», τόνισε ο διεθνής Ισπανός τεχνικός αμυντικός και συνέχισε:

Διαβάστε περισσότερα εδώΒήματα προς την… ΕΕ κάνει το Μονακό

Έτοιμο να αρχίσει διαπραγματεύσεις με τις Βρυξέλλες στις αρχές του 2014, χωρίς να θυσιάσει τις «ιδιαιτερότητές» του

Έτοιμο να αρχίσει διαπραγματεύσεις με τις Βρυξέλλες στις αρχές του 2014, προκειμένου να συνάψει συμφωνία σύμπραξης με την ΕΕ, είναι το Μονακό.

Ωστόσο, το πριγκιπάτο δεν είναι διατεθειμένο να θυσιάσει τις «ιδιαιτερότητές» του, Γραφεία Ντετέκτιβ Λουτράκι ανέφερε ο επικεφαλής της κυβέρνησης, Μισέλ Ροζέ.

«Επιθυμούμε, Γραφεία Ντετέκτιβ Νάουσα για την ανάπτυξη της οικονομίας μας, να εμβαθύνουμε τις σχέσεις με την Ευρωπαϊκή Ένωση», δήλωσε ο Ροζέ προς τους δημοσιογράφους στη διάρκεια επίσκεψής του στις Βρυξέλλες. «Δεν εξετάζουμε το ενδεχόμενο μιας ολοκλήρωσης στην ΕΕ ούτε καν στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο. Η υπογραφή μιας ιδιαίτερης συμφωνίας σύμπραξης με την ΕΕ είναι το σενάριο που προτιμάμε», Γραφεία Ντετέκτιβ Μεσολόγγι πρόσθεσε.

Τους τελευταίους μήνες έχουν αρχίσει προπαρασκευαστικές συζητήσεις και το Μονακό ελπίζει πως οι διαπραγματεύσεις με την Επιτ ροπή θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2014. Διεξάγονται μαζί με δύο άλλα ευρωπαϊκά «μικροκράτη» που βρίσκονται στην ίδια κατάσταση, την Ανδόρα και τον Άγιο Μαρίνο.

Οι διαπραγματεύσεις θα αφορούν κυρίως τη συνεργασία ανάμεσα στις φορολογικές αρχές και τις ανταλλαγές πληροφοριών, ένα θέμα ευαίσθητο για το Μονακό όπως και για τα άλλα μικρά ευρωπαϊκά κράτη όπου η φορολογία είναι ευνοϊκή.

Το Μονακό μάλιστα επικοινωνιακή εκστρατεία στις Βρυξέλλες για να προωθήσει «την ιδιαιτερότητά του στην ευρώπη»: ιδιωτικες ερευνες «Έχουμε περισσότερες θέσεις εργασίας απ’ ό,τι κατοίκους —50.000 για 37.000— και η καθαρή δημιουργία θέσεων εργασίας φτάνει τις 1.000 το μήνα», υπογράμμισε ο Ζιλ Τονελί, ιδιωτικες ερευνες αθηνα ο πρεσβευτής του Μονακό στις Βρυξέλλες.

ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

source: http://www.newsbeast.gr/sports/arthro/603635/epohi-tsioli-ston-pas-giannina/
ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *