διοίκηση Πειραιά URL κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites «Stop» σε εισαγωγές και χειρουργεία στο «Αττικό»!

κατασκευη eshop κατασκευη eshop κατασκευη κατασκευη eshop ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites κατασκευη eshop Το νοσοκομείο αδυνατεί κατασκευη eshop να εξασφαλίσει τις κατασκευη eshop αμέσως κατασκευη eshop επόμενες ημέρες κατασκευη eshop τα απαραίτητα χειρουργικά υλικά…”

«Stop» σε εισαγωγές και χειρουργεία στο «Αττικό»! κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites

Το νοσοκομείο αδυνατεί να εξασφαλίσει τις αμέσως επόμενες ημέρες τα απαραίτητα χειρουργικά υλικά

Σε διακοπή των εισαγωγών που αφορούν σε χειρουργικά περιστατικά, καθώς και σε αναστολή των προγραμματισμένων χειρουργικών επεμβάσεων προχωρεί το νοσοκομείο «Αττικόν», λόγω έλλειψης χειρουργικών υλικών.

 

Με έγγραφό του προς τους συντονιστές Διευθυντές του νοσοκομείου ο διοικητής του νοσοκομείου «Αττικόν» κ. Ηλίας Λαμπίρης δίνει εντολή για διακοπή των εισαγωγών των τακτικών χειρουργικών περιστατικών, πχ αγγειοχειρουργικών περιστατικών, οφθαλμολογικών, ορθοπεδικών, καθώς το νοσοκομείο αδυνατεί να εξασφαλίσει τις αμέσως επόμενες ημέρες τα απαραίτητα χειρουργικά υλικά.

 

Όπως εξηγεί ο απερχόμενος πλέον επικεφαλής του νοσοκομείου –στη θέση του τοποθετήθηκε η γιατρός και πολιτευτής της ΝΔ στον Πειραιά, κυρία Ευαγγελία Γιαννακάκου-  η διοίκηση του νοσοκομείου ενημέρωσε  τη 2η Υγειονομική περιφέρεια  για την πορεία απορρόφησης του προϋπολογισμού του νοσοκομείου.

 

Κατά πληροφορίες, η 2η ΥΠΕ προσπαθεί να εξασφαλίσει πιστώσεις από άλλους κωδικούς προκειμένου να εξευρεθούν περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ μέχρι το τέλος του χρόνου, ενώ διαβεβαιώνει ότι θα υπάρξει έκτακτη ενίσχυση.

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites Αντ. Σαμαράς: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα!»

Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη – δημάρχων σε ταβέρνα της Κηφισιάς

Σε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, «Τηλέμαχος», ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, που εκλέγονται στη Β’ Αθηνών.

Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.

Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Γιάννη Μιχελάκη, θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.

Ο πρωθυπουργός, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», προκαλώντας… πανικό στους απόντες.

Αμέσως, σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν… τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.

Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, του είπε: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα».

Τότε, ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, για να τον προλάβεις, πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!».κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites Μια μαγική βραδιά με την Χάρις Αλεξίου

Ταξίδεψε το κοινό με την φωνή και τη μουσική της

Η Χάρις Αλεξίου εμφανίστηκε στο θέατρο «Βράχων» Μελίνα Μερκούρη του δήμου Βύρωνα, το βράδυ της Δευτέρας, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της περιοδείας.

Η καταξιωμένη τραγουδίστρια μάγεψε για ακόμη μια φορά το κοινό με την φωνή και τα τραγούδια της και εισέπραξε το πιο θερμό χειροκρότημα.

Επόμενη στάση στην περιοδεία της θα είναι ο Πειραιάς και το Βεάκειο Θέατρο ενώ  θα δώσει και τρεις συναυλίας στην Κύπρο. Τη χθεσινή βραδιά άνοιξε το συγκρότημα «Nouveau Sextet» που ακολουθεί όλο το καλοκαίρι πιστά την Χάρις Αλεξίου.

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites

source: http://www.protothema.gr/greece/article/326615/stop-se-eisagoges-kai-heirourgeia-sto-attiko-/
κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *