ελληνική Δημόσιο ελληνική κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites – Κοινωνία – «Πράσινο φως» για το ψηφιακό μουσείο της Ακαδημίας Πλάτωνος

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός

– Κοινωνία – «Πράσινο φως» για το ψηφιακό μουσείο της Ακαδημίας Πλάτωνος κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites «Ναι» στη νέα χωροθέτηση και στη δημιουργία πιο διακριτικής κατασκευής, «όχι» στην κοπή δέντρων.

Αυτό ήταν το συμπέρασμα της γνωμοδότησης του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συνεδρίου για το νέο ψηφιακό μουσείο, προσωρινού χαρακτήρα, που πρόκειται να δημιουργηθεί στην Ακαδημία Πλάτωνος. Ένα έργο ενταγμένο στο ΕΣΠΑ, που ευελπιστεί να δώσει πνοή σε έναν ιδιαίτερο αρχαιολογικό χώρο, αλλά και σε μια περιοχή που έχει περάσει πολλά δεινά.

Το θέμα της χωροθέτησης της κατασκευής, έτσι όπως τροποποιήθηκε ελαφρώς από τους μελετητές, ήταν το πρώτο που απασχόλησε το Συμβούλιο. «Η ένσταση είναι ότι δεν ακολουθήθηκε η οδηγία της υπουργικής απόφασης σχετικά με τη χωροθέτηση του ψηφιακού μουσείου. Αφορά δηλαδή στη διοικητική διαδικασία και όχι στην ουσία. Το κέντρο είναι χρήσιμο να παραμείνει στον συγκεκριμένο αρχαιολογικό χώρο, εντός του αστικού ιστού και του δημόσιου χώρου. Είναι επίσης σημαντικό, καθώς απευθύνεται κυρίως σε νέους ανθρώπους, κατασκευη eshop που θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τι συνέβαινε εδώ, ποιος ήταν ο Πλάτωνας και ο Αριστοτέλης και τι η ελληνική φιλοσοφία », δήλωσε η γενική γραμματέας του ΥΠΠΟΑ, Λίνα Μενδώνη.

Οι μελετητές έπεισαν την πλειοψηφία των μελών του ΚΑΣ ότι η προηγούμενη χωροθέτηση του κέντρου, λίγα μέτρα βορειότερα από την καινούργια, κατασκευη eshop δεν ήταν η ενδεδειγμένη γιατί θα έπρεπε να κοπούν δέντρα, ενώ δεν συνδέεται νοητά ούτε με την είσοδο του αρχαιολογικού χώρου ούτε με τις παρακείμενες οδούς, κατασκευη eshop συνεπώς και με τη σύγχρονη ζωή των κατοίκων. Επίσης, θεώρησαν ότι η κατασκευή, αν τραβηχτεί πολύ βορειότερα, δεν θα εξυπηρετεί τα ΑμεΑ, κατασκευη eshop που θα πρέπει να διανύουν αρκετά μεγαλύτερη απόσταση. Ως προς το θέμα της χωροθέτησης, της μορφής αλλά και της έκτασης που θα καταλαμβάνει η κατασκευή, διαφώνησε η Ελένη Μπάνου, προϊστάμενη της αρμόδιας Γ ΕΠΚΑ, της Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων που έχει μια διαφορετική εικόνα για το μελλοντικό μουσείο: πιο μικρό και διακριτικό, με ελαφρύτερα υλικά.

Η μορφή του, πάντως, απασχόλησε και άλλα μέλη του ΚΑΣ, που έκριναν ότι τα βαριά υλικά και το σχήμα του, έτσι όπως «επιβάλλεται» στον χώρο, δεν συνάδει με την περιοχή. Γι αυτό και στην τελική γνωμοδότησή του, κατασκευη eshop το Συμβούλιο έκρινε ότι θα πρέπει να γίνουν κάποιες μορφολογικές αλλαγές.

Όσο για το σκεπτικό που υπάρχει πίσω από το σχήμα του, δηλαδή σαν κουτί που θα ανοίγει την ημέρα και θα κλείνει το βράδυ, αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει, καθώς είναι ο μόνος τρόπος για την αποφυγή καταστροφών και κάθε λογής βανδαλισμών.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites Βίντεο: Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε τελετή στις Θερμοπύλες σε ναζιστικό υπερθέαμα

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή», απαντά η Χρυσή Αυγή

Είχε δεν είχε η Χρυσή Αυγή κατάφερε, χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι η αλήθεια, να μεταβάλει μια τιμητική τελετή στις Θερμοπύλες προς τιμήν του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του, σε ένα εθνικιστικό σόου.

Τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου δόθηκε η μάχη των Θερμοπυλών με σκοπό να τιμήσουν το μεγάλο στρατάρχη και τους υπόλοιπους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την προέλαση των Περσών. Αυτό όμως που ξεκίνησε ως τιμητική τελετή, εξελίχθηκε σε ένα ναζιστικό, παραστρατιωτικό υπερθέαμα. Οι παρευρίσκοντες σχημάτισαν έναν μαίανδρο και ανάβοντας δαυλούς εκτελούσαν με θέρμη τα στρατιωτικά παραγγέλματα του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ τραγουδούσαν τον ύμνο της οργάνωσης.

Αυτό όμως δεν αρκούσε, καθώς οι συμμετέχοντες θέλοντας να δώσουν κλίμα… γηπέδου άναψαν δεκάδες καπνογόνα!

Το… πρωτότυπο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στο Λεωνίδα περιελάμβανε και χαιρετισμό με υψωμένο το χέρι από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος, σε λόγο που έβγαλε, κατασκευη eshop καταφέρθηκε κ ΕλλάδαΕλλάδας και φυσικά αποθεώθηκε από τα μέλη του κόμματός του.

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/N0MnK8jYluQ?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/5Fy1M1AhdWs?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

Τι απαντά η Χρυσή Αυγή

Πάντως, έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε με το εθνικιστικό σόου στις Θερμοπύλες και την έκταση που πήρε το θέμα, η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για έναν «οχετό ύβρεων και άθλιας παραπληροφόρησης» κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” που χαζογελάνε στις τηλεοπτικές κάμερες, ασφαλώς ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή της Χρυσής Αυγής», αναφέρει η Χρυσή Αυγή και συνεχίζει προσθέτοντας ότι, «αυτοί που στέλνουν τις κομματικές τους νεολαίες στην Μύκονο για “clubbing”, πολεμούν τους νέους Εθνικιστές που τιμούν τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες».

«Η Χρυσή Αυγή προσηλωμένη στις αιώνιες αξίες του Ελληνισμού, θα συνεχίσει να αποδίδει τιμές στους Πατέρες, με την αισθητική και τα σύμβολα που γέννησε ο αρχαίος ελληνικός κόσμος και συνεχίζουν να εμπνέουν ακόμα και στο άχρωμο σήμερα.», καταλήγει.κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites «Απόψεις του Στουρνάρα τα περί απελευθέρωσης των επαγγελμάτων», λέει ο πρόεδρος του ΔΣΑ

Ιδιαίτερη αιχμηρή η τοποθέτηση του προέδρου του δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Γιάννη Αδαμόπουλου ο οποίος άσκησε κριτική στον υπουργό Οικονομικών και σε όσους υποστηρίζουν ότι το δικηγορικό επάγγελμα είναι κλειστό

Σε δύο διατάξεις περιορίζονται οι ενστάσεις των δικηγόρων αναφορικά με τον νέο Κώδικα που επεξεργάζεται η αρμόδια επιτ ροπή της Βουλής και θα ψηφιστεί την ερχόμενη εβδομάδα από το τρίτο θερινό τμήμα του κοινοβουλίου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις τοποθετήσεις εκπροσώπων των δικηγορικών συλλόγων της χώρας οι ε< δικηγόροδικηγόρο< δικηγόροδικηγόρους του Δημόσιου τομέα) και σε εκείνη που καθορίζει τα ποσοστά εισφορών στα διπλότυπα γραμμάτια είσπραξης στα Δικαστήρια.

Πέραν αυτών, ιδιαίτερη αιχμηρή ήταν η τοποθέτηση του προέδρου του δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Γιάννη Αδαμόπουλου ο οποίος άσκησε κριτική στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα αλλά και σε όσους υποστηρίζουν ότι το δικηγορικό επάγγελμα είναι κλειστό.

Πιο αναλυτικά, ο κ. Αδαμόπουλος είπε ότι: «Ο κ. Στουρνάρας δεν ζητα την απελευθέρωση του επαγγέλματος λόγω τρόικας. Τα ίδια έλεγε και πριν 25 χρόνια. Υπάρχουν όλα αυτά στις εκθέσεις του ΙΟΒΕ. Δεν είναι λοιπόν απόψεις της τρόικας αλλά εσωτερικών συμφερόντων και απόψεων» και πρόσθεσε «πολλοί χρησιμοποιούν την καραμέλα για το άνοιγμα του επαγγέλματος. Όμως με όσα μέτρα έχουν ληφθεί το επάγγελμα κλείνει. Δεν ανοίγει».

Ο πρόεδρος μάλιστα κατέθεσε συγκεκριμένα στοιχεία για να υποστηρίζει την ομιλίας του σύμφωνα με τα οποία:

Το 2010 εισήλθαν στον ΔΣΑ 1.005 νέα μέλη και εξήλθαν 642. Το 2011, εισήλθαν 1.049 και έφυγαν 642 ενώ το 2012 μπήκαν 850 και εξήλθαν 721. Από τους 850 μάλιστα μόλις οι 255 έμειναν τελικά ενεργά μέλη του δικηγορικού κλάδου.

Εξίσου, αποκαλυπτικά είναι τα νούμερα για τις παραστάσεις των δικηγόρων καθώς και για τις συνάψεις συμβολαίων. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία του κ. Αδαμόπουλου: το 2011 δόθηκαν 1.056.000 παραστάσεις και το 2012 9 δικηγόροδικηγόροι δεν είχαν καμία παράσταση ενώ πάνω από 50 πα δικηγόροδικηγόροι (1/20 του συνόλου).

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites

source: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=274579&catID=3
κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *