δραχμή ΑΟΖ Κασιδιάρης ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ «Το μείζον πρόβλημα δεν είναι οι χαμηλοί μισθοί αλλά η υπογεννητικότης»

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ «Το μείζον πρόβλημα δεν είναι οι χαμηλοί μισθοί αλλά η υπογεννητικότης. Σε λίγες δεκαετίες οι Έλληνες θα είμαστε μειοψηφία στη χώρα μας. Αυτός είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος και μόνο ο εθνικός σχεδιασμός της Χρυσής……

«Το μείζον πρόβλημα δεν είναι οι χαμηλοί μισθοί αλλά η υπογεννητικότης» ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ Ηλίας Κασιδιάρης: Εντός της ελληνικής ΑΟΖ υπάρχουν ανεξάντλητα αποθέματα πετρελαίου και φυσικού αερίου

«Το μείζον πρόβλημα δεν είναι οι χαμηλοί μισθοί αλλά η υπογεννητικότης. Σε λίγες δεκαετίες οι Έλληνες θα είμαστε μειοψηφία στη χώρα μας. Αυτός είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος και μόνο ο εθνικός σχεδιασμός της Χρυσής Αυγής μπορεί να λύσει αυτό το πρόβλημα» ανέφερε στην ομιλία του επί του προϋπολογισμού του 2014, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Ηλίας Κασιδιάρης. Στο πλαίσιο αυτό, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ο προϋπολογισμός είναι «κατάπτυστος, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ παράνομος και απαράδεκτος, εφόσον θεσπίζετε νέες κρατήσεις για τους τριτέκνους και τους πολυτέκνους».

Ο κ. Κασιδιάρης, υποστήριξε πως εντός της ελληνικής ΑΟΖ υπάρχουν «ανεξάντλητα αποθέματα πετρελαίου και φυσικού αερίου», με τα οποία η Ελλάδα μπορεί να λύσει το οικονομικό της πρόβλημα και να εξασφαλίσει ενεργειακή αυτάρκεια στην ευρώπη. Διαπιστώνοντας μείωση των εξοπλισμών, κατηγόρησε την κυβέρνηση πως αδυνατίζει την προστασία του εθνικού αυτού πλούτου.

Σε επίπεδο κοινωνικής πολιτικής, ο βουλευτής αντιτάχθηκε στη μείωση κάθε κοινωνικής παροχής, ζητώντας μάλιστα να χαριστούν τα αγροτικά χρέη, «κατά το παράδειγμα της στρατιωτικής κυβέρνησης της 21ης Απριλίου». Τα ποσά για κοινωνική πολιτική, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ μπορούν να βρεθούν μέσω στροφής στον εθνικό πλούτο και εμπορικών συμφωνιών με τη Ρωσία, που θα επεκταθούν σε συμφωνίες αμυντικές και κυρίως ενεργειακές. Πρώτος στόχος είναι η διατροφική αυτάρκεια: «Ο περιφερειάρχης Αττικής, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ο κος Σγουρός είπε πως “το μόνο πουλαθρο μετανάστεςμετανάστες, αλλά δεν μπορούμε να τους βάλουμε στα ράφια για να τους φάμε”. Αν το είχα πει εγώ, θα με είχαν πάει μέσα με τον αντιρατσιστικό νόμο» παρατήρησε ο κος Κασιδιάρης.

Τέλος, ο κος Κασιδιάρης, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ανέφερε πως «στο εθνικό κράτος της Χρυσής Αυγής, το ερώτημα ” ευρώ ή δραχμή” θα απαντηθεί με δημοψήφισμα» και επανέφερε την πρότασή του για μείωση της βουλευτικής Αποζημίωσης στα 1899 ευρώ. «Αντί να αφήσουμε το υπόλοιπο να πάει στους διεθνείς τοκογλύφους και τη Γερμανία, το στέλνουμε στο κομματικό μας ταμείο, όπου πηγαίνει σε πολύ καλύτερους σκοπούς – πατάτες, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ τομάτες και μακαρόνια, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ για Έλληνες που πένονται» διευκρίνισε.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ Βίντεο: Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε τελετή στις Θερμοπύλες σε ναζιστικό υπερθέαμα

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή», απαντά η Χρυσή Αυγή

Είχε δεν είχε η Χρυσή Αυγή κατάφερε, χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι η αλήθεια, να μεταβάλει μια τιμητική τελετή στις Θερμοπύλες προς τιμήν του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του, σε ένα εθνικιστικό σόου.

Τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου δόθηκε η μάχη των Θερμοπυλών με σκοπό να τιμήσουν το μεγάλο στρατάρχη και τους υπόλοιπους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την προέλαση των Περσών. Αυτό όμως που ξεκίνησε ως τιμητική τελετή, εξελίχθηκε σε ένα ναζιστικό, παραστρατιωτικό υπερθέαμα. Οι παρευρίσκοντες σχημάτισαν έναν μαίανδρο και ανάβοντας δαυλούς εκτελούσαν με θέρμη τα στρατιωτικά παραγγέλματα του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ τραγουδούσαν τον ύμνο της οργάνωσης.

Αυτό όμως δεν αρκούσε, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ καθώς οι συμμετέχοντες θέλοντας να δώσουν κλίμα… γηπέδου άναψαν δεκάδες καπνογόνα!

Το… πρωτότυπο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στο Λεωνίδα περιελάμβανε και χαιρετισμό με υψωμένο το χέρι από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος, σε λόγο που έβγαλε, καταφέρθηκε κ ΕλλάδαΕλλάδας και φυσικά αποθεώθηκε από τα μέλη του κόμματός του.

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/N0MnK8jYluQ?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/5Fy1M1AhdWs?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

Τι απαντά η Χρυσή Αυγή

Πάντως, έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε με το εθνικιστικό σόου στις Θερμοπύλες και την έκταση που πήρε το θέμα, η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για έναν «οχετό ύβρεων και άθλιας παραπληροφόρησης» κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” που χαζογελάνε στις τηλεοπτικές κάμερες, ασφαλώς ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή της Χρυσής Αυγής», αναφέρει η Χρυσή Αυγή και συνεχίζει προσθέτοντας ότι, «αυτοί που στέλνουν τις κομματικές τους νεολαίες στην Μύκονο για “clubbing”, πολεμούν τους νέους Εθνικιστές που τιμούν τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες».

«Η Χρυσή Αυγή προσηλωμένη στις αιώνιες αξίες του Ελληνισμού, θα συνεχίσει να αποδίδει τιμές στους Πατέρες, με την αισθητική και τα σύμβολα που γέννησε ο αρχαίος ελληνικός κόσμος και συνεχίζουν να εμπνέουν ακόμα και στο άχρωμο σήμερα.», καταλήγει.ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ Βασάνισαν νεοσύλλεκτο επειδή αρνήθηκε να βγει για ποτό με συστρατιώτες του!

Δείτε σοκαριστικές φωτογραφίες που δείχνουν τον βασανισμό του 18χρονου νεοσύλλεκτου Βρετανού στρατιώτη – Τον έγδυσαν, τον κάρφωσαν στο πάτωμα και κόλλησαν τα γεννητικά του όργανα με ταινία!

Ένα απίστευτο βασανιστήριο περίμενε έναν νεοσύλλεκτο Βρετανό στρατιώτη σε στρατόπεδο στη Γερμανία, μετά την άρνησή του να βγει για ποτό με συστρατιώτες του.

Οι «φίλοι» θέλοντας να τον… τιμωρήσουν για την στάση του απέναντί τους του συμπεριφέρθηκαν με τον πιο βάναυσο τρόπο, καθώς τον έδεσαν, τον έγδυσαν και αφού τον κάρφωσαν στο πάτωμα κόλλησαν τα γεννητικά του όργανα με ταινία.

Στη συνέχεια τον άφησαν σε έναν διάδρομο και αφού τον έβγαλαν φωτογραφίες, πήγαν για να καπνίσουν.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται στην «Daily Mail» με την άδεια του Βρετανού στρατιώτη, δείχνουν τα βασανιστήρια που υπέστη ο 18χρονος και προκαλούν σοκ!

Αν και ο ίδιος, όπως είπε, κατάφερε στη συνέχεια να ξεπεράσει το περιστατικό, έμαθε στη συνέχεια ότι κάποιες φωτογραφίες είχαν αναρτηθεί στο facebook.

Μήνες μετά την επίθεση μην μπορώντας να αντέξει τις διάφορες μορφές εκφοβισμού και γενικότερα την επικρατούσα κατάσταση στο στρατό  έφυγε από την Γερμανία, χωρίς άδεια, για το σπίτι του στο Ηνωμένο Βασίλειο, γνωρίζοντας ότι θα τι μωρούνταν για την πράξη του.

Πλέον θα υπηρετήσει σε στρατιωτική φυλακή (ως τιμωρία) πριν ξεκινήσει την πεντάμηνη περιοδεία του στο Αφγανιστάν.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ

source: http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/618023/to-meizon-provlima-den-einai-oi-hamiloi-misthoi-alla-i-upogennitikotis/
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *