Γερμανία Ουκρανία Τιμοσένκο κατασκευή eshop Βολος Καμία απόφαση για την τύχη της Τιμοσένκο

κατασκευή κατασκευη eshop eshop Βολος Οι ουκρανοί βουλευτές κατασκευη eshop δεν κατασκευη κατασκευη eshop eshop κατάφεραν σήμερα κατασκευη eshop κατασκευη eshop να συμφωνήσουν κατασκευη eshop για την τύχη της επικεφαλής της αντιπολίτευσης”

Καμία απόφαση για την τύχη της Τιμοσένκο κατασκευή eshop Βολος

 

Η υπογραφή της συμφωνίας σύνδεσης και ελεύθερου εμπορίου μεταξύ της Ουκρανίας και της ΕΕ εξαρτάται από το αν ο πρόεδρος της χώρας Βίκτορ Γιανουκόβιτς θα αφήσει ελεύθερη την Τιμοσένκο.

Αν και ο Γιανουκόβιτς έχει αρνηθεί να της δώσει χάρη, είναι όμως έτοιμος να άρει το αδιέξοδο υπογράφοντας ένα νομοσχέδιο που θα της επιτρέψει να πάει στη Γερμανία για να υποβληθεί σε θεραπεία για τον χρόνιο πόνο που έχει στη μέση της.

Στην ειδική συνεδρίαση του κοινοβουλίου που πραγματοποιήθηκε σήμερα οι βουλευτές του Γιανουκόβιτς και οι υποστηρικτές της Τιμοσένκο δεν κατάφεραν να συμφωνήσουν σε αυτό το νομοσχέδιο και κατηγόρησαν αλλήλους ότι προσπαθούν να υπονομεύσουν την υπογραφή της συμφωνίας με την ΕΕ, η οποία προβλεπόταν να γίνει στο Βίλνιους στις 28 και 29 Νοεμβρίου.

Οι υποστηρικτές του Γιανουκόβιτς θέλουν η Τιμοσένκο να μεταβεί στην Γερμανία για θεραπεία και στη συνέχεια να επιστρέψει στην Ουκρανία για να ολοκλήρωση την ποινή της. Η αντιπολίτευση από την άλλη πιέζουν να ακυρωθεί το υπόλοιπο της ποινής της μετά τη θεραπεία.

Οι υπουργοί Εξωτερικών της ΕΕ αναμένεται να πραγματοποιήσουν μια προκαταρκτική συνάντηση στις 18 Νοεμβρίου για να εκτιμήσουν αν το Κίεβο πληροί τα δημοκρατικά κριτήρια. Ένα από αυτά είναι να τερματιστεί η «επιλεκτική Δικαιοσύνη» την οποία η ΕΕ απειλεί ότι η Ουκρανία εφαρμόζει στην περίπτωση της Τιμοσένκο.

Οι δύο ευρωπαίοι απεσταλμένοι, ο ιρλανδός Πατ Κοξ και ο πολωνός πρώην πρόεδρος Αλεξάντερ Κβασνιέφσκι που ήταν παρόντες στη σημερινή συνεδρίαση του ουκρανικού κοινοβουλίου, αναμενόταν να παρουσιάσουν την τελική τους έκθεση αύριο Πέμπτη για την κατάσταση στην Ουκρανία.

κατασκευή eshop Βολος κατασκευή κατασκευη eshop Βολος Reuters: Παράνομο το σχέδιο φόρου στις χρηματοπιστωτικές συναλλαγές

Σύμφωνα με πόρισμα της νομικής υπηρεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης που περιήλθε στην κατοχή του Reuters

Παράνομο κρίνεται το σχέδιο 11 κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης να επιβάλουν φόρο επί των χρηματοπιστωτικών συναλλαγών, σύμφωνα με γνωμοδότηση νομικών εκπροσώπων της Ε.Ε, σύμφωνα με τηλεγράφημα του πρακτορείου Reuters.

Η 14σέλιδη γνωμάτευση, που περιήλθε στην κατοχή του Reuters, θα καταστήσει δύσκολη την εφαρμογή του μέτρου σε 11 κράτη-μέλη από το 2014. Στόχος του είναι να καταβάλουν οι τράπεζες περίπου 35 δισ. ευρώ το χρόνο, ως αντάλλαγμα για την ενίσχυση που έλαβαν από τους φορολογούμενους κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης του 2007-2009.

Αντιθέτως, η έκθεση θα γίνει δεκτή με ικανοποίηση από το Λονδίνο, το μεγαλύτερο χρηματοοικονομικό κέντρο της ΕΕ, που αντιτίθεται στην επιβολή του φόρου. Η Βρετανία και αρκετά ακόμα κράτη-μέλη της ΕΕ αρνήθηκαν να το εφαρμόσουν, κάτι που θέ ΤΕΙ εν αμφιβόλω το δικαίωμα των 11 κρατών να το υλοποιήσουν χωρίς τη συναίνεση των υπολοίπων.

Ο φόρος σχεδιάζεται να επιβληθεί στις μετοχές, τα ομόλογα, τα παράγωγα, τις συμφωνίες επαναγοράς και το δανεισμό τίτλων.

Υπέρ της εφαρμογής του έχουν ταχθεί η Ελλάδα, η Γερμανία, η Γαλλία, η Ιταλία, η Ισπανία, η Αυστρία, η Πορτογαλία, το Βέλγιο, η Εσθονία, η Σλοβακία και η Σλοβενία.

Οι νομικές υπηρεσίες της ΕΕ αναφέρουν, ωστόσο, στη γνωμοδότησή τους με ημερομηνία 6 Σεπ Τεμβρίου ότι το σχέδιο «υπερβαίνει τη δικαιοδοσία των κρατών-μελών για φορολόγηση βάσει των κανόνων του διεθνούς εθιμικού δικαίου».

Σύμφωνα με το έγγραφο, το σχέδιο δεν συνάδει με την συνθήκη της ΕΕ, «καθώς παραβιάζει τις φορολογικές αρμοδιότητες των κρατών μελών που δεν συμμετέχουν». Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr

κατασκευή eshop Βολος Και η ΔΟΕ θέλει… το Γερμανό της

Τον πρόεδρο της γερμανικής ολυμπιακής επιτ ροπής, Τόμας Μπαχ, επέλεξαν οι «αθάνατοι» για διάδοχο του Ζακ Ρογκ

Τον 59χρονο πρόεδρο της γερμανικής ολυμπιακής επιτ ροπής, Τόμας Μπαχ, επέλεξαν οι «αθάνατοι» της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτ ροπής για διάδοχο του Ζακ Ρογκ στην προεδρία της ΔΟΕ.

Ο Μπαχ, ο οποίος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1976 ανακηρύχθηκε χρυσός Ολυμπιονίκης στο ομαδικό της ξιφασκίας, ήταν το μεγάλο φαβορί ανάμεσα στους έξι συνυποψήφιους του για τη θέση του 71χρονου Ρογκ.

Σε δηλώσεις του πριν την ψηφοφορία ο Μπαχ είχε πει ότι η πρώτη προτεραιότητά του σε περίπτωση εκλογής ήταν να η ομαλή διεξαγωγή των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Σότσι το 2014.

Συνυποψήφιοι του Μπαχ ήταν ο Σερ Μιάνγκ από τη Σιγκαπούρη, ο Γου Τσινγκ Κούο από την Ταιβάν, ο Ρίτσαρντ Κάριον από το Πουέρτο Ρίκο, ο Σεργκέι Μπούμπκα από την Ουκρανία και ο Ελβετός, Ντένις Όσβαλντ.

κατασκευή eshop Βολος

source: http://www.newsbomb.gr/diethnh/story/369634/kamia-apofasi-gia-tin-tyhi-tis-timosenko
κατασκευή eshop Βολος…