Εκκλησία Διακοπές καλοκαίρι Online Νομικό Φροντιστήριο Διοικητικού Δικαίου Από τη Ρουμανία ο φερόμενος ως «μικρός Μπεν» – Κατέθεσε ο νεαρός

Online Νομικό Φροντιστήριο Διοικητικού Δικαίου Η κυπριακή δικηγοροσ για εργασιακα θεματα αστυνομία εντόπισε δικηγοροσ αστικου δικαιου τον νεαρό που εμφανίζεται δικηγοροι ιντερνετ δικηγοροι ειδικευμενοι στα δικηγοροσ κληρονομικα ακινητα στο βίντεο και εικαζόταν ότι ήταν ο μικρός Μπέν.”

Από τη Ρουμανία ο φερόμενος ως «μικρός Μπεν» – Κατέθεσε ο νεαρός Online Νομικό Φροντιστήριο Διοικητικού Δικαίου

 

Τελικά δεν έχει κάποια σχέση με τον εξαφανισμένο Άγγλο.Είναι Ρουμάνος και δεν έχει σχέση με Ρομά. Επίσης ανέφερε έκπληκτος ότι οι γονείς του ζούνε στη Ρουμανία και αυτός βρέθηκε στην Κύπρο δικηγοροσ για τροχαια δουλειά.

 

Τις τελευταίες ημέρες είχε δημοσιευτεί ένα βίντεο στο οποίο απεικονίζεται ένας νεαρός άνδρας ο οποίος εικάζεται ότι είναι ο Μπεν να κάθεται αμίλητος στην εκκλησία, ενώ δίπλα του είναι ένα μεσήλικας Ρομά με άσπρο πουκάμισο και μια μελαχρινή νεαρή κοπέλα, η οποία δείχνει επίσης Ρομά.

Από ό,τι φαίνεται, ο νεαρός δεν έχει σχέση με τον Μπεν Νίνταμ ο οποίος εξαφανίστηκε το καλοκαίρι του 1991, στην Κω, όπου βρισκόταν για διακοπές με την οικογένειά του.

Online Νομικό Φροντιστήριο Διοικητικού Δικαίου Μια μαγική βραδιά με την Χάρις Αλεξίου

Ταξίδεψε το κοινό με την φωνή και τη μουσική της

Η Χάρις Αλεξίου εμφανίστηκε στο θέατρο «Βράχων» Μελίνα Μερκούρη του δήμου Βύρωνα, το βράδυ της Δευτέρας, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της περιοδείας.

Η καταξιωμένη τραγουδίστρια μάγεψε για ακόμη μια φορά το κοινό με την φωνή και τα τραγούδια της και εισέπραξε το πιο θερμό χειροκρότημα.

Επόμενη στάση στην περιοδεία της θα είναι ο Πειραιάς και το Βεάκειο Θέατρο ενώ  θα δώσει και τρεις συναυλίας στην Κύπρο. Τη χθεσινή βραδιά άνοιξε το συγκρότημα «Nouveau Sextet» που ακολουθεί όλο το καλοκαίρι πιστά την Χάρις Αλεξίου.

«Ξήλωσαν» αυθαίρετες κατασκευές από μαγαζί στο Κολωνάκι

Σε επιχείρηση εστίασης στη συμβολή των οδών Πατριάρχου Ιωακείμ και Φιλικής Εταιρείας…

Αυθαίρετες κατασκευές από επιχείρηση εστίασης στη συμβολή των οδών Πατριάρχου Ιωακείμ και Φιλικής Εταιρείας, απομάκρυνε το πρωί συνεργείο του δήμου Αθηναίων.

Τα μικτά κλιμάκια του δήμου Αθηναίων (δ/νσεις κα πολεοδομίαπολεοδομίας και Πρασίνου) πραγματοποιούν ελέγχους για πολεοδομικές παραβάσεις και αυθαίρετες κατασκευές σε επιχειρήσεις της Αθήνας.

Οι έλεγχοι ξεκίνησαν το καλοκαίρι από την πλατεία του Αγ. Θωμά στην περιοχή Γουδή και μέχρι στιγμής έχουν ελεγχθεί η πλατεία Βάθη, το Μεταξουργείο, το Γκάζι, η πλατεία Αγ. Ανδρέα, η Λαμπρινή και η οδός Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Online Νομικό Φροντιστήριο Διοικητικού Δικαίου

source: http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/363042/apo-ti-roymania-o-feromenos-os-mikros-mpen-β€”-katethese-o-nearos
Online Νομικό δικηγοροι δικηγοροι ειδικευμενοι στα ακινητα διαζυγιων δικηγοροσ κληρονομικα δικηγοροι διαζυγιων Φροντιστήριο Διοικητικού Δικαίου…