Εμπιστοσύνη Κρίση μέλλον κατασκευή eshop Βολος Αναμέτρηση Καρογιάν- Παπαδόπουλου για την προεδρία του ΔΗΚΟ

κατασκευή eshop Βολος Ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ Μάριος Καρογιάν και ο γιος του πρώην προέδρου Τάσου Παπαδόπουλου, κατασκευη eshop ο βουλευτής Νικόλας Παπαδόπουλος, θα βρεθούν αντιμέτωποι στο εκλογικό συνέδριο……

Αναμέτρηση Καρογιάν- Παπαδόπουλου για την προεδρία του ΔΗΚΟ κατασκευή eshop Βολος Θα βρεθούν αντιμέτωποι στο εκλογικό συνέδριο της 1ης Δεκεμβρίου

Ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ Μάριος Καρογιάν και ο γιος του πρώην προέδρου Τάσου Παπαδόπουλου, ο βουλευτής Νικόλας Παπαδόπουλος, θα βρεθούν αντιμέτωποι στο εκλογικό συνέδριο, κατασκευη eshop την 1η Δεκεμβρίου, για την προεδρία του κόμματος.

Σήμερα υποβλήθηκαν επίσημα οι υποψηφιότητες για την προεδρία του Δημοκρατικού κόμματος.

Ο κ. Καρογιάν δήλωσε ότι μπροστά στην κοινωνική απαίτηση για ένα νέο ξεκίνημα του πολιτικού συστήματος, οφείλουν όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν.

Ο Μ. Καρογιάν πρόσθεσε ότι «τους ηγέτες δεν αναδεικνύουν οι δημοσκοπήσεις, αλλά οι περιστάσεις, όσο δύσκολες κι αν είναι».

Κατάλληλος για την ηγεσία του ΔΗΚΟ, σημείωσε, δεν μπορεί να είναι «αυτός που το μεταχειρίζεται ως εφαλτήριο προσωπικών φιλοδοξιών, αλλά εκείνος που θα εμπνεύσει στα μέλη του την εμπιστοσύνη ότι μπορεί να το καταστήσει κοινωνικά χρήσιμο εργαλείο αλλαγής του πολιτικού συστήματος, κατασκευη eshop του προτύπου δια κυβέρνησης και του μοντέλου ανάπτυξης».

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος δήλωσε ότι με ιδιαίτερη τιμή και συγκίνηση διεκδικεί τη θέση, την οποία τίμησαν στο παρελθόν οι ιστορικοί ηγέτες του κόμματος Σπύρος Κυπριανού και Τάσος Παπαδόπουλος.

Τα απλά μέλη του ΔΗΚΟ, πρόσθεσε, έχουν το δικαίωμα, την εξουσία και τη δύναμη να αποφασίσουν για το μέλλον του κόμματος.

Εξέφρασε εμπιστοσύνη στην κρίση των μελών και τη βεβαιότητα ότι μαζί θα πετύχουν την ενότητα ηγεσίας και βάσης.

κατασκευή eshop Βολος Αντ. Σαμαράς: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα!»

Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη – δημάρχων σε ταβέρνα της Κηφισιάς

Σε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, κατασκευη eshop «Τηλέμαχος», ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, κατασκευη eshop που εκλέγονται στη Β’ Αθηνών.

Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.

Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, κατασκευη eshop κ. Γιάννη Μιχελάκη, θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.

Ο πρωθυπουργός, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», προκαλώντας… πανικό στους απόντες.

Αμέσως, σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν… τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.

Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, του είπε: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα».

Τότε, ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, κατασκευη eshop απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, για να τον προλάβεις, πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!».Ο Βρετανός υπουργός Άμυνας λέει «ναι» σε μία ειρηνική επίλυση της κρίσης

Ο Φίλιπ Χάμοντ ωστόσο προειδοποιεί ότι ενδέχεται η πρόταση της Ρωσίας να πρόκειται για τακτική ώστε η Συρία να κερδίσει χρόνο

Ο Βρετανός υπουργός Άμυνας, Φίλιπ Χάμοντ, κατασκευη eshop τάσσεται υπέρ μίας επιλογής διαφορετική από την στρατιωτική επέμβαση, ώστε να επιλυθεί η κρίση στη Συρία.

Παρόλα αυτά όπως δήλωσε στο πρακτορείο Reuters «θα χρειαστούν πολύ γρήγορα και ξεκάθαρα στοιχεία ότι πρόκειται για γνήσια, καλή τη πίσ ΤΕΙ πρόταση που μπορεί να οδηγήσει κάπου», τονίζοντας ωστόσο ότι ενδέχεται να πρόκειται για τακτική ώστε η Συρία να κερδίσει χρόνο.

 

 

κατασκευή eshop Βολος

source: http://www.newsbeast.gr/world/arthro/608091/anametrisi-karogian-papadopoulou-gia-tin-proedria-tou-diko/
κατασκευή κατασκευη eshop Βολος…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *