ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ Για «απεργιακό τσουνάμι» έκαναν λόγο οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι κοσμηματα βολος των εκπαιδευτικών, ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ κοσμηματα βολος σε κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν με αφορμή την έναρξη του σχολικού έτους και ενόψει των κινητοποιήσεών τους, χειροποιητα κοσμηματα ειδη δωρων βολος ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ειδη δωρων βολος ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΒΟΛΟΣ από την προσεχή Δευτέρα….”

Απεργιακό «τσουνάμι» υπόσχονται οι εκπαιδευτικοί – Αύριο αποφασίζουν οι δάσκαλοι ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ VIDEO

ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΒΟΛΟΣ ΔΟΕ: Προς συγκρότηση «πανεκπαιδευτικού μετώπου» με ΟΛΜΕ και ΟΙΕΛΕ

Αύριο το μεσημέρι η κοινή συνέντευξη Τύπου από τις τρεις εκπαιδευτικές Ομοσπονδίες

Πολύ κοντά στη συγκρότηση ενός ενιαίου «πανεκπαιδευτικού μετώπου» φαίνεται πως βρίσκονται δάσκαλοι, καθηγητές και ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί.

Σε σύσκεψη που είχαν σήμερα εκπρόσωποι της ΔΟΕ, της ΟΛΜΕ και της ΟΙΕΛΕ, αναφέρεται ότι διαπιστώθηκε η βούληση για «συστράτευση» ενάντια στην υπαγωγή των εκπαιδευτικών στο καθεστώς κινητικότητας.

Όπως αναφέρεται σε ΕλλάδαΕλλάδας, στη συνάντηση συζητήθηκαν τα θέματα που απασχολούν τον εκπαιδευτικό κόσμο και έγινε εκτενής αναφορά στις συνέπειες των μνημονιακών πολιτικών και στους τρόπους αντίδρασης των εκπαιδευτικών συνδικάτων στην «ισοπεδωτική πολιτική  της κυβέρνησης».

Στο πλαίσιο αυτό, αποφασίστηκε η συμμετοχή στην κινητοποίηση της ΟΛΜΕ με συγκέντρωση στα γραφεία της και πορεία προς το Σύνταγμα σήμερα στις 18.30 και η παραχώρηση κοινής συνέντευξης Τύπου από τις τρεις εκπαιδευτικές Ομοσπονδίες στα γραφεία της ΟΛΜΕ αύριο στις 12.00.

ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

source: http://www.skai.gr/news/greece/article/241665/apergiako-tsounami-uposhodai-oi-ekpaideutikoi-aurio-apofasizoun-oi-daskaloi-/
ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ…