δανειστές Κρίση μέτρα ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ «Αυτή η φαιά προπαγάνδα δεν μπορεί πλέον να πείσει»

ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ Για «φαιά προπαγάνδα που δεν μπορεί πλέον να πείσει», κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας στις επικρίσεις της κυβέρνησης……

«Αυτή η φαιά προπαγάνδα δεν μπορεί πλέον να πείσει» ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά στα περί υποκίνησης των κινητοποιήσεων στην παιδεία

Για «φαιά προπαγάνδα που δεν μπορεί πλέον να πείσει», κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας στις επικρίσεις της κυβέρνησης ότι υποκινεί τις κινητοποιήσεις στην παιδεία.

Σε εκτενές σημείωμά του για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της παιδείας ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι «σύσσωμο το μνημονιακό μπλοκ κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι αυτός που «κλείνει τα σχολεία», καθώς υποκινεί τις απεργίες, ενθαρρύνει καταλήψεις» και επισημαίνει τρία πράγματα:

(α) «Αυτή η φαιά προπαγάνδα δεν μπορεί πλέον να πείσει, κοσμηματα βολος διότι η συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας γνωρίζει πολύ καλά ότι η μνημονιακή πολιτική είναι αυτή που «κλείνει» κυριολεκτικά και μεταφορικά τα σχολεία. Είναι η μνημονιακή πολιτική αυτή που απαξιώνει με γοργούς ρυθμούς τη δημόσια παιδεία, καθώς υποχρηματοδοτεί τις λειτουργικές ανάγκες της, απολύει μαζικά τους εργαζόμενους εκεί, χειροποιητα κοσμηματα βολος επιβάλλει μισθούς πείνας, κλείνει σχολεία και πανεπιστήμια μέσω συγχωνεύσεων, καταργεί ολόκληρους εκπαιδευτικούς κλάδους χάριν της εμπορευματοποίησης και της ιδιωτικής κερδοσκοπίας, ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΒΟΛΟΣ αυξάνει την μαθητική διαρροή ορθώνοντας ταξικά στεγανά».

(β) Τις κινητοποιήσεις στην παιδεία και αλλού ( νοσοκομεία, χειροποιητα κοσμηματα ασφαλιστικά ταμεία κλπ) και την ευρύτερη στήριξή τους, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τις αντιλαμβάνεται ως μια μικροπολιτική αντιπαράθεση με την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, αλλά ως ένδειξη αυτοσεβασμού μιας κοινωνίας που αντιστέκεται, αρνούμενη να συναινέσει στα σχέδια εξαθλίωσής της που προωθούν τα αλλεπάλληλα μνημόνια. Επομένως, ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί τους αγώνες και τις απεργίες των εκπαιδευτικών και των άλλων εργαζόμενων ως αγώνα ολόκληρης της κοινωνίας, αγώνα για αξιοπρέπεια, Δικαιοσύνη και Δημοκρατία. Αγώνα που ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει ανεπιφύλακτα και αταλάντευτα.

(γ) Η πολιτική στάση του ΣΥΡΙΖΑ κινείται στον αντίποδα της άοκνης προσπάθειας του μνημονιακού μπλοκ να διχάσει τον ελληνικό λαό, καλλιεργώντας τον κοινωνικό αυτοματισμό, στοχοποιώντας και κατασυκοφαντώντας όποιους εργαζόμενους αντιστέκονται. Αντ’ αυτού, ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον ελληνικό λαό (και διαθέ ΤΕΙ όλες τις δυνάμεις του) ώστε να διαμορφωθεί μια πλατιά, πλειοψηφική κοινωνική συμμαχία που θα επιβάλλει την δημοκρατική ανατ ροπή του μνημονιακού καθεστώτος και θα βάλει την Ελλάδα σε μια νέα πορεία κοινωνικής, οικονομικής και δημοκρατικής ανασυγκρότησης.

Για δημοσκοπήσεις

Σύμφωνα με το ΣΥΡΙΖΑ οι πρόσφατες δημοσκοπήσεις επιβεβαιώνουν αυτό που τα μέλη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εισπράττουν κατά την επαφή τους με άλλους πολίτες, χειροποιητα κοσμηματα δηλαδή ότι η συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας θεωρεί λάθος την κατεύθυνση που η μνημονιακή κυβέρνηση των Σαμαρά-Βενιζέλου έχει επιβάλλει στη χώρα.

Αυτό συμβαίνει κυρίως για δύο λόγους:

(α) διότι οι πολίτες βιώνουν στο πετσί τους τα καταστροφικά αποτελέσματα της μνημονιακής πολιτικής και

(β) διότι οι πολίτες κατανοούν πολύ καλά ότι το πρότυπο «ανάπτυξης» που προωθούν τρόικα και Σαμαράς-Βενιζέλος δεν είναι προς το συμφέρον τους.

Παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ στη ΔΕΘ

Αναφορικά με την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη, επισημαίνεται ότι με την ομιλία του στη συγκέντρωση της Παρασκευής, την εκδήλωση με τους εκπροσώπους των κοινωνικών και παραγωγικών φορέων το Σάββατο και την εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη τύπου την Κυριακή, ο Αλέξης Τσίπρας θα παρουσιάσει τους βασικούς άξονες της πολιτικής-προγραμματικής πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΒΟΛΟΣ που αποτελούν και τους κεντρικούς άξονες κυβερνητικής πολιτικής όταν ο ΣΥΡΙΖΑ βρεθεί στην εξουσία.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξης Τσίπρας στη ΔΕΘ θα εξηγήσει ότι, αν ο ελληνικός λαός αποφασίσει να φέρει τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, κοσμηματα βολος αυτό θα αποτελέσει παράλληλα και λαϊκή ετυμηγορία για την ακύρωση των μνημονίων της καταστροφικής λιτότητας. Η πολιτική των μνημονίων θα αντικατασταθεί από την πολιτική της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία κινείται στους εξής άξονες:

(α) Κατά προτεραιότητα αντιμετώπιση της οξύτατης ανθρωπιστικής κρίσης με άμεσα μέτρα ανακούφισης των θυμάτων του μνημονίου. Αυτός ο άξονας κυβερνητικής πολιτικής προωθείται ανεξάρτητα από την έκβαση των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές μας.

(β) Επαναδιαπραγμάτευση των δανειακών συμβάσεων με στόχο τις ρυθμίσεις που έχουμε περιγράψει και οι οποίες, αντίθετα από τις ισχύουσες, θα διευκολύνουν την προσπάθεια της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ γι ΕλλάδαΕλλάδας.

(γ) Εφαρμογή ενός Εθνικού Σχεδίου Ανασυγκρότησης, με έμφαση στην παρουσίαση των προτεραιοτήτων σε σχέση με την παραγωγική ανασυγκρότηση.

(δ) Δέσμη ριζικών θεσμικών αλλαγών και μεταρρυθμίσεων με στόχο τον εκδημοκρατισμό του πολιτικού συστήματος, την αναβάθμιση της δημόσιας διοίκησης και την παραπομπή στη Δικαιοσύνη όσων διασπάθισαν δημόσιο χρήμα ή και ευθύνονται για τα καταστροφικά μνημόνια.

ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ Βίντεο: Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε τελετή στις Θερμοπύλες σε ναζιστικό υπερθέαμα

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή», απαντά η Χρυσή Αυγή

Είχε δεν είχε η Χρυσή Αυγή κατάφερε, χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι η αλήθεια, να μεταβάλει μια τιμητική τελετή στις Θερμοπύλες προς τιμήν του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΒΟΛΟΣ σε ένα εθνικιστικό σόου.

Τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου δόθηκε η μάχη των Θερμοπυλών με σκοπό να τιμήσουν το μεγάλο στρατάρχη και τους υπόλοιπους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την προέλαση των Περσών. Αυτό όμως που ξεκίνησε ως τιμητική τελετή, εξελίχθηκε σε ένα ναζιστικό, παραστρατιωτικό υπερθέαμα. Οι παρευρίσκοντες σχημάτισαν έναν μαίανδρο και ανάβοντας δαυλούς εκτελούσαν με θέρμη τα στρατιωτικά παραγγέλματα του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ τραγουδούσαν τον ύμνο της οργάνωσης.

Αυτό όμως δεν αρκούσε, καθώς οι συμμετέχοντες θέλοντας να δώσουν κλίμα… γηπέδου άναψαν δεκάδες καπνογόνα!

Το… πρωτότυπο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στο Λεωνίδα περιελάμβανε και χαιρετισμό με υψωμένο το χέρι από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος, σε λόγο που έβγαλε, καταφέρθηκε κ ΕλλάδαΕλλάδας και φυσικά αποθεώθηκε από τα μέλη του κόμματός του.

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/N0MnK8jYluQ?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/5Fy1M1AhdWs?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

Τι απαντά η Χρυσή Αυγή

Πάντως, έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε με το εθνικιστικό σόου στις Θερμοπύλες και την έκταση που πήρε το θέμα, η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για έναν «οχετό ύβρεων και άθλιας παραπληροφόρησης» κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” που χαζογελάνε στις τηλεοπτικές κάμερες, ασφαλώς ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή της Χρυσής Αυγής», αναφέρει η Χρυσή Αυγή και συνεχίζει προσθέτοντας ότι, «αυτοί που στέλνουν τις κομματικές τους νεολαίες στην Μύκονο για “clubbing”, πολεμούν τους νέους Εθνικιστές που τιμούν τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες».

«Η Χρυσή Αυγή προσηλωμένη στις αιώνιες αξίες του Ελληνισμού, θα συνεχίσει να αποδίδει τιμές στους Πατέρες, με την αισθητική και τα σύμβολα που γέννησε ο αρχαίος ελληνικός κόσμος και συνεχίζουν να εμπνέουν ακόμα και στο άχρωμο σήμερα.», καταλήγει.ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ Σοκ στην Κρήτη: Η μία αυτοκτονία μετά την άλλη

Ηράκλειο: 27χρονος κρεμάστηκε με τη ζώνη του – Χανιά: 61χρονος αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα

Νεκρός βρέθηκε ένας 27χρονος από τη Λιθουανία, σε διαμέρισμα στην περιοχή της Αμμουδάρας, περίπου στις 00.30 μετά τα μεσάνυχτα.

Ο νέος άνδρας κρεμάστηκε μέσα στη ντουλάπα του με τη ζώνη του, ενώ είχε προηγηθεί καβγάς με την κοπέλα του.

Τις συνθήκες της αυτοχειρίας ερευνά η Αστυνομία.

Πηγή: Cretalive.gr

Και δεύτερη αυτοκτονία μέσα σε λίγες ώρες

Το πρώτο σοκ από την αυτοκτονία του νεαρού, διαδέχεται ένα δεύτερο σοκ, αφού όπως αποκαλύφθηκε άλλος ένας συμπολίτης μας έβαλε τέλος στη ζωή του στον Αποκόρωνα Χανίων.

Πρόκειται για έναν 61χρονο άντρα ο οποίος το πρωί εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι συγγενικού του προσώπου στο χωριό Αμυγδάλου Καλαμίτσι στον Αποκόρωνα Χανίων..

Ο αυτόχειρας, προκάλεσε το θάνατό του με καραμπίνα καταφέροντας το μοιραίο χτύπημα στο πάνω μέρος του σώματός του, και συγκεκριμένα στη μασχάλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ο 61χρονος άφησε σημείωμα με το οποίο ζητά συγγνώμη από τους οικείους του και εξηγεί ότι δεν άντεχε άλλο τα οικονομικά του προβλήματα.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο άτυχος άντρας έπασχε από την επάρατο νόσο.

Στο σημείο σπεύδει Αστυνομική δύναμη ενώ η σορός του 61χρονου θα διακομισθεί στο νοσοκομείο Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Πηγή: Flashnews.gr

ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

source: http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/581715/auti-i-faia-propaganda-den-borei-pleon-na-peisei/
ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΒΟΛΟΣ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *