ΔΕΗ Κυριακή εργαζόμενοι ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Η βροχή «έφερε» πλημμύρες και κατολισθήσεις στην Ολυμπία

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Πολλά, Τι είναι ένας Webmaster και εξακολουθούν ακόμα να υπάρχουν; αλλά ευτυχώς όχι σοβαρά, προβλήματα προκάλεσε η ξαφνική νεροποντή που ξέσπασε το μεσημέρι της Κυριακής στην……

Η βροχή «έφερε» πλημμύρες και κατολισθήσεις στην Ολυμπία ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Δρόμοι έγιναν ποτάμια, δέντρα έπεσαν…

Πολλά, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ αλλά ευτυχώς όχι σοβαρά, προβλήματα προκάλεσε η ξαφνική νεροποντή που ξέσπασε το μεσημέρι της Κυριακής στην Ολυμπία.

Δρόμοι έγιναν ποτάμια, δέντρα έπεσαν πάνω σε ηλεκτροφόρα καλώδια και τμήματα βουνών και βράχων κατέρρευσαν, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ δημιουργώντας προβλήματα στην κυκλοφορία οχημάτων.

Μισή ώρα βροχή ήταν αρκετή για να… τρέχει και να μη φτάνει η υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του δήμου, μέχρι αργά χθες το βράδυ, με συντονιστές τον αντιδήμαρχο Γιώργο Γεωργακόπουλο και τον προϊστάμενο Πολιτικής Προστασίας Γιώργο Καρανικολό.

Στην Ολυμπία

Στην Ολυμπία δημιουργήθηκαν μικροπροβλήματα στην περιοχή του σιδηροδρομικού σταθμού, όταν τα φύλλα των πλατάνων κάλυψαν τα φρεάτια, εμποδίζοντας την απορροή των υδάτων.

Η έγκαιρη επέμβαση δύο ανδρών του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αρχαίας Ολυμπίας, που απομάκρυναν τις σχάρες των φρεατίων, απέτρεψε τα νερά να φτάσουν στα καταστήματα, ενώ οι εργαζόμενοι του δήμου, καθάρισαν και τα υπόλοιπα φρεάτια της πόλης, ώστε να μη δημιουργηθεί αντίστοιχο πρόβλημα.

Επίσης, κατολίσθηση σημειώθηκε στην έξοδο του τούνελ της Εκεχειρίας, όπου ο δήμος τοποθέτησε προειδοποιητικούς κώνους, αφού λόγω της συνεχιζόμενης βροχής και πτώσης χωμάτων, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ήταν αδύνατη έως επικίνδυνη, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ όπως εξήγησε ο κ. Γεωργακόπουλος, η επέμβαση στο σημείο.

Τέλος, για αρκετή ώρα παρέμεινε κλειστός ο δρόμος Φλόκα – Ολυμπία, λόγω πτώσης δυο πεύκων, τα οποία παρέσυραν και ηλεκτροφόρα καλώδια της ΔΕΗ. Από τύχη δεν τραυματίστηκε κανείς, αφού εκείνη τη στιγμή, αν και πρόκειται για πολυσύχναστο δρόμο, δεν περνούσε κανένα όχημα.

Άνδρες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου προχώρησαν στην κοπή των δέντρων και οι εργαζόμενοι του δήμου τα απομάκρυναν και καθάρισαν το δρόμο, ενώ και τεχνικό συνεργείο της ΔΕΗ, απομάκρυνε τα καλώδια.

Στην Δ.Ε Φολόης

Δυο κατολισθήσεις στη Νεράιδα και μια στο Κούμανι, απέκλεισαν για λίγο τα χωριά, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ αλλά τα χωματουργικά μηχανήματα του δήμου προχώρησαν στον καθαρισμό των δρόμων προς Χελιδόνι και Μηλιές για τη Νεράιδα, και η κυκλοφορία των οχημάτων αποκαταστάθηκε γρήγορα. Αντίθετα, τα μηχανήματα δούλευαν στο Κούμανι μέχρι αργά το απόγευμα, λόγω της μεγάλης έκτασης του προβλήματος.

Άμεση ενεργοποίηση

Η ενεργοποίηση του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας ήταν άμεση, αφού έτσι κι αλλιώς οι εργαζόμενοι βρίσκονταν επιφυλακή, λόγω της προειδοποίησης για εκδήλωση ακραίων καιρικών φαινομένων. Υπό βροχή οι εργαζόμενοι στον τομέα Πολιτικής Προστασίας υπερέβαλαν εαυτούς και ο κ. Γεωργακόπουλος, που βρέθηκε τόσο στο Φλόκα όσο και στη Νεράιδα, δεν παρέλειψε να τους συγχαρεί, όπως και το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο, με το οποίο ο δήμος έχει αγαστή συνεργασία.

(Φωτογραφία αρχείου)

Πηγή: patrisnews.com

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο

Μπουκάλια με νερό εκσφενδόνισαν διαδηλωτές εναντίον του πρώην υπουργού Εσωτερικών – Ο κ. Παυλόπουλος βρισκόταν στη συμβολή της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό Μέρλιν

Στόχος των εργαζομένων στην μεταλλευτική βιομηχανία ΛΑΡΚΟ έγινε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος.

Οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ διαδήλωναν έξω από τη Βουλή και όταν εντόπισαν τον κ. Παυλόπουλο επιτέθηκαν εναντίον του καθυβρίζοντας τον με σκαιούς χαρακτηρισμούς. Ορισμένοι μάλιστα εκσφενδόνισαν εναντίον του μπουκάλια με νερό.

<iframe src="http://c DNApi.kaltura.com/p/787781/sp/78778100/embedIframeJs/uiconf_id/12749501/partner_id/787781?iframeembed=true&playerId=kaltura_player_1378813378&entry_id=0_125xf6ga&flashvars[akamaiHD.loadingPolicy]=preInitialize&flashvars[akamaiHD.asyncInit]=true&flashvars[streamerType]=hdnetwork” allowfullscreen=”” webkitallowfullscreen=”” mozallowfullscreen=”” style=”width: 640px; height: 480px;” itemprop=”video” itemscope=”” itemtype=”http://schema.org/VideoObject” frameborder=”0″ height=”480″ width=”640″>

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”name” content=”Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο”&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”description” content=””&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”duration” content=””&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”thumbnail” content=””&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”width” content=”640″&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”height” content=”480″&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

ΔΟΕ: Δεν υπάρχουν λεφτά ούτε για κιμωλίες

Οι δάσκαλοι ζητούν να δοθεί άμεσα λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν – Γ.Μιχελάκης: Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε και την 4η δόση της επιχορήγησης

Άμεση λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η δημόσια εκπαίδευση και τα οποία απειλούν να τινάξουν στον «αέρα» τη νέα σχολική χρονιά, που ξεκινάει αύριο, ζήτησαν οι δάσκαλοι από τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη, με τον οποίο συναντήθηκαν σήμερα.

Το Δ.Σ.της ΔΟΕ ανέφερε με λεπτομέρειες όλα τα ανοικτά «μέτωπα» που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι εκπαιδευτικοί με το άνοιγμα των σχολείων, όπως είναι η υπολειτουργία των σχολικών επιτροπών και η αδυναμία τους λόγω της υποχρηματοδότησης να εκπληρώσουν τις συσσωρευμένες υποχρεώσεις τους (θέρμανση, πληρωμή λογαριασμών ΟΤΕ, ΔΕΗ, αγορά κιμωλιών και αναλώσιμων, κ.α.), η απουσία καθαριστριών, σχολικών τροχονόμων και σχολικών φυλάκων από τα σχολεία, η μετακίνηση των μαθητών και οι πειθαρχικές διατάξεις που «προκαλούν διωγμούς και αδικία».

Από την πλευρά του, ο κ. Μιχελάκης ανέφερε, σύμφωνα με την Ομοσπονδία ότι σε ό,τι αφορά τις λειτουργικές δαπάνες έχει διατεθεί από το υπουργείο Εσωτερικών το ποσό των 21,4 εκατ. ευρώ και ότι θα γίνει προσπάθεια για χορήγηση της 4ης δόσης της επιχορήγησης.

Για το θέμα των καθαριστριών δήλωσε πως έχει κατατεθεί τροπολογία στο νομοσχέδιο για το νέο Λύκειο που προβλέπει την παράταση των συμβάσεων για δυο χρόνια, ενώ παράταση συμβάσεων ανακοίνωσε και για το θέμα της μεταφοράς των μαθητών μέχρις ότου γίνει η προκήρυξη για νέες συμβάσεις.

Για το θέμα των σχολικών φυλάκων αναφέρθηκε στην πρόσληψη 3.800 φυλάκων μέσω κονδυλίων του ΕΣΠΑ, ενώ για τους σχολικούς τροχονόμους δήλωσε ότι έχει διατεθεί έ<a href="http:/ ΑστυνομίαΑστυνομίας σε περιπτώσεις που δεν είναι δυνατή η ύπαρξη σχολικού τροχονόμου.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

source: http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/612739/i-vrohi-efere-plimmures-kai-katolisthiseis-stin-olubia-/
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *