Διακοπές Αριστερά γιαούρτι κατασκευή eshop Βολος Πάγκαλος: Σύμμαχοι του ΣΥΡΙΖΑ είναι οι περιθωριακοί (vid)

κατασκευή eshop Βολος Νέα πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, κατασκευη eshop μιλώντας παράλληλα θετικά για την κυβέρνηση Σαμαρά και τα… κατορθώματά της.”

Πάγκαλος: Σύμμαχοι του ΣΥΡΙΖΑ είναι οι περιθωριακοί (vid) κατασκευή κατασκευη eshop Βολος

Ο πρώην υπουργός σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί «ένα μέρος της κομμουνιστικής Αριστεράς» που αυξάνει τα ποσοστά της πάνω από το 10% όταν δημιουργεί συμμαχίες.

«Σύμμαχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι οι περιθωριακοί των μεγάλων αστικών κέντρων» υποστήριξε ο κ. Πάγκαλος προσθέτοντας πως ο κόσμος θα πρέπει να ξέρει ότι ο Τσίπρας θα συνεργαστεί με τους Ανεξάρτητους Έλληνες του Πάνου Καμμένου. «Και γι’ αυτό θα υπάρξει μεγάλη πολιτική αβεβαιότητα και απογοήτευση την επόμενη ημέρα της εκλογής Τσίπρα στην πρωθυπουργία» είπε ο πρώην υπουργός.

«Μπορεί να γίνει, αλλά μετά την ενδεχόμενη συμφωνία να σχηματίσουν κυβέρνηση, θα πρέπει οι τράπεζες να μπλοκάρουν τις καταθέσεις, γιατί ο κόσμος θα σπεύσει να τις αποσύρει, αλλά και τα σούπερ μάρκετ να μπορέσουν να ανταποκριθούν στην αυξημένη από τον κόσμο ζήτηση ζυμαρικών».

Ο πρώην υπουργός αποκάλεσε «ηλίθιο»  τον επικεφαλής του Euro Working Group, Τόμας Βίζερ, μετά τις δηλώσεις για μετάθεση της συμφωνίας με την τρόικα μετά τις διακοπές του σκι.  «Το σκι είναι χόμπι για τους βορειοευρωπαίους, αλλά δεν μπορείς να το μοστράρεις», είπε ο κ.Πάγκαλος.

Αφού σχολίασε για την πρόταση μομφής που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ ότι «την κυβέρνηση δεν την ρίχνεις για να κάνεις παιχνίδι, αλλά για να πάρεις της θέση της κυβέρνησης και να γίνεις εσύ πρωθυπουργός», ο κ. Πάγκαλος, μιλώντας στο STAR, είπε για το πρόγραμμα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι είναι «γενικότητες και περιαυτολογίες».

Ερωτηθείς για το φόρο ακινήτων και τις «απειλές» βουλευτών ότι δεν θα τον ψηφίσουν, ο κ. Πάγκαλος υποστήριξε ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να πέσει από ένα νομοσχέδιο.

«Τίθεται μόνο θέμα για τον υπουργό Οικονομικών. Τον Στουρνάρα όμως δεν τον ρίχνουν», είπε ο κ. Πάγκαλος προσθέτοντας πως «αυτά τα λεει η Τσιπροκρατία».

Ο κ. Πάγκαλος επιτέθηκε επίσης κατά όσων έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ και πήγαν στο ΣΥΡΙΖΑ. «Είναι  οι χειρότεροι απ” όλους. Είναι αυτοί που πετάνε γιαούρτια και πέτρες, κατασκευη eshop εναντίον εκείνων που τους διόρισαν και τους ευεργέτησαν», είπε.

Αναγνώρισε, επίσης, κατασκευη eshop αυτούς που έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ και τώρα πήγαν στο ΣΥΡΙΖΑ ως εκείνους που κυρίως φωνάζουν, κατασκευη eshop βρίζουν και οδηγούν σε πράξεις βίας ενώ αναφέρθηκε και στην περίπτωση μιας γενικής γραμματέως που, κατασκευη eshop όπως είπε, κατασκευη eshop «ήταν ΠΑΣΟΚ, κατασκευη eshop έγινε ΝΔ και τώρα είναι ΣΥΡΙΖΑ».

Μιλώντας, τέλος, για την επίτευξη του πρωτογενούς πλεονάσματος το χαρακτήρισε «πρωτοφανή οικονομικό και πολιτικό άθλο».

Διαβάστε επίσης: 

ΠάγκαλοΠάγκαλος: Ελπίζω στον ΣΥΡΙΖΑΣΥΡΙΖΑ να χρησιμοποιούν τους ψυχιάτρους

 

 

κατασκευή eshop Βολος Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο

Μπουκάλια με νερό εκσφενδόνισαν διαδηλωτές εναντίον του πρώην υπουργού Εσωτερικών – Ο κ. Παυλόπουλος βρισκόταν στη συμβολή της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό ΜέρλινΣτόχος των εργαζομένων στην μεταλλευτική βιομηχανία ΛΑΡΚΟ έγινε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος.

Οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ διαδήλωναν έξω από τη Βουλή και όταν εντόπισαν τον κ. Παυλόπουλο επιτέθηκαν εναντίον του καθυβρίζοντας τον με σκαιούς χαρακτηρισμούς. Ορισμένοι μάλιστα εκσφενδόνισαν εναντίον του μπουκάλια με νερό.

DNApi.kaltura.com/p/787781/sp/78778100/embedIframeJs/uiconf_id/12749501/partner_id/787781?iframeembed=true&playerId=kaltura_player_1378813378&entry_id=0_125xf6ga&flashvars[akamaiHD.loadingPolicy]=preInitialize&flashvars[akamaiHD.asyncInit]=true&flashvars[streamerType]=hdnetwork” allowfullscreen=”” webkitallowfullscreen=”” mozallowfullscreen=”” style=”width: 640px; height: 480px;” itemprop=”video” itemscope=”” itemtype=”http://schema.org/VideoObject” frameborder=”0″ height=”480″ width=”640″>

<span itemprop=”name” content=”Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο”></span>

<span itemprop=”description” content=””></span>

<span itemprop=”duration” content=””></span>

<span itemprop=”thumbnail” content=””></span>

<span itemprop=”width” content=”640″></span>

<span itemprop=”height” content=”480″></span>

κατασκευή eshop Βολος Δωρεάν φάρμακα σε ανασφάλιστους και άπορους ανακοίνωσε ο Άδωνις

Η δωράν φαρμακευτική περίθαλψη θα αφορά στο πρόγραμμα κάλυψης των δικαιούχων των εισιτηρίων υγείας – Οι μέχρι τώρα δικαιούχοι είναι περίπου 10.500 αλλά αυτοί καλύπτονται μόνο για εξετάσεις ιατρικές.Mεγάλη συμμαχία – συνεργασία του υπουργείου Yγείας με τον φαρμακευτικό κόσμο, ΣΦΕΕ και φαρμακαποθήκες, ΕΟΦ και ΙΣΑ, ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο υπουργός υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος εξασφάλισε την παραχώρηση φαρμάκων σε όλους τους ανασφάλιστους και άπορους.

Από τον Οκτώβριο εκτιμάται ότι το πρόγραμμα θα είναι στην πλήρη εξέλιξή του.

Η δωρεάν φαρμακευτική περίθαλψη θα αφορά στο πρόγραμμα της κάλυψης των δικαιούχων των εισιτηρίων υγείας.

Ουσιαστικά οσοι λάβουν το εισιτήριο υγείας θα καλύπτονται και

φαρμακευτικά. Μπορούν να διατεθούν, σύμφωνα με τον ΣΦΕΕ, περίπου 900.000

φαρμακευτικά σκευάσματα.

Οι μέχρι τώρα δικαιούχοι είναι περίπου 10.500 αλλά αυτοί καλύπτονται μόνο για εξετάσεις ιατρικές. Το δίκτυο που οργανώνεται σήμερα θα καλύπ ΤΕΙ και τις φαρμακευτικές ανάγκες των ανασφάλιστων και των άπορων.

Πρόκειται για μια έμμεση παραδοχή ότι το ποσό που αφορά στο εισιτήριο υγείας δεν επαρκεί και για φαρμακευτική κάλυψη, και αυτό το

κενό θα καλύψει η συνεργασία με τις εταιρίες και τις φαρμακαποθήκες.

Επίσης, σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη θα επεκταθεί το δίκτυο ιατρείων κοινωνικής αποστολής σε όλη τη χώρα.

Παράλληλα, μέσω των ενοριών θα γίνει καταγραφή των ανασφάλιστων και άπορων στην επικρά ΤΕΙα. Μέχρι τώρα στο κοινωνικό ιατρείο της Αθήνας, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΙΣΑ, κ. Πατούλης,  έχουν εξεταστεί 30.000 άτομα ανασφάλιστα.

Στόχος η χορήγηση γενοσήμων έως και 60%

Γενναία μείωση της τιμής των γενόσημων ανακοίνωσε ακόμη ο υπουργός υγείας. Είναι ένα από τα μέτρα που θα περιληφθούν στο νομοσχέδιο για τα φάρμακα που καταρτίζεται και θα παρουσιαστεί και στην τρόικα. Κίνητρα δόθηκαν ήδη στους ασφαλισμένους που επιλέγουν γενόσημα, αλλά αναλόγως θα δοθούν και στους γιατρούς για να τα συνταγογραφούν καθώς και στους φαρμακοποιούς

Ο υπουργός υγείας ξεκαθάρισε ότι είναι ανάγκη να συνταγογραφηθούν γενόσημα, προκειμένου να διατεθούν και τα νέα φάρμακα που δεν κυκλοφορούν στη χώρα μας τα τελευταία δυο χρόνια.

Η γενναία μείωση των τιμών θα συνοδεύεται προοδευτικά και από άλλα μέτρα, είπε ο υπουργός, προσθέτοντας ότι η τιμή θα συσχετίζεται με τον όγκο πωλήσεων.

Η συνέντευξη του Άδωνι Γεωργιάδη ακολουθεί το «μπαράζ» διαμαρτυριών το

οποίο έχουν εξαπολύσει οι ιατρικοί σύλλογοι της χώρας, αλλά και ο

Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ), οι οποίοι ζητούν εκ νέου από τον

υπουργό υγείας να ανακληθεί η εγκύκλιος του ΕΟΠΥΥ για την αποκλειστική

συνταγογράφηση της δραστικής ουσίας, καθώς και να ακυρωθεί ο σχετικός

νόμος Λοβέρδου.

κατασκευή eshop Βολος

source: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/369467/pagkalos-symmahoi-toy-syriza-einai-oi-perithoriakoi-vid

κατασκευή eshop Βολος…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *