εκπαιδευτικό Facebook Πληροφορική ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ Μεγάλος διαγωνισμός από το New York College

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ Μέσα από το νέο online διαγωνισμό στη σελίδα του στο Facebook, δικηγοροι διαζυγιων βολος το New York College σας προσκαλεί να λάβετε μέρος και να κερδίσετε μία υποτροφία……

Μεγάλος διαγωνισμός από το New York College ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ Με δώρο μια υποτροφία για το τμήμα Πληροφορικής

Μέσσελίδα του στο facebookfacebook, Δικηγοροι εργατολογοι βολου το New York College Δικηγοροι δημου βολου σας προσκαλεί να λάβετε μέρος και να κερδίσετε μία υποτροφία για το εκπαιδευτικό έτος 2013-2014 αξίας 100% επί των διδάκτρων για φοίτηση στο 1ο έτος, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΒΟΛΟΣ του 3ετούς προγράμματος:

BSc (Hons) in Computer Networking (University of Greenwich) – τμήμα Πληροφορικής

Προϋποθέσεις εγγραφής:

– Απολυτήριο Λυκείου με βαθμό 15 και άνω. Σε περίπτωση χαμηλότερου βαθμού η υποτροφία μεταφέρεται στο πρόγραμμα Foundation του University of Greenwich.

– Γνώση Αγγλικής Δικηγοροι εργατολογοι βολου Γλώσσας επιπέδου δικηγοροι βολος καρακωστα Proficiency (TOEFL 550 paper-based, δικηγοροι βολου ή 79-80 internet-based) (για το Foundation: δικηγοροι βολοσ TOEFL 440 or δικηγοροι βολος καρακωστα equivalent paper-based).

– Να καλύπ ΤΕΙ όλες τις προδιαγραφές που απαιτούνται για αυτήν την είσοδό του στο KE.ME New York College, Δικηγοροι εργατολογοι βολου τις οποίες μπορεί να βρει στην ιστοσελίδα του, www.nyc.gr.

Η Υποτροφία αφορά μόνα τα δίδακτρα και όχι το registration fee του πανεπιστημίου.

Δηλώστε συμμετοχή μέχρι τις 29 Σεπ Τεμβρίου 2013.

Τα αποτελέσματα της κλήρωσης θα ανακοινωθούν στις 30 Σεπ Τεμβρίου 2013.

Οι υποψήφιοι θα επιλεγούν με βάση τα ακαδημαϊκά τους προσόντα.

Δ<a href="http://www.%20facebookfacebook.com/nyc.gr”>www. facebook.com/nyc.gr.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ Βασάνισαν νεοσύλλεκτο επειδή αρνήθηκε να βγει για ποτό με συστρατιώτες του!

Δείτε σοκαριστικές φωτογραφίες που δείχνουν τον βασανισμό του 18χρονου νεοσύλλεκτου Βρετανού στρατιώτη – Τον έγδυσαν, τον κάρφωσαν στο πάτωμα και κόλλησαν τα γεννητικά του όργανα με ταινία!

Ένα απίστευτο βασανιστήριο περίμενε έναν νεοσύλλεκτο Βρετανό στρατιώτη σε στρατόπεδο στη Γερμανία, μετά την άρνησή του να βγει για ποτό με συστρατιώτες του.

Οι «φίλοι» θέλοντας να τον… τιμωρήσουν για την στάση του απέναντί τους του συμπεριφέρθηκαν με τον πιο βάναυσο τρόπο, καθώς τον έδεσαν, τον έγδυσαν και αφού τον κάρφωσαν στο πάτωμα κόλλησαν τα γεννητικά του όργανα με ταινία.

Στη συνέχεια τον άφησαν σε έναν διάδρομο και αφού τον έβγαλαν φωτογραφίες, πήγαν για να καπνίσουν.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται στην «Daily Mail» με την άδεια του Βρετανού στρατιώτη, δείχνουν τα βασανιστήρια που υπέστη ο 18χρονος και προκαλούν σοκ!

Αν και ο ίδιος, όπως είπε, κατάφερε στη συνέχεια να ξεπεράσει το περιστατικό, έμαθε στη συνέχεια ότι κάποιες φωτογραφίες είχαν αναρτηθεί στο facebook.

Μήνες μετά την επίθεση μην μπορώντας να αντέξει τις διάφορες μορφές εκφοβισμού και γενικότερα την επικρατούσα κατάσταση στο στρατό  έφυγε από την Γερμανία, χωρίς άδεια, για το σπίτι του στο Ηνωμένο Βασίλειο, γνωρίζοντας ότι θα τι μωρούνταν για την πράξη του.

Πλέον θα υπηρετήσει σε στρατιωτική φυλακή (ως τιμωρία) πριν ξεκινήσει την πεντάμηνη περιοδεία του στο Αφγανιστάν.

ΔΟΕ: Δεν υπάρχουν λεφτά ούτε για κιμωλίες

Οι δάσκαλοι ζητούν να δοθεί άμεσα λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν – Γ.Μιχελάκης: Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε και την 4η δόση της επιχορήγησης

Άμεση λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η δημόσια εκπαίδευση και τα οποία απειλούν να τινάξουν στον «αέρα» τη νέα σχολική χρονιά, που ξεκινάει αύριο, ζήτησαν οι δάσκαλοι από τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη, με τον οποίο συναντήθηκαν σήμερα.

Το Δ.Σ.της ΔΟΕ ανέφερε με λεπτομέρειες όλα τα ανοικτά «μέτωπα» που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι εκπαιδευτικοί με το άνοιγμα των σχολείων, όπως είναι η υπολειτουργία των σχολικών επιτροπών και η αδυναμία τους λόγω της υποχρηματοδότησης να εκπληρώσουν τις συσσωρευμένες υποχρεώσεις τους (θέρμανση, πληρωμή λογαριασμών ΟΤΕ, ΔΕΗ, αγορά κιμωλιών και αναλώσιμων, κ.α.), η απουσία καθαριστριών, σχολικών τροχονόμων και σχολικών φυλάκων από τα σχολεία, η μετακίνηση των μαθητών και οι πειθαρχικές διατάξεις που «προκαλούν διωγμούς και αδικία».

Από την πλευρά του, ο κ. Μιχελάκης ανέφερε, σύμφωνα με την Ομοσπονδία ότι σε ό,τι αφορά τις λειτουργικές δαπάνες έχει διατεθεί από το υπουργείο Εσωτερικών το ποσό των 21,4 εκατ. ευρώ και ότι θα γίνει προσπάθεια για χορήγηση της 4ης δόσης της επιχορήγησης.

Για το θέμα των καθαριστριών δήλωσε πως έχει κατατεθεί τροπολογία στο νομοσχέδιο για το νέο Λύκειο που προβλέπει την παράταση των συμβάσεων για δυο χρόνια, ενώ παράταση συμβάσεων ανακοίνωσε και για το θέμα της μεταφοράς των μαθητών μέχρις ότου γίνει η προκήρυξη για νέες συμβάσεις.

Για το θέμα των σχολικών φυλάκων αναφέρθηκε στην πρόσληψη 3.800 φυλάκων μέσω κονδυλίων του ΕΣΠΑ, ενώ για τους σχολικούς τροχονόμους δήλωσε ότι έχει διατεθεί έ<a href="http:/ ΑστυνομίαΑστυνομίας σε περιπτώσεις που δεν είναι δυνατή η ύπαρξη σχολικού τροχονόμου.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ

source: http://www.newsbeast.gr/greece/ekpaideusi/arthro/586022/megalos-diagonismos-apo-to-new-york-college-/
ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *