γυναίκα μετρό αστυνομία κατασκευή eshop Βολος Παραλίγο υπόθεση μικρής «Μαρίας» στη Ρώμη

κατασκευή eshop Βολος κατασκευη eshop Συγκλονιστική καταδίωξη στο μετρό – Δύο 16χρονες κυνήγησαν κατασκευη eshop Ρομά από τη Βουλγαρία που προσπάθησε να αρπάξει ένα μωρό λίγων μηνών…”

Παραλίγο υπόθεση μικρής «Μαρίας» στη Ρώμη κατασκευή eshop Βολος

Συγκλονιστική καταδίωξη στο μετρό – Δύο 16χρονες κυνήγησαν Ρομά από τη Βουλγαρία που προσπάθησε να αρπάξει ένα μωρό λίγων μηνών

Μία υπόθεση που θα μπορούσε να εξελιχθεί με εκείνη της μικρής «Μαρίας» διαδραματίστηκε στο κέντρο της Ρώμης.

Την ώρα που μία μητέρα με το οκτώ μηνών παιδί της αποβιβαζόταν από το μετρό της γραμμής Β, Πόντε Μάμολο, μία Ρομά από τη Βουλγαρία επιχείρησε να της αρπάξει το παιδί.

Η μητέρα, η οποία βγαίνοντας από το μετρό κάθισε για λίγο σε παγκάκι ώστε να αλλάξει το μωρό της, ένιωσε μία σκιά να πλησιάζει και είδε σε κλάσματα δευτερολέπτου ένα χέρι να αρπάζει από το ποδαράκι το παιδί της.

Η 25χρονη Ρομά αφού πήρε το μωρό, άρχισε να τρέχει προς την έξοδο, ενώ η μητέρα φώναζε σε βοήθεια. Ανάμεσα σε αυτούς που κοιτούν αποσβολωμένοι τη σκηνή είναι και δύο 16χρονες, οι οποίες δε διστάζουν στιγμή και τρέχουν προς τη γυναίκα, την οποία κατορθώνουν να σταματήσουν.

Παίρνουν το μωρό στην αγκαλιά και καλούν σε βοήθεια, με αποτέλεσμα οι άνδρες ασφαλείας του σταθμού να προλάβουν την 25χρονη, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της Messaggero

«Το ίδιο πρωί την είδαμε να κυκλοφορεί και να ενοχλεί μία κυρία με ένα καροτσάκι. Της ζητήσαμε να απομακρυνθεί. Μόλις ακούσαμε τις φωνές, τρέξαμε και τη σταματήσαμε», δήλωσε ένας από τους άνδρες, οι οποίοι καθησύχασαν τη μητέρα του παιδιού που βρισκόταν σε κατάσταση σοκ.

«Είχε υψηλή πίεση και ήταν έτοιμη να λιποθυμήσει. Ενώ φώναζε συνέχεια το όνομα του μωρού», συμπλήρωσαν οι άνδρες ασφαλείας.

Η Ρομά συνελήφθη από την ιταλική Αστυνομία και μεταφέρθηκε στις φυλακές της Ρεμπίμπια, ενώ έγινε γνωστό ότι ζει σε καταυλισμό επαρχία της Νάπολη.

 

 

κατασκευή eshop Βολος κατασκευή eshop Βολος Ασία: Ένας στους τέσσερις άνδρες παραδέχεται ότι είναι βιαστής!

Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της…

Το ένα τέταρτο των Ασιατών παραδέχεται ότι έχει βιάσει γυναίκα, σύμφωνα με έρευνα των Ηνωμένων Εθνών που πραγματοποιήθηκε σε έξι χώρες της περιοχής και δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της, σύμφωνα με την έρευνα του ΟΗΕ.

“Τα συμπεράσματα της έκθεσης επιβεβαιώνουν την ύπαρξη της βίας κατά των γυναικών στην περιοχή. Και η βία είναι απολύτως συνδεδεμένη με την ανισότητα μεταξύ των δύο φύλων”, δήλωσε η Έμα Φούλου, εκ των επικεφαλής της έρευνας.

Η έκθεση με τίτλο ” κατασκευη eshop Γιατί Ορισμένοι Άνδρες Χρησιμοποιούν Βία Κατά των Γυναικών και Πώς Μπορούμε να το Αποφύγουμε;” βασίστηκε σε συνεντεύξεις που δόθηκαν κατά το διάστημα 2010-2013 από 10.000 άνδρες και 3.000 γυναίκες στο Μπανγκλαντές, την Καμπότζη, την Κίνα, την Ινδονησία, την Σρι Λάνκα και την Παπούα Νέα Γουινέα.

Η έκθεση παρείχε λεπτομερή στοιχεία για την βία που ασκούν οι άνδρες εις βάρος των γυναικών και τα κίνητρά τους.

Η περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού επιλέχτηκε για την πρώτη τέτοια έκθεση κυρίως επειδή τα Ηνωμένα Έθνη διαθέτουν πολλά ενεργά προγράμματα για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών στην Ασία.

Από την έρευνα προέκυψε ότι το ποσοστό σωματικής και σεξουαλικής βίας εις βάρος συζύγων και συντρόφων είναι υψηλό, καθώς στην Ινδονησία, για παράδειγμα, κυμαίνεται στο 26%, ενώ στην Παπούα Νέα Γουινέα στο 80%.

Μεταξύ των βιαστών που παραδέχονται την πράξη τους, το πιο κοινό κίνητρο που επικαλούνται είναι η αίσθηση σεξουαλικής κυριότητας.

“Παρότι το αλκοόλ συχνά θεωρείται ότι είναι ένας κοινός παράγοντας διάπραξης βίαιου εγκλήματος, κατασκευη eshop ήταν η κατασκευη eshop λιγότερο κοινή απάντηση που έδωσαν οι ερωτηθέντες”, σύμφωνα με την έρευνα.

Η έρευνα αποπειράθηκε επίσης να εξετάσει το θέμα του βιασμού με θύματα άνδρες.

Στο Μπανγκλαντές, την Κίνα και την Ινδονησία, περίπου το 2% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει άλλον άνδρα, ενώ στη Σρι Λάνκα και την Καμπότζη το ποσοστό ανέρχεται, κατά μέσον όρο, σε 3% με 4% και στην Παπούα Νέα Γουιένα σε 8%.

Όπως προκύπ ΤΕΙ, η Παπούα Νέα Γουινέα έχει σχετικά χαμηλό επίπεδο ισότητας των δύο φύλων, έλλειψη νομοθεσίας κατά του βιασμού, ενώ οι πρόσφατες συγκρούσεις έχουν οδηγήσει στην αποδοχή της βίας, εξηγεί η Φούλου.

Η έκθεση διαπίστωσε ότι περίπου το 72% με 97% των ανδρών που παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει δεν αντιμετώπισαν τις συνέπειες του νόμου.

κατασκευή κατασκευη eshop Βολος ΔΟΕ: Δεν υπάρχουν λεφτά ούτε για κιμωλίες

Οι δάσκαλοι ζητούν να δοθεί άμεσα λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν – Γ.Μιχελάκης: Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε και την 4η δόση της επιχορήγησης

Άμεση λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η δημόσια εκπαίδευση και τα οποία απειλούν να τινάξουν στον «αέρα» τη νέα σχολική χρονιά, που ξεκινάει αύριο, ζήτησαν οι δάσκαλοι από τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη, με τον οποίο συναντήθηκαν σήμερα.

Το Δ.Σ.της ΔΟΕ ανέφερε με λεπτομέρειες όλα τα ανοικτά «μέτωπα» που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι εκπαιδευτικοί με το άνοιγμα των σχολείων, όπως είναι η υπολειτουργία των σχολικών επιτροπών και η αδυναμία τους λόγω της υποχρηματοδότησης να εκπληρώσουν τις συσσωρευμένες υποχρεώσεις τους (θέρμανση, πληρωμή λογαριασμών ΟΤΕ, ΔΕΗ, αγορά κιμωλιών και αναλώσιμων, κ.α.), η απουσία καθαριστριών, σχολικών τροχονόμων και σχολικών φυλάκων από τα σχολεία, η μετακίνηση των μαθητών και οι πειθαρχικές διατάξεις που «προκαλούν διωγμούς και αδικία».

Από την πλευρά του, ο κ. Μιχελάκης ανέφερε, σύμφωνα με την Ομοσπονδία ότι σε ό,τι αφορά τις λειτουργικές δαπάνες έχει διατεθεί από το υπουργείο Εσωτερικών το ποσό των 21,4 εκατ. ευρώ και ότι θα γίνει προσπάθεια για χορήγηση της 4ης δόσης της επιχορήγησης.

Για το θέμα των καθαριστριών δήλωσε πως έχει κατατεθεί τροπολογία στο νομοσχέδιο για το νέο Λύκειο που προβλέπει την παράταση των συμβάσεων για δυο χρόνια, ενώ παράταση συμβάσεων ανακοίνωσε και για το θέμα της μεταφοράς των μαθητών μέχρις ότου γίνει η προκήρυξη για νέες συμβάσεις.

Για το θέμα των σχολικών φυλάκων αναφέρθηκε στην πρόσληψη 3.800 φυλάκων μέσω κονδυλίων του ΕΣΠΑ, ενώ για τους σχολικούς τροχονόμους δήλωσε ότι έχει διατεθεί έ<a href="http:/ ΑστυνομίαΑστυνομίας σε περιπτώσεις που δεν είναι δυνατή η ύπαρξη σχολικού τροχονόμου.

κατασκευή eshop Βολος

source: http://www.protothema.gr/world/article/328079/paraligo-upothesi-mikris-marias-sti-romi/
κατασκευή eshop Βολος…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *