Γενικό Δείκτη Γενικό Δείκτη τζίρο ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ Μάχη με τις 1.000 μονάδες για το Χ.Α.

ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ Ήπια άνοδος παρατηρείται στην εγχώρια χρηματιστηριακή αγορά με το Γενικό Δείκτη να «σπάει» το ψυχολιγικό φράγμα των 1.000 μονάδων……

Μάχη με τις 1.000 μονάδες για το Χ.Α. ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ Ανοδικά κινείται ο ΓΔ στο άνοιγμα της συνεδρίασης

Ήπια άνοδος παρατηρείται στην εγχώρια χρηματιστηριακή αγορά με το Γενικό Δείκτη να «σπάει» το ψυχολιγικό φράγμα των 1.000 μονάδων.

Ωστόσο παραμένει ανοιχτό το στοίχημα για την περαιτέρω πορεία της χρηματιστηριακής αγοράς, κοσμηματα βολος η οποία παραμένει σε αναζήτηση κατεύθυνσης, χειροποιητα κοσμηματα εν μέσω προσδοκιών και αβεβαιοτήτων που προκαλούν οι δημοσιονομικές, ειδη δωρων βολος οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις.

Χρηματιστηριακοί παράγοντες και αναλυτές εκτιμούν ότι σε βραχυχρόνιο ορίζοντα θα συνεχισθούν οι έντονες διακυμάνσεις, ειδη δωρων βολος χωρίς να υπάρξει σημαντική απόκλιση από τα τωρινά επίπεδα τιμών.

Οπως επισημαίνουν, ειδη δωρων βολος για να αποκτήσει η αγορά σαφή κατεύθυνση, κοσμηματα βολος θα χρειασθεί αυξημένος ημερήσιος τζίρος, ειδη δωρων βολος ο οποίος έχει συρρικνωθεί σταδιακά τις τελευταίες μέρες.

Ο Γενικός Δείκτης διαμορφώνεται στις 1.000,87 μονάδες καταγράφοντας άνοδο +0,1%. Η αξία των συναλλαγών ανέρχε ΤΕΙ στα 5,03 εκατ. ευρώ.

ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ Διακυμάνσεις εκατέρωθεν των 990 μονάδων

Σε χαμηλά επίπεδα ο τζίρος

Το κλίμα παραμένει θετικό στην εγχώρια χρηματιστηριακή αγορά και οι προσδοκίες διατηρούνται.

Για τρίτη συνεχή συνεδρίαση ο Γενικός Δείκτης «σκόνταψε» σήμερα στο ψυχολογικό φράγμα των 1.000 μονάδων, ειδη δωρων βολος αφήνοντας ερωτηματικά για τη συνέχεια. Επιφυλακτικοί οι αναλυτές, ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ προβλέπουν ότι η μεταβλητότητα θα αυξηθεί τις επόμενες μέρες.

Ο Γενικός Δείκτης διαμορφώθηκε στις 997 μονάδες καταγράφοντας άνοδο +0,82%. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε κοσμηματα βολος στα 46,09 εκατ. ευρώ.

ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ Νευρικότητα στο Χ.Α.

Διακυμάνσεις για το Γενικό Δείκτη

Με νευρικές και με περιορισμένης έκτασης διακυμάνσεις κινείται η χρηματιστηριακή αγορά στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης.

O Γενικός Δείκτης διαμορφώνεται στις 1.027,04 μονάδες σημειώνοντας πτώση -0,15%. Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 5,19 εκατ. ευρώ.

ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

source: ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΒΟΛΟΣ http://www.newsbeast.gr/financial/arthro/583891/mahi-me-tis-1000-monades-gia-to-ha/
ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *