Γερμανία διάστημα διάστημα ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ Όλο περισσότεροι Έλληνες μεταναστεύουν στη… Βουλγαρία

κοσμηματα βολος ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ Ειδήσεις, ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ επικαιρότητα και τα ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ τελευταία ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ νέα της Ελλάδας και κοσμηματα βολος του κοσμηματα βολος Κόσμου απο το Nooz. κοσμηματα βολος gr. Οικονομία, ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ Επιχειρήσεις και Χρηματιστήριο.”

Όλο περισσότεροι Έλληνες μεταναστεύουν στη… Βουλγαρία

ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Με την ανεργία να κυμαίνεται από 35% ως και 50% σε πολλούς κλάδους όλο και περισσότεροι βορειοελλαδίτες επιλέγουν να μεταναστεύσουν στη… Βουλγαρία όπου οι μισθοί για τον εξειδικευμένο εργαζόμενο είναι από 800 ως 1.150 ευρώ, σύμφωνα με δημοσίευμα του το Τύπου της Δράμας.  

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα dramini.gr που δημοσιεύει και σχετική φωτογραφία με τις βαλίτσες, τα στοιχεία από το Εργατικό Κέντρο και το Επιμελητήριο είναι αποκαρδιωτικά, καθώς – όπως λένε – βασιλεύει η μαύρη και ανασφάλιστη εργασία ενώ τα ποσοστά ανεργίας έχουν εκτιναχτεί στα ύψη. Στο μεταξύ η αγορά έχει νεκρώσει, αφού όλο και περισσότεροι Έλληνες πηγαίνουν και ψωνίζουν από τη Βουλγαρία.

Οι υλοτόμοι της Δράμας, άλλοτε ανθηρός κλάδος, βλέπουν τις νταλίκες από τη Βουλγαρία να προμηθεύουν ξύλα τα ελληνικά νοικοκυριά, ενώ αρκετοί μισθωτοί παραμένουν απλήρωτοι για καιρό ή παίρνοντας μέρος του μισθού τους, προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα αυτοί και οι οικογένειες τους.

Το τελευταίο διάστημα πολλοί από τους Δραμινούς σκέπτονται πολύ σοβαρά να πάρουν τον δρόμο της μετανάστευσης, ιδιαίτερα, στη Γερμανία, αλλά και σε άλλες χώρες της ΕΕ, αλλά και στη γειτονική Βουλγαρία.

Η σκληρή πραγματικότητα είναι αυτή που έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια ένα ιδιότυπο καθεστώς απασχόλησης για πολλούς Δραμινούς, που μετακομίζουν για εργασία στη Βουλγαρία (κυρίως στα νότια της χώρας), αφού εκεί μετακόμισαν οι επιχειρήσεις στις οποίες εργάζονταν, αναζητώντας φορολογικό καταφύγιο“.

Το “στήσιμο” εξ αρχής μιας επιχείρησης σε μια άλλη περιοχή απαιτούσε το εξειδικευμένο προσωπικό της επιχείρησης και αρκετοί εργαζόμενοι είχαν να επιλέξουν ανάμεσα στο να ακολουθήσουν τον εργοδότη στη Βουλγαρία ή την ανεργία στην Ελλάδα. Με μισθούς σε ειδικευμένους εργαζόμενους να είναι στα 800 ευρώ μέχρι 1.150 ευρώ, είναι πολλοί αυτοί που δεν το σκέπτονται και πολύ για να επιλέξουν.

Πηγή: Dramini.gr

ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ Βίντεο: Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε τελετή στις Θερμοπύλες σε ναζιστικό υπερθέαμα

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή», απαντά η Χρυσή Αυγή

Είχε δεν είχε η Χρυσή Αυγή κατάφερε, χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι η αλήθεια, να μεταβάλει μια τιμητική τελετή στις Θερμοπύλες προς τιμήν του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του, σε ένα εθνικιστικό σόου.

Τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου δόθηκε η μάχη των Θερμοπυλών με σκοπό να τιμήσουν το μεγάλο στρατάρχη και τους υπόλοιπους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την προέλαση των Περσών. Αυτό όμως που ξεκίνησε ως τιμητική τελετή, εξελίχθηκε σε ένα ναζιστικό, παραστρατιωτικό υπερθέαμα. Οι παρευρίσκοντες σχημάτισαν έναν μαίανδρο και ανάβοντας δαυλούς εκτελούσαν με θέρμη τα στρατιωτικά παραγγέλματα του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ τραγουδούσαν τον ύμνο της οργάνωσης.

Αυτό όμως δεν αρκούσε, καθώς οι συμμετέχοντες θέλοντας να δώσουν κλίμα… γηπέδου άναψαν δεκάδες καπνογόνα!

Το… πρωτότυπο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στο Λεωνίδα περιελάμβανε και χαιρετισμό με υψωμένο το χέρι από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος, σε λόγο που έβγαλε, καταφέρθηκε κ ΕλλάδαΕλλάδας και φυσικά αποθεώθηκε από τα μέλη του κόμματός του.

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/N0MnK8jYluQ?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/5Fy1M1AhdWs?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

Τι απαντά η Χρυσή Αυγή

Πάντως, έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε με το εθνικιστικό σόου στις Θερμοπύλες και την έκταση που πήρε το θέμα, η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για έναν «οχετό ύβρεων και άθλιας παραπληροφόρησης» κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” που χαζογελάνε στις τηλεοπτικές κάμερες, ασφαλώς ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή της Χρυσής Αυγής», αναφέρει η Χρυσή Αυγή και συνεχίζει προσθέτοντας ότι, «αυτοί που στέλνουν τις κομματικές τους νεολαίες στην Μύκονο για “clubbing”, πολεμούν τους νέους Εθνικιστές που τιμούν τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες».

«Η Χρυσή Αυγή προσηλωμένη στις αιώνιες αξίες του Ελληνισμού, θα συνεχίσει να αποδίδει τιμές στους Πατέρες, με την αισθητική και τα σύμβολα που γέννησε ο αρχαίος ελληνικός κόσμος και συνεχίζουν να εμπνέουν ακόμα και στο άχρωμο σήμερα.», καταλήγει.ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ Βασάνισαν νεοσύλλεκτο επειδή αρνήθηκε να βγει για ποτό με συστρατιώτες του!

Δείτε σοκαριστικές φωτογραφίες που δείχνουν τον βασανισμό του 18χρονου νεοσύλλεκτου Βρετανού στρατιώτη – Τον έγδυσαν, τον κάρφωσαν στο πάτωμα και κόλλησαν τα γεννητικά του όργανα με ταινία!

Ένα απίστευτο βασανιστήριο περίμενε έναν νεοσύλλεκτο Βρετανό στρατιώτη σε στρατόπεδο στη Γερμανία, μετά την άρνησή του να βγει για ποτό με συστρατιώτες του.

Οι «φίλοι» θέλοντας να τον… τιμωρήσουν για την στάση του απέναντί τους του συμπεριφέρθηκαν με τον πιο βάναυσο τρόπο, καθώς τον έδεσαν, τον έγδυσαν και αφού τον κάρφωσαν στο πάτωμα κόλλησαν τα γεννητικά του όργανα με ταινία.

Στη συνέχεια τον άφησαν σε έναν διάδρομο και αφού τον έβγαλαν φωτογραφίες, πήγαν για να καπνίσουν.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται στην «Daily Mail» με την άδεια του Βρετανού στρατιώτη, δείχνουν τα βασανιστήρια που υπέστη ο 18χρονος και προκαλούν σοκ!

Αν και ο ίδιος, όπως είπε, κατάφερε στη συνέχεια να ξεπεράσει το περιστατικό, έμαθε στη συνέχεια ότι κάποιες φωτογραφίες είχαν αναρτηθεί στο facebook.

Μήνες μετά την επίθεση μην μπορώντας να αντέξει τις διάφορες μορφές εκφοβισμού και γενικότερα την επικρατούσα κατάσταση στο στρατό  έφυγε από την Γερμανία, χωρίς άδεια, για το σπίτι του στο Ηνωμένο Βασίλειο, γνωρίζοντας ότι θα τι μωρούνταν για την πράξη του.

Πλέον θα υπηρετήσει σε στρατιωτική φυλακή (ως τιμωρία) πριν ξεκινήσει την πεντάμηνη περιοδεία του στο Αφγανιστάν.

ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

source: http://www.nooz.gr/greece/olo-kai-perissoteroi-ellines-metanasteioun-sti-voulgaria
ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΒΟΛΟΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *