Διακοπές Χριστού Διακοπές ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ Είμαστε πιο ευτυχισμένοι όταν είμαστε μακριά από το σπίτι

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ Οι επιστήμονες γνωρίζουν αρκετά πράγματα για το πότε είναι οι άνθρωποι συνήθως πιο ευτυχισμένοι. Μάλιστα, Δικηγοροι δημου βολου έχουν βρει ότι τα Χριστούγεννα……

Είμαστε πιο ευτυχισμένοι όταν είμαστε μακριά από το σπίτι ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ Ερευνητές συγκέντρωσαν δεδομένα από το… twitter

Οι επιστήμονες γνωρίζουν αρκετά πράγματα για το πότε είναι οι άνθρωποι συνήθως πιο ευτυχισμένοι. Μάλιστα, έχουν βρει ότι τα Χριστούγεννα θεωρούνται από τους ανθρώπους ως η πιο ευτυχισμένη εποχή. Όμως σε μια πιο πρόσφατη μελέτη, οι ερευνητές προσπάθησαν να βρουν το μέρος στο οποίο οι άνθρωποι είναι πιο ευτυχισμένοι και χρησιμοποίησαν το twitter για να το κάνουν.

Οι ερευνητές συνέλλεξαν δεδομένα από 37 εκατομμύρια τυχαία tweets με γεωγραφικό προσδιορισμό (το μέρος που έγιναν αυτά τα tweets δηλαδή), από 180.000 διαφορετικά άτομα στις ΗΠΑ κατά το έτος 2011. Ανέλυσαν αυτά τα δεδομένα και προσδιόρισαν τρία μεγέθη για το κάθε άτομο: μέση κινητικότητα, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΒΟΛΟΣ τοποθεσία και ευτυχία.

Η μέση κινητικότητα ουσιαστικά μετρά πόσο μακριά από το σπίτι του βρίσκεται καθημερινά το κάθε άτομο. Το δεύτερο μέγεθος (τοποθεσία) μετρά το πόσο μακριά βρισκόταν το κάθε άτομο όταν έκανε tweet από το σπίτι ή τη δουλειά του. Αυτό στα πλαίσια ενός ταξιδιού ή διακοπών. Το τρίτο μέγεθος βασίστηκε σε κάτι που αποκαλείται «ηδονόμετρο», ένα εργαλείο που προσπαθεί να αποδώσει ποσοτικά την ευτυχία.

Το ηδονόμετρο λειτουργεί σε πραγματικό χρόνο αναλύοντας το μέσο σκορ ευτυχίας λέξεων που περιέχονται σε tweets. Οι 10.000 πιο συνήθεις αγγλικές λέξεις έχουν ένα σκορ στην κλίμακα από 1 (λύπη) έως 9 (ευτυχία). Σε αυτήν τη μελέτη, δικηγοροι βολος τα tweets δεν βαθμολογούνταν ξεχωριστά, δικηγοροι βολου αλλά συγκεντρωτικά. Δηλαδή όλες οι λέξεις που χρησιμοποίησαν οι tweeters σε μια συγκεκριμένη κατηγορία (αυτοί που ήταν κοντά στο σπίτι τους, αυτοί που ήταν μακριά, κλπ), αντιστοιχίζονταν, δικηγοροι διαζυγιων βολος εξάγονταν οι μέσοι όροι των κατηγοριών και μετά συγκρίνονταν.

Κάποια από τα ευρήματα ήταν αναμενόμενα: Ο περισσότερος κόσμος περνάει τον πιο πολύ χρόνο της ζωής του είτε στο σπίτι είτε στη δουλειά και επιπλέον υπάρχει η τάση να γίνονται περισσότερα tweets από το σπίτι παρά από το χώρο εργασίας. Όμως υπήρξαν και άλλα λιγότερο εμφανή ευρήματα.

Οι άνθρωποι των οποίων η μέση κινητικότητα ήταν μεγαλύτερη είχαν την τάση να γελάνε περισσότερο από αυτούς που συνήθιζαν να βρίσκονται πιο κοντά στην έδρα τους, ή τέλος πάντων στα tweets τους περιλαμβάνονταν περισσότερα δείγματα γέλιου.

Συνολικά, τα πιο ευτυχισμένα tweets γράφτηκαν έξω από το σπίτι, καθώς μηνύματα που εστάλησαν πάνω από 2.000 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι, περιελάμβαναν πιο θετικές και, σχετικότερες με το φαγητό, Δικηγοροι εργατολογοι βολου λέξεις, Δικηγοροι δημου βολου όπως « παραλία», «νέο», «τέλειο», «πάρκο», «εστιατόριο» και λιγότερες αρνητικές λέξεις, όπως «όχι», «μη», «μισώ», «δεν», «φτου». Το επόμενο γκρουπ από tweeters ήταν αυτοί που ήταν στο σπίτι τους οι οποίοι χρησιμοποιούσαν περισσότερο λέξεις όπως «lol», «αγάπη», «μου αρέσει» και «καλό». Οι λιγότερο ευτυχισμένοι tweeters ήταν αυτοί που δεν ήταν ούτε στο σπίτι τους αλλά ούτε και μακριά από αυτό. Οι ερευνητές συσχέτισαν αυτήν την κοντινή απόσταση από το σπίτι στην καθημερινή μετακίνηση από και προς τη δουλειά. Τα αποτελέσματα αυτής της μελέτης δημοσιεύτηκαν online στο arXiv.org.

Οπότε, ακόμα και αν δεν πάτε διακοπές σύντομα, θυμηθείτε το ηθικό δίδαγμα, όπως το πλαισιώνει η μελέτη: ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΒΟΛΟΣ «Άτομα με μεγάλη ακτίνα μέσης κινητικότητας χρησιμοποιούν περισσότερες λέξεις που δηλώνουν ευτυχία από αυτούς που ακολουθούν ένα μικρότερο μοτίβο».

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ Βίντεο: Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε τελετή στις Θερμοπύλες σε ναζιστικό υπερθέαμα

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή», απαντά η Χρυσή Αυγή

Είχε δεν είχε η Χρυσή Αυγή κατάφερε, χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι η αλήθεια, να μεταβάλει μια τιμητική τελετή στις Θερμοπύλες προς τιμήν του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του, σε ένα εθνικιστικό σόου.

Τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου δόθηκε η μάχη των Θερμοπυλών με σκοπό να τιμήσουν το μεγάλο στρατάρχη και τους υπόλοιπους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την προέλαση των Περσών. Αυτό όμως που ξεκίνησε ως τιμητική τελετή, εξελίχθηκε σε ένα ναζιστικό, δικηγοροι διαζυγιων βολος παραστρατιωτικό υπερθέαμα. Οι παρευρίσκοντες σχημάτισαν έναν μαίανδρο και ανάβοντας δαυλούς εκτελούσαν με θέρμη τα στρατιωτικά παραγγέλματα του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ τραγουδούσαν τον ύμνο της οργάνωσης.

Αυτό όμως δεν αρκούσε, καθώς οι συμμετέχοντες θέλοντας να δώσουν κλίμα… γηπέδου άναψαν δεκάδες καπνογόνα!

Το… πρωτότυπο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στο Λεωνίδα περιελάμβανε και χαιρετισμό με υψωμένο το χέρι από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος, σε λόγο που έβγαλε, καταφέρθηκε κ ΕλλάδαΕλλάδας και φυσικά αποθεώθηκε από τα μέλη του κόμματός του.

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/N0MnK8jYluQ?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/5Fy1M1AhdWs?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

Τι απαντά η Χρυσή Αυγή

Πάντως, έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε με το εθνικιστικό σόου στις Θερμοπύλες και την έκταση που πήρε το θέμα, η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για έναν «οχετό ύβρεων και άθλιας παραπληροφόρησης» κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” που χαζογελάνε στις τηλεοπτικές κάμερες, ασφαλώς ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή της Χρυσής Αυγής», αναφέρει η Χρυσή Αυγή και συνεχίζει προσθέτοντας ότι, «αυτοί που στέλνουν τις κομματικές τους νεολαίες στην Μύκονο για “clubbing”, πολεμούν τους νέους Εθνικιστές που τιμούν τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες».

«Η Χρυσή Αυγή προσηλωμένη στις αιώνιες αξίες του Ελληνισμού, θα συνεχίσει να αποδίδει τιμές στους Πατέρες, με την αισθητική και τα σύμβολα που γέννησε ο αρχαίος ελληνικός κόσμος και συνεχίζουν να εμπνέουν ακόμα και στο άχρωμο σήμερα.», καταλήγει.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ ΔΟΕ: Δεν υπάρχουν λεφτά ούτε για κιμωλίες

Οι δάσκαλοι ζητούν να δοθεί άμεσα λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν – Γ.Μιχελάκης: Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε και την 4η δόση της επιχορήγησης

Άμεση λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η δημόσια εκπαίδευση και τα οποία απειλούν να τινάξουν στον «αέρα» τη νέα σχολική χρονιά, που ξεκινάει αύριο, ζήτησαν οι δάσκαλοι από τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη, με τον οποίο συναντήθηκαν σήμερα.

Το Δ.Σ.της ΔΟΕ ανέφερε με λεπτομέρειες όλα τα ανοικτά «μέτωπα» που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι εκπαιδευτικοί με το άνοιγμα των σχολείων, όπως είναι η υπολειτουργία των σχολικών επιτροπών και η αδυναμία τους λόγω της υποχρηματοδότησης να εκπληρώσουν τις συσσωρευμένες υποχρεώσεις τους (θέρμανση, πληρωμή λογαριασμών ΟΤΕ, ΔΕΗ, αγορά κιμωλιών και αναλώσιμων, κ.α.), η απουσία καθαριστριών, σχολικών τροχονόμων και σχολικών φυλάκων από τα σχολεία, η μετακίνηση των μαθητών και οι πειθαρχικές διατάξεις που «προκαλούν διωγμούς και αδικία».

Από την πλευρά του, ο κ. Μιχελάκης ανέφερε, σύμφωνα με την Ομοσπονδία ότι σε ό,τι αφορά τις λειτουργικές δαπάνες έχει διατεθεί από το υπουργείο Εσωτερικών το ποσό των 21,4 εκατ. ευρώ και ότι θα γίνει προσπάθεια για χορήγηση της 4ης δόσης της επιχορήγησης.

Για το θέμα των καθαριστριών δήλωσε πως έχει κατατεθεί τροπολογία στο νομοσχέδιο για το νέο Λύκειο που προβλέπει την παράταση των συμβάσεων για δυο χρόνια, ενώ παράταση συμβάσεων ανακοίνωσε και για το θέμα της μεταφοράς των μαθητών μέχρις ότου γίνει η προκήρυξη για νέες συμβάσεις.

Για το θέμα των σχολικών φυλάκων αναφέρθηκε στην πρόσληψη 3.800 φυλάκων μέσω κονδυλίων του ΕΣΠΑ, ενώ για τους σχολικούς τροχονόμους δήλωσε ότι έχει διατεθεί έ<a href="http:/ ΑστυνομίαΑστυνομίας σε περιπτώσεις που δεν είναι δυνατή η ύπαρξη σχολικού τροχονόμου.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ

source: http://www.newsbeast.gr/health/arthro/535246/eimaste-pio-eutuhismenoi-otan-eimaste-makria-apo-to-spiti/
ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *