Γαλλία Γαλλία υπουργός κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites – Διεθνή – Παλαιστίνιοι: Το Ισραήλ μοναδικός ύποπτος για το φόνο του Αραφάτ

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός

– Διεθνή – Παλαιστίνιοι: κατασκευη eshop Το Ισραήλ μοναδικός ύποπτος για το φόνο του Αραφάτ κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites Ο πρόεδρος της παλαιστινιακής επιτ ροπής, αρμόδιας για την έρευνα των αιτιών του θανάτου του Γιάσερ Αραφάτ, ο Ταουφίκ Τιράουι, κατασκευη eshop υπέδειξε σήμερα το Ισραήλ ως "τον βασικό και μοναδικό ύποπτο της δολοφονίας" του παλαιστίνιου ιστορικού ηγέτη.

"Το Ισραήλ είναι ο πρώτος, ο βασικός και μοναδικός ύποπτος στην υπόθεση της δολοφονίας του Γιάσερ Αραφάτ", δήλωσε ο Τιράουι σε συνέντευξη Τύπου στη Ραμάλα της Δυτικής Όχθης, διευκρινίζοντας ότι η επιτ ροπή βασίζεται κυρίως στα πορίσματα των ιατρικών εκθέσεων, της ελβετικής και της ρωσικής.

Οι εκθέσεις αυτές που διεξήχθησαν από βιολογικά δείγματα που ελήφθησαν στις 27 Νοεμβρίου του 2012 από τα λείψανα του Αραφάτ επιτρέπουν την διαπίστωση ότι ο "Γιάσερ Αραφάτ δεν πέθανε ούτε από γεράματα, ούτε από ασθένεια αλλά από δηλητηριασμό", δήλωσε ο δρ Αμπντάλα αλ-Μπασίρ, επικεφαλής της ιατρικής ομάδας της ερευνητικής επιτ ροπής.

Αντίθετα, η γαλλική έκθεση για τα ίδια δείγματα, δεν διαβιβάστηκε στην παλαιστινιακή επιτ ροπή, η οποία ζήτησε από το Παρίσι να επιταχύνει τη διαδικασία. "Η Γαλλία γνωρίζει όλη την αλήθεια και τις λεπτομέρειες για το μαρτύριο του Γιάσερ Αραφάτ", επέμεινε ο Τιράουι.

Την ίδια ώρα ο παλαιστίνιος υπουργός Δικαιοσύνης Αλί Μχάνα ζήτησε από τη Γαλλία να διαβιβάσει την έκθεσή της για τα αίτια του θανάτου του Αραφάτ στην αρμόδια επίσημη ερευνητική επιτ ροπή και στην παλαιστινιακή Δικαιοσύνη.

"Δεν λάβαμε καμιά απάντηση μέχρι τώρα από τη γαλλική πλευρά. Στείλαμε νέα επιστολή στους Γάλλους ζητώντας να επισπεύσουν την αποστολή των πορισμάτων από τις αναλύσεις που πραγματοποιήθηκαν στη Γαλλία με βάση δείγματα του Αμπού Αμαρ (Γιάσερ Αραφάτ) για να ολοκληρωθεί η παλαιστινιακή έρευνα", δήλωσε ο Μχάνα στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στη Ραμάλα, τονίζοντας ότι η παλαιστινιακή πλευρά συνεργάστηκε πλήρως στην γαλλική έρευνα.

Τα αίτια του θανάτου του παλαιστίνιου ηγέτη στις 11 Νοεμβρίου του 2004 σε Γαλλικό στρατιωτικό νοσοκομείο δεν διευκρινίστηκαν, ενώ πολλοί Παλαιστίνιοι υποψιάζονται ότι ισραηλινές υπηρεσίες τον δηλητηρίασαν, κατασκευη eshop κάτι του το Ισραήλ αρνείται.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites Αντ. Σαμαράς: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα!»

Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη – δημάρχων σε ταβέρνα της Κηφισιάς

Σε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, «Τηλέμαχος», κατασκευη eshop ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, που εκλέγονται στη Β’ Αθηνών.

Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.

Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Γιάννη Μιχελάκη, κατασκευη eshop θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.

Ο πρωθυπουργός, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», προκαλώντας… πανικό στους απόντες.

Αμέσως, σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν… τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, κατασκευη eshop με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.

Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, κατασκευη eshop του είπε: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα».

Τότε, ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, κατασκευη eshop απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, για να τον προλάβεις, πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!». κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites Ο Βρετανός υπουργός Άμυνας λέει «ναι» σε μία ειρηνική επίλυση της κρίσης

Ο Φίλιπ Χάμοντ ωστόσο προειδοποιεί ότι ενδέχεται η πρόταση της Ρωσίας να πρόκειται για τακτική ώστε η Συρία να κερδίσει χρόνο

Ο Βρετανός υπουργός Άμυνας, κατασκευη eshop Φίλιπ Χάμοντ, τάσσεται υπέρ μίας επιλογής διαφορετική από την στρατιωτική επέμβαση, ώστε να επιλυθεί η κρίση στη Συρία.

Παρόλα αυτά όπως δήλωσε στο πρακτορείο Reuters «θα χρειαστούν πολύ γρήγορα και ξεκάθαρα στοιχεία ότι πρόκειται για γνήσια, καλή τη πίσ ΤΕΙ πρόταση που μπορεί να οδηγήσει κάπου», τονίζοντας ωστόσο ότι ενδέχεται να πρόκειται για τακτική ώστε η Συρία να κερδίσει χρόνο.

 

 

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites

source: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=274681&catID=4
κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *