ελληνική Κρίση ζωή ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ Τι κάνει σήμερα ο Λάκης Κομνηνός;

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ Γεννήθηκε στην Ερεσό της Λέσβου τον Ιούνιο του 1944. Φοίτησε για δύο χρόνια στη Δραματική Σχολή του Πέλου Κατσέλη και……

Τι κάνει σήμερα ο Λάκης Κομνηνός; ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ Η αγάπη του για τη φύση και το θέατρο

Γεννήθηκε στην Ερεσό της Λέσβου τον Ιούνιο του 1944. Φοίτησε για δύο χρόνια στη Δραματική Σχολή του Πέλου Κατσέλη και αποφοίτησε από αυτήν του Κ. Μιχαηλίδη. Για τρία χρόνια παρακολούθησε μαθήματα Κινηματογράφου και θεάτρου στην Ακαδημία Τεχνών του Ιλινόις.

Ο γνωστός ηθοποιός του θεάτρου και του Κινηματογράφου είναι από τους ανθρώπους που συνέδεσε τη ζωή του με το πάθος του κυνηγιού.

Άρχισε νέος την καριέρα του αλλά αποφάσισε να αποχωρήσει από τον καλλιτεχνικό χώρο σε μια περίοδο που κανείς δεν αμφισβητούσε το πόσο αξιόλογος ήταν στη δουλειά του.

Διακρίθηκε σε ρόλους ξένου (Γερμανού ή Άγγλου) νεαρού με πλούσια καταγωγή, δικηγοροι βολος καρακωστα λόγω του παρουσιαστικού του. Έκανε εκπομπές στο ραδιόφωνο και συμμετείχε σε άλλες ως αφηγητής σε πολυάριθμα ντοκιμαντέρ. Ίδρυσε το 1975 την δική του εταιρεία παρ αγωγής και έχει ασχοληθεί και με τη σκηνοθεσία.

Σήμερα, ο Λάκης Κομνηνός, δικηγοροι διαζυγιων βολος όπως λέει στο newsbeast.gr, δικηγοροι βολοσ μοιράζει τη ζωή του μεταξύ Αθήνας και Μάνης. Οι λόγοι προφανείς. Η αγάπη του για τη φύση και για το κυνήγι. «Η αγάπη μου για το κυνήγι προήλθε από τον πατέρα μου, δικηγοροι βολοσ ο οποίος με επιβράβευε όποτε έφερνα κάποιο θήραμα. Τα πρώτα μου κυνήγια έγιναν με σφεντόνα και λίγο αργότερα με ένα αυτοσχέδιο όπλο που είχα φτιάξει με μια σωλήνα νερού και λίγο αργότερα με μια παλιά κάννη όπλου».

Ο Λάκης Κομνηνός εδώ και αρκετό καιρό δεν εργάζεται. «Όχι μόνο δεν εργάζομαι αλλά ούτε και προτάσεις μου γίνονται», Δικηγοροι δημου βολου λέει. «Πλέον, δικηγοροι βολος έτσι όπως είναι τα πράγματα, δε νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί συνάδελφοι οι οποίοι δέχονται προτάσεις. Δεν υπάρχουν δουλειές και το αποτέλεσμα είναι να μην υπάρχουν και προτάσεις».

Ο γνωστός ηθοποιός υποστηρίζει ότι τα τούρκικα σήριαλ είναι φθηνό προϊόν και γι’ αυτό προβάλλονται στην ελληνική τηλεόραση. «Παλαιότερα, δικηγοροι βολου εμείς είχαμε καλύτερα σήριαλ. Καλύτερες δουλειές που δεν συγκρίνονται με αυτές», δικηγοροι βολος υποστηρίζει.

<param name="movie" value="http://www. YouTube.com/v/pI0v5ZmJqdU?rel=0&fs=1″>

<embed src="http://www.newsbeast.grhttp://www. YouTube.com/v/pI0v5ZmJqdU&rel=0&fs=1″ type=”application/x-shockwave-flash” wmode=”opaque” allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true” allownetworking=”internal” height=”400″ width=”644″>

Και σημειώνει ότι δεν είναι ιδιαίτερα αισιόδοξος για το μέλλον της χώρας. «Έχω πάψει να είμαι αισιόδοξος. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει ελπίδα και εντάξει εμείς έχουμε ζήσει τη ζωή μας. Υπάρχουν όμως και οι νέοι».

Ο Λάκης Κομνηνός ενημερώνεται για τα τρέχοντα θέματα της επικαιρότητας. Παρακολουθεί ειδήσεις, διαβάζει βιβλία, επισκέπτεται μουσεία και φυσικά μοιράζει τη ζωή του μεταξύ Αθήνας και Μάνης λόγω της αγάπης του για τη φύση και την ύπαιθρο. Ασχολείται με την παραγωγή ντοκιμαντέρ γύρω από τη λαογραφία, την παράδοση, τον πολιτισμό και την τέχνη. Πιστεύει δε ότι οι νέοι που ασχολούνται με τα επαγγέλματα που σχετίζονται με την επικοινωνία είναι πολύ δύσκολο να βρουν δουλειά, διότι, όπως λέει, οι καλές εποχές έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

«Υπήρξε η περίοδος της φούσκας και τα αποτελέσματα αυτής της περιόδου φαίνονται σήμερα. Φυσικά, προβλήματα υπάρχουν σε πολλούς άλλους χώρους και όχι μόνο στον καλλιτεχνικό. Οπότε, ας μην διαμαρτυρόμαστε», αναφέρει. Για να καταλήξει στο ότι «Δεν υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν επηρεαστεί από την κρίση αλλά πάντοτε παίζει ρόλο και ο τρόπος που διαμορφώνεις τη ζωή σου».

Δείτε εδώ όλα τα πρόσωπα της στήλης «Πού βρίσκεται σήμερα;».

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ Βίντεο: Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε τελετή στις Θερμοπύλες σε ναζιστικό υπερθέαμα

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή», απαντά η Χρυσή Αυγή

Είχε δεν είχε η Χρυσή Αυγή κατάφερε, χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι η αλήθεια, να μεταβάλει μια τιμητική τελετή στις Θερμοπύλες προς τιμήν του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του, σε ένα εθνικιστικό σόου.

Τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου δόθηκε η μάχη των Θερμοπυλών με σκοπό να τιμήσουν το μεγάλο στρατάρχη και τους υπόλοιπους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την προέλαση των Περσών. Αυτό όμως που ξεκίνησε ως τιμητική τελετή, εξελίχθηκε σε ένα ναζιστικό, παραστρατιωτικό υπερθέαμα. Οι παρευρίσκοντες σχημάτισαν έναν μαίανδρο και ανάβοντας δαυλούς εκτελούσαν με θέρμη τα στρατιωτικά παραγγέλματα του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ τραγουδούσαν τον ύμνο της οργάνωσης.

Αυτό όμως δεν αρκούσε, καθώς οι συμμετέχοντες θέλοντας να δώσουν κλίμα… γηπέδου άναψαν δεκάδες καπνογόνα!

Το… πρωτότυπο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στο Λεωνίδα περιελάμβανε και χαιρετισμό με υψωμένο το χέρι από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος, σε λόγο που έβγαλε, καταφέρθηκε κ ΕλλάδαΕλλάδας και φυσικά αποθεώθηκε από τα μέλη του κόμματός του.

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/N0MnK8jYluQ?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/5Fy1M1AhdWs?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

Τι απαντά η Χρυσή Αυγή

Πάντως, έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε με το εθνικιστικό σόου στις Θερμοπύλες και την έκταση που πήρε το θέμα, η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για έναν «οχετό ύβρεων και άθλιας παραπληροφόρησης» κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” που χαζογελάνε στις τηλεοπτικές κάμερες, ασφαλώς ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή της Χρυσής Αυγής», αναφέρει η Χρυσή Αυγή και συνεχίζει προσθέτοντας ότι, «αυτοί που στέλνουν τις κομματικές τους νεολαίες στην Μύκονο για “clubbing”, πολεμούν τους νέους Εθνικιστές που τιμούν τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες».

«Η Χρυσή Αυγή προσηλωμένη στις αιώνιες αξίες του Ελληνισμού, θα συνεχίσει να αποδίδει τιμές στους Πατέρες, με την αισθητική και τα σύμβολα που γέννησε ο αρχαίος ελληνικός κόσμος και συνεχίζουν να εμπνέουν ακόμα και στο άχρωμο σήμερα.», καταλήγει.ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ Δωρεάν φάρμακα σε ανασφάλιστους και άπορους ανακοίνωσε ο Άδωνις

Η δωράν φαρμακευτική περίθαλψη θα αφορά στο πρόγραμμα κάλυψης των δικαιούχων των εισιτηρίων υγείας – Οι μέχρι τώρα δικαιούχοι είναι περίπου 10.500 αλλά αυτοί καλύπτονται μόνο για εξετάσεις ιατρικές.

Mεγάλη συμμαχία – συνεργασία του υπουργείου Yγείας με τον φαρμακευτικό κόσμο, ΣΦΕΕ και φαρμακαποθήκες, ΕΟΦ και ΙΣΑ, ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο υπουργός υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος εξασφάλισε την παραχώρηση φαρμάκων σε όλους τους ανασφάλιστους και άπορους.

Από τον Οκτώβριο εκτιμάται ότι το πρόγραμμα θα είναι στην πλήρη εξέλιξή του.

Η δωρεάν φαρμακευτική περίθαλψη θα αφορά στο πρόγραμμα της κάλυψης των δικαιούχων των εισιτηρίων υγείας.

Ουσιαστικά οσοι λάβουν το εισιτήριο υγείας θα καλύπτονται και

φαρμακευτικά. Μπορούν να διατεθούν, σύμφωνα με τον ΣΦΕΕ, περίπου 900.000

φαρμακευτικά σκευάσματα.

Οι μέχρι τώρα δικαιούχοι είναι περίπου 10.500 αλλά αυτοί καλύπτονται μόνο για εξετάσεις ιατρικές. Το δίκτυο που οργανώνεται σήμερα θα καλύπ ΤΕΙ και τις φαρμακευτικές ανάγκες των ανασφάλιστων και των άπορων.

Πρόκειται για μια έμμεση παραδοχή ότι το ποσό που αφορά στο εισιτήριο υγείας δεν επαρκεί και για φαρμακευτική κάλυψη, και αυτό το

κενό θα καλύψει η συνεργασία με τις εταιρίες και τις φαρμακαποθήκες.

Επίσης, σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη θα επεκταθεί το δίκτυο ιατρείων κοινωνικής αποστολής σε όλη τη χώρα.

Παράλληλα, μέσω των ενοριών θα γίνει καταγραφή των ανασφάλιστων και άπορων στην επικρά ΤΕΙα. Μέχρι τώρα στο κοινωνικό ιατρείο της Αθήνας, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΙΣΑ, κ. Πατούλης,  έχουν εξεταστεί 30.000 άτομα ανασφάλιστα.

Στόχος η χορήγηση γενοσήμων έως και 60%

Γενναία μείωση της τιμής των γενόσημων ανακοίνωσε ακόμη ο υπουργός υγείας. Είναι ένα από τα μέτρα που θα περιληφθούν στο νομοσχέδιο για τα φάρμακα που καταρτίζεται και θα παρουσιαστεί και στην τρόικα. Κίνητρα δόθηκαν ήδη στους ασφαλισμένους που επιλέγουν γενόσημα, αλλά αναλόγως θα δοθούν και στους γιατρούς για να τα συνταγογραφούν καθώς και στους φαρμακοποιούς

Ο υπουργός υγείας ξεκαθάρισε ότι είναι ανάγκη να συνταγογραφηθούν γενόσημα, προκειμένου να διατεθούν και τα νέα φάρμακα που δεν κυκλοφορούν στη χώρα μας τα τελευταία δυο χρόνια.

Η γενναία μείωση των τιμών θα συνοδεύεται προοδευτικά και από άλλα μέτρα, είπε ο υπουργός, προσθέτοντας ότι η τιμή θα συσχετίζεται με τον όγκο πωλήσεων.

Η συνέντευξη του Άδωνι Γεωργιάδη ακολουθεί το «μπαράζ» διαμαρτυριών το

οποίο έχουν εξαπολύσει οι ιατρικοί σύλλογοι της χώρας, αλλά και ο

Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ), οι οποίοι ζητούν εκ νέου από τον

υπουργό υγείας να ανακληθεί η εγκύκλιος του ΕΟΠΥΥ για την αποκλειστική

συνταγογράφηση της δραστικής ουσίας, καθώς και να ακυρωθεί ο σχετικός

νόμος Λοβέρδου.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ

source: http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/430928/ti-kanei-simera-o-lakis-komninos/
ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *