Ελλάδα Ρομάν Αμπράμοβιτς ΟΠΑΔ ΒΟΛΟΣ Επιδρομές λύκων σε κοπάδια στη Ναυπακτία

ΒΟΛΟΣ Σε μάστιγα Επιτροπή έχουν εξελιχθεί για τους κτηνοτρόφους της ορεινής Τροχαία Ναυπακτίας οι σημαία αλλεπάλληλες επιδρομές πεινασμένων λύκων zagorin στα κοπάδια τους, Συνδικάτο Μετάλλου πάρκο Τσάμης που όλο και πυκνώνουν αστυνόμευση τις τελευταίες ημέρες. Μάλιστα, μαχαίρωμα τα βάζουν με τους οικολόγους που παραλία δραστηριοποιούνται Μεϊκόπουλος στην…”

Επιδρομές λύκων σε κοπάδια στη Ναυπακτία ΒΟΛΟΣ

Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί για τους κτηνοτρόφους της ορεινής Ναυπακτίας οι αλλεπάλληλες επιδρομές πεινασμένων λύκων στα κοπάδια τους, που όλο και πυκνώνουν τις τελευταίες ημέρες. Μάλιστα, τα βάζουν με τους οικολόγους που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, αλλά και με τους κυνηγούς.

Μέσα σε λίγα 24ωρα, αγέλες λύκων εισέβαλαν σε δυο ποιμνιοστάσια του χωριού Φαμίλα. Στο πρώτο, η επιδρομή έγινε ξημερώματα και τα αγρίμια θανάτωσαν τρία πρόβατα, ενώ τραυμάτισαν άλλα τρία. Στο δεύτερο, όμως, η αγέλη χτύπησε μέρα- μεσημέρι και ξεπάστρεψε μέσα σε λίγα λεπτά συνολικά δέκα πρόβατα!

Τα αλλεπάλληλα περιστατικά προβληματίζουν τους κτηνοτρόφους της περιοχής που ζητούν βοήθεια από τους αρμόδιους φορείς. Οι ιδιοκτήτες των κοπαδιών κατηγορούν τους κυνηγούς για την έλλειψη θηραμάτων όπως το ελάφι και ο αγριόχοιρος που σπρώχνει τους λύκους στα κοπάδια, αλλά και τις οικολογικές οργανώσεις ότι προβαίνουν στην υπόθαλψη και την απελευθέρωση των λύκων, πράγμα όμως που προβλέπεται από τη σύμβαση της Βέρνης και κατατάσσει το λύκο στα αυστηρά προστατευόμενα είδη ενώ στην Ελλάδα είναι απειλούμενο.

ΒΟΛΟΣ ΒΟΛΟΣ «Ξένο σώμα για μας ο Κάτσε»

Θέση στο θέμα του Κάτσε πήρε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων του ΠΑΟΚ Αμπαλαέα με ανακοίνωση που εξέδωσε

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ως Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΑΜΠΑΛΑΕΑ αν και ποτέ δεν ήμασταν των ανακοινώσεων δε μπορούμε να μην πάρουμε και εμείς τη δική μας θέση πάνω στα γεγονότα που διαδραματίζονται τις τελευταίες μέρες στην οικογένεια του Π.Α.Ο.Κ.

Ξεκάθαρα, λοιπόν, στόχος τους σ’ όλο αυτό το πολίτικο παιχνιδάκι είναι η αναζήτηση ψήφων με ύπουλους και υπόγειους τρόπους. Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους υπαλλήλους των εφοπλιστών ότι την ιστορία του Π.Α.Ο.Κ. την γράφουνε εδώ και πολλά χρόνια οι οπαδοί της ομάδας και δεν δεχόμαστε από κανένα “πολιτικό μόρφωμα” να εμπλέκεται στα ενδοοικογενειακά του Π.Α.Ο.Κ. και να εκφράζει επικίνδυνα κομπλεξικές απόψεις. Επίσης μαθήματα, υποδείξεις και γκεμπελική προπαγάνδα δεν δεχόμαστε από κανένα νούμερο.

Εμείς, απλά, κρυφογελάμε βλέποντας τα παιχνιδάκια που παίζουν και ανεπηρέαστοι απ’ τη μοχθηρότητα τους, συνεχίζουμε να παραμένουμε όρθιοι στις διαδρομές που επιλέξαμε ακόμα πιο δυνατοί και ακόμα πιο αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε κάθε μέλος της οικογενείας μας. Όποιος επιτίθεται σε μέλος της δικής μας οικογένειας θα μας βρει απέναντι του με ότι αυτό συνεπάγεται.

Τέλος καταδικάζουμε την ενέργεια του πρώην ποδοσφαιριστή μας, Έργκους Κάτσε και δηλώνουμε ότι αποτελεί και για εμάς ξένο σώμα στον Π.Α.Ο.Κ. διότι η πολιτικοποιημένη κίνηση του θα δημιουργήσει προβλήματα που θα ζημιώσουν την ομάδα μας.

Υ.Γ.1: ΝΕΚΤΑΡΙΕ ΓΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ. ΘΑΝΑΣΗ ΓΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ».

Πηγή: gazzetta.grΘεσσαλονίκη: Επίθεση οπαδών του ΠΑΟΚ στα γραφεία της Χρυσής Αυγής

Συνέχεια στην κόντρα που άνοιξε με αφορμή τη φωτογραφία του Κάτσε με μπλούζα του UCK – Περίπου 40 προσαγωγές

Επίθεση σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ομάδα δεκάδων ατόμων, με ξύλα και πέτρες, πήγε στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην οδό Καζαντζάκη, κοντά στα δικαστήρια, και προσπάθησε να προκαλέσει φθορές.

Μετά την επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, οι αστυνομικοί προχώρησαν σε περίπου 40 προσαγωγές ατόμων από τη γύρω περιοχή.

Όπως έγινε γνωστό, στην επίθεση συμμετείχαν οπαδοί του ΠΑΟΚ, οι οποίοι έχουν εκδώσει πρόσφατα αιχμηρές ανακοινώσεις εναντίον της Χρυσής Αυγής, με αφορμή το θέμα του ποδοσσφαιριστή Κάτσε, που φωτογραφήθηκε με μπλούζα του UCK.

Όπως αναφέρουν περίοικοι, σημειώθηκαν και μικροσυμπλοκές, καθώς Χρυσαυγίτες που ήταν στα γραφεία κατέβηκαν στο δρόμο, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Πηγή: seleo.gr

ΒΟΛΟΣ

source: http://www.protothema.gr/greece/article/347616/epidromes-lukon-se-kopadia-sti-naupaktia/
ΒΟΛΟΣ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *