Γαλλία Ελλάδα Ευρώπη ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ «Όχι» Άσμουσεν σε ταχεία μεταβολή της νομισματικής πολιτικής

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ «Eμείς στην ΕΚΤ αναμένουμε ότι τα αξιόγραφα που έχουμε αγοράσει στο πλαίσιο της προγράμματος αγοράς κρατικών τίτλων……

«Όχι» Άσμουσεν σε ταχεία μεταβολή της νομισματικής πολιτικής ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ Πολύ πρόωρα για την ευρωζώνη, εκτιμά ο κεντρικός τραπεζίτης

«Eμείς στην ΕΚΤ αναμένουμε ότι τα αξιόγραφα που έχουμε αγοράσει στο πλαίσιο της προγράμματος αγοράς κρατικών τίτλων (Securities Markets Programme, SMP) θα αποπληρωθούν πλήρως». Σε αυτή την απάντηση περιορίστηκε ο Γεργκ Άσμουσεν, μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής τράπεζας (ΕΚΤ), ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΒΟΛΟΣ ερωτηθείς στο πλαίσιο μιας συνέντευξης που παραχώρησε τι σχεδιάζει να κάνει το κεντρικό πιστωτικό ίδρυμα της ευρώπης και το πώς θα χειριστεί το ενδεχόμενο η Ελλάδα να μην επιστρέψει στις αγορές δανεισμού το 2014.

Ερωτηθείς εάν το πρόγραμμα Άμεσων Νομισματικών Συναλλαγών (OMT) της ΕΚΤ, το οποίο προβλέπει την αγορά κρατικών ομολόγων χωρίς περιορισμούς, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να βοηθηθούν χώρες που προσπαθούν να ανακτήσουν την πρόσβασή τους στις διεθνείς αγορές δανεισμού, ο Άσμουσεν είπε ότι «αυτό θα εκτιμηθεί κατά περίπτωση από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΚΤ», με βάση «ερωτήματα όπως: έχει η χώρα αυτή ένα σαφές χρονοδιάγραμμα έκδοσης ομολόγων; Ποια είναι η αξία των ομολόγων που εκδίδει; Μπορεί να έχει μια πλήρη καμπύλη απόδοσης; Αφού δοθούν απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά, θα ληφθεί μια απόφαση».

Ακόμη, δικηγοροι βολος καρακωστα στη συνέντευξη που παραχώρησε στην Εφημερίδα Börsen Zeitung και θα δημοσιευτεί στο αυριανό της φύλλο, ο Άσμουσεν εκτίμησε ότι η οικονομία της ευρωζώνης δεν είναι ακόμη έτοιμη για έναν απότομο τερματισμό της χαλαρής νομισματικής πολιτικής που ασκεί η Ευρωπαϊκή Κεντρική τράπεζα.

Το να υπάρξει «μια ταχεία μεταβολή της νομισματικής πολιτικής» θα συνέβαινε «πολύ πρόωρα για την οικονομία της ευρωζώνης», επισήμανε ο Άσμουσεν.

Ο ίδιος υποβάθμισε το ενδεχόμενο να υπάρξουν άμεσα δραστικές κινήσεις από μέρους του κεντρικού πιστωτικού ιδρύματος της ΕΕ, όπως για παράδειγμα ενέργειες για να αντιμετωπιστεί η άνοδος του ευρώ στις αγορές συναλλάγματος.

Ο Άρντο Χάνσον, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΚΤ, δήλωσε από την πλευρά του σήμερα ότι ενδέχεται να προσφερθούν κι άλλα μακροπρόθεσμα δάνεια στις τράπεζες ώστε να μεταδοθεί στις αγορές η μείωση των επιτοκίων και να τονωθεί η οικονομία της ευρωζώνης, αλλά πρόσθεσε πως θεωρεί κατά τα άλλα ότι η πολιτική της ΕΚΤ είναι επαρκής.

Ο Άσμουσεν επίσης κάλεσε τη Γαλλία να ενισχύσει την ανταγωνιστικότητά της, ιδίως επιταχύνοντας την μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού της συστήματος. Επισήμανε ότι οι προτάσεις της κυβέρνησης του προέδρου Φρανσουά Ολάντ, αν και είναι στη «σωστή κατεύθυνση», Δικηγοροι δημου βολου δεν «αρκούν».

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ Βίντεο: Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε τελετή στις Θερμοπύλες σε ναζιστικό υπερθέαμα

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή», απαντά η Χρυσή Αυγή

Είχε δεν είχε η Χρυσή Αυγή κατάφερε, χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι η αλήθεια, να μεταβάλει μια τιμητική τελετή στις Θερμοπύλες προς τιμήν του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του, δικηγοροι διαζυγιων βολος σε ένα εθνικιστικό σόου.

Τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου δόθηκε η μάχη των Θερμοπυλών με σκοπό να τιμήσουν το μεγάλο στρατάρχη και τους υπόλοιπους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την προέλαση των Περσών. Αυτό όμως που ξεκίνησε ως τιμητική τελετή, εξελίχθηκε σε ένα ναζιστικό, Δικηγοροι δημου βολου παραστρατιωτικό υπερθέαμα. Οι παρευρίσκοντες σχημάτισαν έναν μαίανδρο και ανάβοντας δαυλούς εκτελούσαν με θέρμη τα στρατιωτικά παραγγέλματα του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ τραγουδούσαν τον ύμνο της οργάνωσης.

Αυτό όμως δεν αρκούσε, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΒΟΛΟΣ καθώς οι συμμετέχοντες θέλοντας να δώσουν κλίμα… γηπέδου άναψαν δεκάδες καπνογόνα!

Το… πρωτότυπο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στο Λεωνίδα περιελάμβανε και χαιρετισμό με υψωμένο το χέρι από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, δικηγοροι διαζυγιων βολος ο οποίος, σε λόγο που έβγαλε, καταφέρθηκε κ ΕλλάδαΕλλάδας και φυσικά αποθεώθηκε από τα μέλη του κόμματός του.

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/N0MnK8jYluQ?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/5Fy1M1AhdWs?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

Τι απαντά η Χρυσή Αυγή

Πάντως, έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε με το εθνικιστικό σόου στις Θερμοπύλες και την έκταση που πήρε το θέμα, η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για έναν «οχετό ύβρεων και άθλιας παραπληροφόρησης» κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” που χαζογελάνε στις τηλεοπτικές κάμερες, ασφαλώς ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή της Χρυσής Αυγής», αναφέρει η Χρυσή Αυγή και συνεχίζει προσθέτοντας ότι, «αυτοί που στέλνουν τις κομματικές τους νεολαίες στην Μύκονο για “clubbing”, πολεμούν τους νέους Εθνικιστές που τιμούν τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες».

«Η Χρυσή Αυγή προσηλωμένη στις αιώνιες αξίες του Ελληνισμού, θα συνεχίσει να αποδίδει τιμές στους Πατέρες, με την αισθητική και τα σύμβολα που γέννησε ο αρχαίος ελληνικός κόσμος και συνεχίζουν να εμπνέουν ακόμα και στο άχρωμο σήμερα.», καταλήγει.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ Χρηματιστήριο: Έπιασε τις 1.000 μονάδες ο Γενικός Δείκτης

Έπιασε και τις 1.000 μονάδες ο Γενικός Δείκτης με το τζίρο να ξεπερνά τα 120 εκατ. ευρώ

Με τους τρεις «σωματοφύλακες», τις τράπεζες Εθνική, Πειραιώς και Αlpha Bank, η αγορά έπιασε τις 1.000 μονάδες, καθώς μετά το χθεσινό ράλι 4% αλλά και τα πλούσια ραντεβού από το road show στο Λονδίνο, η στάση των επενδυτών έχει αλλάξει.

Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο είναι ο τζίρος που διακινούν οι τρεις κύριες τραπεζικές μετοχές αφού σε σύνολο 98 εκατ. ευρώ, τα 44 εκατ. ευρώ αφορούν  την Alpha Βank, την τράπεζα Πειραιώς και την Εθνική. Οι αποδόσεις των τραπεζικών μετοχών δεν είναι αμελητέες αφού η Πειραιώς απέδωσε ήδη έως 23%, η Εθνική έως 10% και η Alpha Bank 14%.

To Χρηματιστήριο, με την δραστηριότητα των ξένων στις τράπεζες,

έφερε τον Γενικό Δείκτη μέχρι και τις 1. 001 μονάδες με κέρδη 2,40% για

να υποχωρήσει αργότερα στις 991 μονάδες (+1,37%), με ΕλλάδαΕλλάδας στις αγορές. Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ

source: http://www.newsbeast.gr/financial/arthro/581203/ohi-asmousen-se-taheia-metavoli-tis-nomismatikis-politikis/
ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *