Γιανουκόβιτς Ουκρανία Ευρωπαϊκή κατασκευή eshop Βολος Το κοινοβούλιο δεν συμφώνησε για την τύχη της Τιμοσένκο

κατασκευή eshop Βολος Οι ουκρανοί βουλευτές δεν κατάφεραν σήμερα να συμφωνήσουν για την τύχη της επικεφαλής της αντιπολίτευσης Γιούλια Τιμοσένκο, κατασκευη eshop προαπαιτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση……

Το κοινοβούλιο δεν συμφώνησε για την τύχη της Τιμοσένκο κατασκευή eshop Βολος Από αυτήν την απόφαση εξαρτάται η συμφωνία ελεύθερου εμπορίου μεταξύ Ουκρανίας και ΕΕ

Οι ουκρανοί βουλευτές δεν κατάφεραν σήμερα να συμφωνήσουν για την τύχη της επικεφαλής της αντιπολίτευσης Γιούλια Τιμοσένκο, κατασκευη eshop προαπαιτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση προκειμένου να υπογράψει με την Ουκρανία μια συμφωνία σύνδεσης με την Ουκρανία.

Η υπογραφή της συμφωνίας σύνδεσης και ελεύθερου εμπορίου μεταξύ της Ουκρανίας και της ΕΕ εξαρτάται από το αν ο πρόεδρος της χώρας Βίκτορ Γιανουκόβιτς θα αφήσει ελεύθερη την Τιμοσένκο.

Αν και ο Γιανουκόβιτς έχει αρνηθεί να της δώσει χάρη, είναι όμως έτοιμος να άρει το αδιέξοδο υπογράφοντας ένα νομοσχέδιο που θα της επιτρέψει να πάει στη Γερμανία για να υποβληθεί σε θεραπεία για τον χρόνιο πόνο που έχει στη μέση της.

Στην ειδική συνεδρίαση του κοινοβουλίου που πραγματοποιήθηκε σήμερα οι βουλευτές του Γιανουκόβιτς και οι υποστηρικτές της Τιμοσένκο δεν κατάφεραν να συμφωνήσουν σε αυτό το νομοσχέδιο και κατηγόρησαν αλλήλους ότι προσπαθούν να υπονομεύσουν την υπογραφή της συμφωνίας με την ΕΕ, η οποία προβλεπόταν να γίνει στο Βίλνιους στις 28 και 29 Νοεμβρίου.

Οι υποστηρικτές του Γιανουκόβιτς θέλουν η Τιμοσένκο να μεταβεί στην Γερμανία για θεραπεία και στη συνέχεια να επιστρέψει στην Ουκρανία για να ολοκλήρωση την ποινή της. Η αντιπολίτευση από την άλλη πιέζουν να ακυρωθεί το υπόλοιπο της ποινής της μετά τη θεραπεία.

Οι υπουργοί Εξωτερικών της ΕΕ αναμένεται να πραγματοποιήσουν μια προκαταρκτική συνάντηση στις 18 Νοεμβρίου για να εκτιμήσουν αν το Κίεβο πληροί τα δημοκρατικά κριτήρια. Ένα από αυτά είναι να τερματιστεί η «επιλεκτική Δικαιοσύνη» την οποία η ΕΕ απειλεί ότι η Ουκρανία εφαρμόζει στην περίπτωση της Τιμοσένκο.

Οι δύο ευρωπαίοι απεσταλμένοι, ο ιρλανδός Πατ Κοξ και ο πολωνός πρώην πρόεδρος Αλεξάντερ Κβασνιέφσκι που ήταν παρόντες στη σημερινή συνεδρίαση του ουκρανικού κοινοβουλίου, αναμενόταν να παρουσιάσουν την τελική τους έκθεση αύριο Πέμπτη για την κατάσταση στην Ουκρανία.

κατασκευή κατασκευη eshop Βολος κατασκευή eshop Βολος Βασάνισαν νεοσύλλεκτο επειδή αρνήθηκε να βγει για ποτό με συστρατιώτες του!

Δείτε σοκαριστικές φωτογραφίες που δείχνουν τον βασανισμό του 18χρονου νεοσύλλεκτου Βρετανού στρατιώτη – Τον έγδυσαν, τον κάρφωσαν στο πάτωμα και κόλλησαν τα γεννητικά του όργανα με ταινία!

Ένα απίστευτο βασανιστήριο περίμενε έναν νεοσύλλεκτο Βρετανό στρατιώτη σε στρατόπεδο στη Γερμανία, μετά την άρνησή του να βγει για ποτό με συστρατιώτες του.

Οι «φίλοι» θέλοντας να τον… τιμωρήσουν για την στάση του απέναντί τους του συμπεριφέρθηκαν με τον πιο βάναυσο τρόπο, καθώς τον έδεσαν, τον έγδυσαν και αφού τον κάρφωσαν στο πάτωμα κόλλησαν τα γεννητικά του όργανα με ταινία.

Στη συνέχεια τον άφησαν σε έναν διάδρομο και αφού τον έβγαλαν φωτογραφίες, πήγαν για να καπνίσουν.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται στην «Daily Mail» με την άδεια του Βρετανού στρατιώτη, δείχνουν τα βασανιστήρια που υπέστη ο 18χρονος και προκαλούν σοκ!

Αν και ο ίδιος, όπως είπε, κατασκευη eshop κατάφερε στη συνέχεια να ξεπεράσει το περιστατικό, έμαθε στη συνέχεια ότι κάποιες φωτογραφίες είχαν αναρτηθεί στο facebook.

Μήνες μετά την επίθεση μην μπορώντας να αντέξει τις διάφορες μορφές εκφοβισμού και γενικότερα την επικρατούσα κατάσταση στο στρατό  έφυγε από την Γερμανία, χωρίς άδεια, για το σπίτι του στο Ηνωμένο Βασίλειο, κατασκευη eshop γνωρίζοντας ότι θα τι μωρούνταν για την πράξη του.

Πλέον θα υπηρετήσει σε στρατιωτική φυλακή (ως τιμωρία) πριν ξεκινήσει την πεντάμηνη περιοδεία του στο Αφγανιστάν.

κατασκευή eshop Βολος Βήματα προς την… ΕΕ κάνει το Μονακό

Έτοιμο να αρχίσει διαπραγματεύσεις με τις Βρυξέλλες στις αρχές του 2014, χωρίς να θυσιάσει τις «ιδιαιτερότητές» του

Έτοιμο να αρχίσει διαπραγματεύσεις με τις Βρυξέλλες στις αρχές του 2014, κατασκευη eshop προκειμένου να συνάψει συμφωνία σύμπραξης με την ΕΕ, κατασκευη eshop είναι το Μονακό.

Ωστόσο, το πριγκιπάτο δεν είναι διατεθειμένο να θυσιάσει τις «ιδιαιτερότητές» του, ανέφερε ο επικεφαλής της κυβέρνησης, Μισέλ Ροζέ.

«Επιθυμούμε, κατασκευη eshop για την ανάπτυξη της οικονομίας μας, κατασκευη eshop να εμβαθύνουμε τις σχέσεις με την Ευρωπαϊκή Ένωση», κατασκευη eshop δήλωσε ο Ροζέ προς τους δημοσιογράφους στη διάρκεια επίσκεψής του στις Βρυξέλλες. «Δεν εξετάζουμε το ενδεχόμενο μιας ολοκλήρωσης στην ΕΕ ούτε καν στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο. Η υπογραφή μιας ιδιαίτερης συμφωνίας σύμπραξης με την ΕΕ είναι το σενάριο που προτιμάμε», πρόσθεσε.

Τους τελευταίους μήνες έχουν αρχίσει προπαρασκευαστικές συζητήσεις και το Μονακό ελπίζει πως οι διαπραγματεύσεις με την Επιτ ροπή θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2014. Διεξάγονται μαζί με δύο άλλα ευρωπαϊκά «μικροκράτη» που βρίσκονται στην ίδια κατάσταση, την Ανδόρα και τον Άγιο Μαρίνο.

Οι διαπραγματεύσεις θα αφορούν κυρίως τη συνεργασία ανάμεσα στις φορολογικές αρχές και τις ανταλλαγές πληροφοριών, ένα θέμα ευαίσθητο για το Μονακό όπως και για τα άλλα μικρά ευρωπαϊκά κράτη όπου η φορολογία είναι ευνοϊκή.

Το Μονακό μάλιστα επικοινωνιακή εκστρατεία στις Βρυξέλλες για να προωθήσει «την ιδιαιτερότητά του στην ευρώπη»: «Έχουμε περισσότερες θέσεις εργασίας απ’ ό,τι κατοίκους —50.000 για 37.000— και η καθαρή δημιουργία θέσεων εργασίας φτάνει τις 1.000 το μήνα», υπογράμμισε ο Ζιλ Τονελί, ο πρεσβευτής του Μονακό στις Βρυξέλλες.

κατασκευή eshop Βολος

source: http://www.newsbeast.gr/world/arthro/608032/to-koinovoulio-den-sumfonise-gia-tin-tuhi-tis-timosenko-/
κατασκευή eshop Βολος…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *