Εκκλησία Κύπρου Εκκλησία ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: Θα βρούμε τα 36 εκατ. ευρώ σήμερα

πετρες πλακεσ πεζοδρομιου τιμες δαπεδου Πλάκες κόκκινες http://lithorama.com.gr/index.asp?Keyword=0000000046.%CF%80%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%B5%CF%83%20%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%85%20%CF%87%CF%89%CF%81%CE%BF%CF%85%20%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CF%83.html. ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ πετρα λατομειου τιμη κυβόλιθος τιμές Ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος επιβεβαίωσε ότι η Τρόικα έδωσε παράταση μέχρι σήμερα έτσι ώστε να συμπληρωθούν τα 36 εκ. τα πλακεσ πεζοδρομιου ακανονιστη πετρα οποία χρειάζονται με βάση το ακραίο σενάριο του ελεγκτικού οίκου Pimco    …”

Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: Θα βρούμε τα 36 εκατ. ευρώ σήμερα ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ

Ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος επιβεβαίωσε ότι η τρόικα έδωσε παράταση μέχρι σήμερα έτσι ώστε να συμπληρωθούν τα 36 εκ. τα οποία χρειάζονται με βάση το ακραίο σενάριο του ελεγκτικού οίκου Pimco    

Τη βεβαιότητα ότι εντός της ημέρας θα βρεθούν τα 36 εκατομμύρια ευρώ που χρειάζεται η Ελληνική τράπεζα για την ολοκλήρωση της ανακεφαλαιοποίησής της εκφράζει ο Αρχιεπίσκοπος Kύπρου Χρυσόστομος.

Ο Αρχιεπίσκοπος επιβεβαίωσε ότι η τρόικα έδωσε παράταση μέχρι σήμερα έτσι ώστε να συμπληρωθούν τα 36 εκ. τα οποία χρειάζονται με βάση το ακραίο σενάριο του ελεγκτικού οίκου Pimco. Όπως δήλωσε στο κρατικό ραδιόφωνο, στόχος της  Εκκλησίας είναι όπως και οι δύο τράπεζες, δηλαδή η τράπεζα Κύπρου, και Ελληνική παραμείνουν σε κυπριακά χέρια.

Ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος επιβεβαίωσε επίσης το ενδιαφέρον τριών εταιρειών για συμμετοχή τους στο μετοχικό κεφάλαιο της Ελληνικής. Πρόκειται για την «Δήμητρα Επενδυτική», την κυπριακή εταιρεία λευκορωσικών συμφερόντων «Wargaming» και το αμερικανικό ταμείο «Third Point».

Ο Αρχιεπίσκοπος εξέφρασε τη θέση ότι θα ήταν καλύτερα να υπάρξει δια σπορά στην κατανομή.

ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΔΟΕ: Δεν υπάρχουν λεφτά ούτε για κιμωλίες

Οι δάσκαλοι ζητούν να δοθεί άμεσα λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν – Γ.Μιχελάκης: Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε και την 4η δόση της επιχορήγησης

Άμεση λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η δημόσια εκπαίδευση και τα οποία απειλούν να τινάξουν στον «αέρα» τη νέα σχολική χρονιά, που ξεκινάει αύριο, ζήτησαν οι δάσκαλοι από τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη, με τον οποίο συναντήθηκαν σήμερα.

Το Δ.Σ.της ΔΟΕ ανέφερε με λεπτομέρειες όλα τα ανοικτά «μέτωπα» που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι εκπαιδευτικοί με το άνοιγμα των σχολείων, όπως είναι η υπολειτουργία των σχολικών επιτροπών και η αδυναμία τους λόγω της υποχρηματοδότησης να εκπληρώσουν τις συσσωρευμένες υποχρεώσεις τους (θέρμανση, πληρωμή λογαριασμών ΟΤΕ, ΔΕΗ, αγορά κιμωλιών και αναλώσιμων, κ.α.), η απουσία καθαριστριών, σχολικών τροχονόμων και σχολικών φυλάκων από τα σχολεία, η μετακίνηση των μαθητών και οι πειθαρχικές διατάξεις που «προκαλούν διωγμούς και αδικία».

Από την πλευρά του, ο κ. Μιχελάκης ανέφερε, σύμφωνα με την Ομοσπονδία ότι σε ό,τι αφορά τις λειτουργικές δαπάνες έχει διατεθεί από το υπουργείο Εσωτερικών το ποσό των 21,4 εκατ. ευρώ και ότι θα γίνει προσπάθεια για χορήγηση της 4ης δόσης της επιχορήγησης.

Για το θέμα των καθαριστριών δήλωσε πως έχει κατατεθεί τροπολογία στο νομοσχέδιο για το νέο Λύκειο που προβλέπει την παράταση των συμβάσεων για δυο χρόνια, ενώ παράταση συμβάσεων ανακοίνωσε και για το θέμα της μεταφοράς των μαθητών μέχρις ότου γίνει η προκήρυξη για νέες συμβάσεις.

Για το θέμα των σχολικών φυλάκων αναφέρθηκε στην πρόσληψη 3.800 φυλάκων μέσω κονδυλίων του ΕΣΠΑ, ενώ για τους σχολικούς τροχονόμους δήλωσε ότι έχει διατεθεί έ<a href="http:/ ΑστυνομίαΑστυνομίας σε περιπτώσεις που δεν είναι δυνατή η ύπαρξη σχολικού τροχονόμου. ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ Χρηματιστήριο: Έπιασε τις 1.000 μονάδες ο Γενικός Δείκτης

Έπιασε και τις 1.000 μονάδες ο Γενικός Δείκτης με το τζίρο να ξεπερνά τα 120 εκατ. ευρώ

Με τους τρεις «σωματοφύλακες», τις τράπεζες Εθνική, Πειραιώς και Αlpha Bank, η αγορά έπιασε τις 1.000 μονάδες, καθώς μετά το χθεσινό ράλι 4% αλλά και τα πλούσια ραντεβού από το road show στο Λονδίνο, η στάση των επενδυτών έχει αλλάξει.

Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο είναι ο τζίρος που διακινούν οι τρεις κύριες τραπεζικές μετοχές αφού σε σύνολο 98 εκατ. ευρώ, τα 44 εκατ. ευρώ αφορούν  την Alpha Βank, την τράπεζα Πειραιώς και την Εθνική. Οι αποδόσεις των τραπεζικών μετοχών δεν είναι αμελητέες αφού η Πειραιώς απέδωσε ήδη έως 23%, η Εθνική έως 10% και η Alpha Bank 14%.

To Χρηματιστήριο, με την δραστηριότητα των ξένων στις τράπεζες,

έφερε τον Γενικό Δείκτη μέχρι και τις 1. 001 μονάδες με κέρδη 2,40% για

να υποχωρήσει αργότερα στις 991 μονάδες (+1,37%), με ΕλλάδαΕλλάδας στις αγορές. Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr

ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ

source: http://www.protothema.gr/politics/article/324525/arhiepiskopos-kuprou-tha-vroume-ta-36-ekat-euro-simera-/
ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *