Ειρηνοδικείο αυτοκίνητο αυτοκίνητο κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites – Κοινωνία – Σώζει σπίτι, οικόπεδο και χωράφια!

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, κατασκευη eshop Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός

– Κοινωνία – Σώζει σπίτι, κατασκευη eshop οικόπεδο και χωράφια! κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites Έσωσε τα περιουσιακά της στοιχεία, καθώς δεν είχε σχεδόν καθόλου εισόδημα! Ο λόγος για 36χρονη που προσέφυγε στο Ειρηνοδικείο Χανίων, καθώς δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις δανειακές της υποχρεώσεις.

Από την υπ.αριθμό 273/2013 απόφαση του Ειρηνοδικείου Χανίων, κατασκευη eshop προκύπ ΤΕΙ νομικό ενδιαφέρον, καθώς ορίστηκαν μηδενικές καταβολές σε νοικοκυρά δανειολήπτρια, που έσωσε το σπίτι της, οικόπεδο και χωράφια καθώς και αυτοκίνητο ιδιοκτησίας της.

ΠΗΓΗ: Cretalive.gr

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites Δικαστική προστασία για 37χρονη άνεργη δανειολήπτρια

Το Ειρηνοδικείο Καλαμάτας απαγορεύσε τον πλειστηριασμό της κύριας κατοικίας της

Tην απαγόρευση του πλειστηριασμού της κύριας κατοικίας μιας 37χρονης δανειολήπτριας που είναι άνεργη από το 2009, κατασκευη eshop αποφάσισε το Ειρηνοδικείο Καλαμάτας.

Παράλληλα, κατασκευη eshop προσδιόρισε μηδενικές καταβολές για το συνολικό χρέος, ύψους 93.517,98 ευρώ, κατασκευη eshop προς την πιστώτρια τράπεζα μέχρι τις 13-2-2014, όποτε σε νέα δικάσιμο θα διερευνήσει την περίπτωση επαναπροσδιορισμού των μηνιαίων μηδενικών καταβολών, λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει η 37χρονη και εξαιτίας των οποίων προσέφυγε στη Δικαιοσύνη.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, το δικαστήριο με την 32/2013 απόφασή του, έκρινε ότι υπό τις κοινωνικοοικονομικές συνθήκες της 37χρονης, η κύρια κατοικία της πρέπει να εξαιρεθεί χωρίς ταυτόχρονα να υποχρεωθεί να ικανοποιήσει τους πιστωτές της με την καταβολή χρηματικού ποσού. Τούτο, όπως σημειώνει, επιβάλλεται στη συγκεκριμένη περίπτωση ενόψει της αποδεδειγμένης πραγματικής αδυναμίας της να επιβιώσει με την πενιχρή σύνταξη που λαμβάνει και λόγω της φύσεως της πάθησής της, κατασκευη eshop σε συνδυασμό με την αδυναμία εξεύρεσης εργασίας λόγω της γενικότερης οικονομικής κρίσης.

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites Ναύπακτος: Άγριο ξύλο μεταξύ ζευγαριού μετά από τροχαίο!

Ο οδηγός του αυτοκινήτου μετά την πρόσκρουση σε τοίχο, επιχείρησε να στραγγαλίσει την συνοδηγό που όπως αποδείχθηκε είναι η πρώην σύζυγός του

Έτριβαν τα μάτια τους οι περαστικοί σε ένα δρόμο στη Ναύπακτο, όταν πήγαν να βοηθήσουν ένα ζευγάρι που επέβαινε σε αυτοκίνητο το οποίο είχε βγει από το δρόμο και είχε προσκρούσει σε έναν τοίχο, όταν είδαν ξαφνικά τον άνδρα να… ξυλοκοπεί αλύπητα τη γυναίκα!

Αμέσως κάλεσαν την Αστυνομία, άνδρες της οποίας συνέλαβαν τον Αλβανό σύζυγο και οδηγό του αυτοκινήτου, ενώ η ομοεθνής του γυναίκα του διακομίστηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στο λαιμό. Μάλιστα, κατήγγειλε ότι ο άνδρας της με τον οποίο βρίσκεται σε διάσταση αποπειράθηκε να την στραγγαλίσει!

Το ζευγάρι που κατοικεί στην περιοχή της Παλαιοπαναγιάς είχε χωρίσει πρόσφατα, κατασκευη eshop αλλά συναντήθηκε για να συζητήσει το ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Κατά τη διάρκεια της βόλτας με το αυτοκίνητο, όμως, κάτι… στράβωσε στη συζήτηση με αποτέλεσμα ο οδηγός να χάσει τον έλεγχο και του αυτοκινήτου, κατασκευη eshop αλλά και των… νεύρων του! Η συνέχεια θα δοθεί στο αυτόφωρο όπου παραπέμφθηκε να δικαστεί ο «νταής» σύζυγος.

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites

source: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=274591&catID=3
κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *