εισαγγελείς εισαγγελείς ζευγάρι ΒΟΛΟΣ Το ΣΔΟΕ στέλνει τον Γιάννο στον εισαγγελέα!

ΒΟΛΟΣ Σε «αχίλλειο πτέρνα» του πρώην υπουργού εξελίσσεται η σύζυγός του Σταυρούλα Κουράκου, ντετεκτιβ βολος πρώην μετακλητή υπάλληλος στο υπουργικό του γραφείο”

Το ΣΔΟΕ στέλνει τον Γιάννο στον εισαγγελέα! ΒΟΛΟΣ

Πόρισμα – «φωτιά» για αδικαιολόγητες καταθέσεις της συζύγου του πρώην υπουργού, Σταυρούλας Κουράκου , διαβιβάστηκε στους οικονομικούς εισαγγελείς.

Από τα 2,85 εκατομμύρια ευρώ που είχε το ζευγάρι στις καταθέσεις του, το 1, 5 αφορά την πολυσυζητημένη κατάσταση της Στ. Κουράκου στην ελβετική τράπεζα HBSC, που αποκαλύφθηκε μέσω της λίστας Λαγκάρντ.

Η έκθεση η οποία, σύμφωνα με δημοσίευμα σαββατιάτικης Εφημερίδας, πλησιάζει τις 200 σελίδες, εστάλη στον οικονομικό εισαγγελέα Παναγιώτη Αθανασίου. Σύμφωνα με τον νόμο αδικαιολόγητα ποσά της τάξεως των 150.000 ευρώ και άνω, ερευνώνται από τις εισαγγελικές αρχές.

Παράλληλα η έκθεση αναμένεται να διαβιβαστεί από τους οικονομικούς εισαγγελείς και στην Εισαγγελία διαφθοράς αφού η κα. Κουράκου ήταν υπάλληλος του Δημοσίου.

έρευνα από το 2000

Η έρευνα στους τραπεζικούς λογαριασμούς του ζεύγους Παπαντωνίου κράτησε δυόμισι χρόνια και επεκτάθηκε σε βάθος δεκαετίας έως και το 2010.

Αλλαγή πλεύσης

Όταν «έσκασε» η βόμβα της λίστας Λαγκάρντ , ο Γ. Παπαντωνίου ισχυρίστηκε αρχικά ότι πρόκειται για συνωμοσία άγνωστης γυναίκας με την σύζυγό του.

Μόλις όμως η έρευνα έφτασε στην κα Κουράκου άλλαξε ρότα, υπογραμμίζοντας ότι επρόκειτο για χρήματα του πρώην συζύγου της Θεόδωρου Ουσταμπασίδη και των δύο παιδιών της.

«Τα χρήματα από τις μίζες είναι πολύ περισσότερα από τα 57 εκατ. ευρώ<«Για τις μίζες στα εξοπλιστικά κάθε ΈλληναΈλληνας χρεώθηκε με 60.000 ευρώ

«Χειρότερη καιΟι «ανοιχτοί λογαριασμοί» του Γιάννου με τη ΔικαιοσύνηΔικαιοσύνη

 

 

 

 

 

ΒΟΛΟΣ ΒΟΛΟΣ Ασία: Ένας στους τέσσερις άνδρες παραδέχεται ότι είναι βιαστής!

Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της…

Το ένα τέταρτο των Ασιατών παραδέχεται ότι έχει βιάσει γυναίκα, σύμφωνα με έρευνα των Ηνωμένων Εθνών που πραγματοποιήθηκε σε έξι χώρες της περιοχής και δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της, σύμφωνα με την έρευνα του ΟΗΕ.

“Τα συμπεράσματα της έκθεσης επιβεβαιώνουν την ύπαρξη της βίας κατά ρουχα βολος των γυναικών στην περιοχή. Και η βία είναι ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΒΟΛΟΣ απολύτως συνδεδεμένη με την ανισότητα μεταξύ των δύο φύλων”, δήλωσε η Έμα Φούλου, εκ των επικεφαλής της έρευνας.

Η έκθεση με τίτλο “Γιατί Ορισμένοι Άνδρες Χρησιμοποιούν Βία Κατά των Γυναικών και Πώς Μπορούμε να το Αποφύγουμε;” βασίστηκε σε συνεντεύξεις που δόθηκαν κατά το διάστημα 2010-2013 από 10.000 άνδρες και 3.000 γυναίκες στο Μπανγκλαντές, την Καμπότζη, την Κίνα, την Ινδονησία, την Σρι Λάνκα και την Παπούα Νέα Γουινέα.

Η έκθεση παρείχε λεπτομερή στοιχεία για την βία που ασκούν οι άνδρες εις βάρος των γυναικών και τα κίνητρά τους.

Η περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού επιλέχτηκε για την πρώτη τέτοια έκθεση κυρίως επειδή τα Ηνωμένα Έθνη διαθέτουν πολλά ενεργά προγράμματα για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών στην Ασία.

Από την έρευνα προέκυψε ότι το ποσοστό σωματικής και σεξουαλικής βίας εις βάρος συζύγων και συντρόφων είναι υψηλό, καθώς στην Ινδονησία, για παράδειγμα, κυμαίνεται στο 26%, ενώ στην Παπούα Νέα Γουινέα στο 80%.

Μεταξύ των βιαστών που παραδέχονται την πράξη τους, το πιο κοινό κίνητρο που επικαλούνται είναι η αίσθηση σεξουαλικής κυριότητας.

“Παρότι το αλκοόλ συχνά θεωρείται ότι είναι ντετεκτιβ βολος ένας κοινός παράγοντας διάπραξης βίαιου εγκλήματος, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΒΟΛΟΣ ήταν η λιγότερο κοινή απάντηση που έδωσαν οι ερωτηθέντες”, σύμφωνα με την έρευνα.

Η έρευνα αποπειράθηκε επίσης να εξετάσει το θέμα του βιασμού με θύματα άνδρες.

Στο Μπανγκλαντές, την Κίνα και την Ινδονησία, περίπου το 2% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει άλλον άνδρα, ενώ στη Σρι Λάνκα και την Καμπότζη το ποσοστό ανέρχεται, κατά μέσον όρο, σε 3% με 4% και στην Παπούα Νέα Γουιένα σε 8%.

Όπως προκύπ ΤΕΙ, η Παπούα Νέα Γουινέα έχει σχετικά χαμηλό επίπεδο ισότητας των δύο φύλων, έλλειψη νομοθεσίας κατά του βιασμού, ενώ οι πρόσφατες συγκρούσεις έχουν οδηγήσει στην αποδοχή της βίας, εξηγεί η Φούλου.

Η έκθεση διαπίστωσε ότι περίπου το 72% με 97% των ανδρών που παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει δεν αντιμετώπισαν τις συνέπειες του νόμου.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΒΟΛΟΣ Ημερίδα για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας και του μαστού στην Ύδρα

Οι τελευταίες εξελίξεις για την πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας και του μαστού θα παρουσιαστούν σε επιστημονική ημερίδα που διοργανώνει η κλινική στις 21/9

Οι τελευταίες εξελίξεις για την πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας και του μαστού, καθώς επίσης και οι νεότερες εξελίξεις που υπάρχουν στο πρόγραμμα του Εθνικού εμβολιασμού, πρόκειται να παρουσιαστούν σε επιστημονική ημερίδα που διοργανώνει η κλινική ΡΕΑ στην Ύδρα.

Η ημερίδα με θέμα «Νεότερα Δεδομένα στην Πρόληψη, Διάγνωση & Θεραπεία στη γυναίκα και το παιδί» θα διεξαχθεί στην Ύδρα, το Σάββατο 21 Σεπ Τεμβρίου, στην Αίθουσα Συνεδρίων της Ιεράς Μητρόπολης.

Παράλληλα με την ημερίδα, που διοργανώνεται με την ευγενική υποστήριξη της Ιεράς Μητρόπολης Ύδρας, Σπετσών, Αιγίνης, του Δήμου Ύδρας, του Κουλούρειου νοσοκομείου και του Υδραϊκού Ναυτικού Ομίλου, η ΡΕΑ συνεχίζει το πρόγραμμα ιατρικής βοήθειας με τίτλο «Η ΡΕΑ ταξιδεύει και προστατεύει» και θα προσφέρει δωρεάν γυναικολογικές εξετάσεις από ομάδα ιατρών της, στο Κουλούρειο νοσοκομείο Ύδρας από την Πέμπτη 19 Σεπ Τεμβρίου έως και το Σάββατο 21 Σεπ Τεμβρίου.

ΒΟΛΟΣ

source: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/362411/to-sdoe-stelnei-ton-gianno-ston-eisaggelea
ΒΟΛΟΣ…