Διαδίκτυο Διαδίκτυο Διαδίκτυο κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites – Διεθνή – Στο εμπόριο η κούκλα του πρίγκιπα George

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, κατασκευη eshop άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός

– Διεθνή – Στο εμπόριο η κούκλα του πρίγκιπα George κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites Ντυμένος με μωρουδιακά που φέρουν τη βρετανική σημαία και γράφουν «είμαι ο μικρός Τζορτζ», κατασκευη eshop έχει προκαλέσει ήδη συζητήσεις στο διαδίκτυο για το γεγονός ότι προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το τεράστιο ενδιαφέρον των Βρετανών για τους γαλαζοαίματους.

Η κατασκευάστρια εταιρεία, ωστόσο, δεν συμφωνεί: κατασκευη eshop «Δεν είναι μία βασιλική κούκλα Τζορτζ, μάλλον μία προσθήκη στη σειρά μας, ενός αδερφού για την Αναμπελ, το άλλο μας μωρό» διευκρίνισε εκπρόσωπος της Zapf Creation. ««Το όνομα αντανακλά περισσότερο την αυξημένη δημοφιλία του μετά τη βάφτιση του διαδόχου», όπως υποστήριξε.

Με τιμή 47,99 λίρες θεωρείται βέβαιο ότι θα μοσχοπουλήσει στη Βρετανία, μία χώρα που πλέον απολαμβάνει τα βασιλικά ζεύγη να φωτογραφίζονται ακόμη και ημίγυμνα μέσα σε μπανιέρες για τις ανάγκες του… θεσμού.

ΠΗΓΗ: κατασκευη eshop ethnos.gr

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites Πρωτοποριακή συσκευή μεταδίδει ήχους μέσω του ανθρώπινου σώματος!

Η συσκευή Ishin-Den-Shin χρησιμοποιεί ένα μικρόφωνο για να ηχογραφήσει ήχους και ακολούθως τους μετατρέπει σε αθόρυβα σήματα, τα οποία μεταφέρονται μέσω του σώματος του ατόμου που κρατάει το μικρόφωνο

Η Disney ανέπτυξε μια πρωτοποριακή συσκευή, η οποία μεταδίδει ήχο μέσω του ανθρώπινου σώματος, σύμφωνα με το BBC.

Ο λόγος για τη συσκευή Ishin-Den-Shin (στα ιαπωνικά σημαίνει «όταν σκέφτεται το μυαλό, κατασκευη eshop τα μεταδίδει η καρδιά»).

Η συσκευή χρησιμοποιεί ένα μικρόφωνο για να ηχογραφήσει ήχους και ακολούθως τους μετατρέπει σε αθόρυβα σήματα, τα οποία μεταφέρονται μέσω του σώματος του ατόμου που κρατάει το μικρόφωνο.

Στη συνέχεια, κατασκευη eshop όταν το συγκεκριμένο άτομο ακουμπήσει το δάχτυλό του στον λωβό του αυτιού ενός άλλου ατόμου, σχηματίζεται ένα «οργανικό μεγάφωνο» και τα αθόρυβα σήματα μετατρέπονται σε ήχους.

Η νέα συσκευή δημιουργήθηκε στα εργαστήρια της Disney στο Πίτσμπεργκ των ΗΠΑ.

Αυτή την εβδομάδα, κατασκευη eshop της απονεμήθηκε το τιμητικό βραβείο στην έκθεση Ars Electronica στο Λιντς της Αυστρίας.

Ο καθηγητής του πανεπιστημίου Σάλφορντ, Τρέβορ Κοξ δοκίμασε την εφεύρεση και σχολίασε: «Είναι μαγικό. Ακούς ήχους που έρχονται από το πουθενά».

Στην ιστοσελίδα της Disney στο διαδίκτυο, αναφέρεται, ότι «το ηλεκτροστατικό πεδίο που δημιουργείται από τη συσκευή προκαλεί μια σχεδόν ανεπαίσθητη δόνηση στο λωβό, κατασκευη eshop με αποτέλεσμα το δάχτυλο και το αυτί να λειτουργούν ως φυσικά μεγάφωνα, κατασκευη eshop που μετατρέπουν σε ήχο τα κωδικοποιημένα σήματα».

Όπως διευκρινίζεται, «τα σήματα μεταδίδονται από σώμα σε σώμα σε κάθε φυσική επαφή μεταξύ δύο ατόμων».

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites No data

No data

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites

source: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=274610&catID=4
κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *