γέννηση Ελλάδα γέννηση ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – Κοινωνία – Θετικές ενδείξεις για τον μαθητικό τουρισμό στη Λέσβο

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός

– Κοινωνία – Θετικές ενδείξεις για τον μαθητικό τουρισμό στη Λέσβο ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Συνεχίζεται από το Μουσείο Φυσικής ιστορίας ΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκης στα πλαίσια της μεγάλης περιοδικής έκθεσης «ΑΙΓΑΙΟΝ – Η Γέννηση ενός Αρχιπελάγους», η οποία φιλοξενείται στο ΝΟΗΣΙΣ στη Θεσσαλονίκη.

Η δεύτερη Ημερίδα πραγματοποιήθηκε το ΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής.

Στην ημερίδα συμμετείχαν εκπαιδευτικοί Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης οι οποίοι προσκλήθηκαν από το Μουσείο Φυσικής ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ προκειμένου να ενημερωθούν για τα εκπαιδευτικά του προγράμματα και τις δυνατότητες επίσκεψης στη Λέσβο. Πρόκειται για τη δεύτερη ημερίδα που υλοποίησε το Μουσείο κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου και η οργάνωση της οποίας εντάσσεται στις δράσεις που υλοποιεί τα τελευταία χρόνια για την ενίσχυση του μαθητικού τουρισμού στη Λέσβο.

Τους εκπαιδευτικούς ενημέρωσε για τα εκπαιδευτικά προγράμματα και ξενάγησε στην έκθεση η Γεωλόγος του Μουσείου Δρ. Κατερίνα Βασιλειάδου.

Καθόλη τη διάρκεια της ενημέρωσης οι εκπαιδευτικοί έδειξαν εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον για γνωριμία με τα φυσικά και γεωλογικά μνημεία του Γεωπάρκου Λέσβου και για τις δυνατότητες επίσκεψης και υλοποίησης εκπαιδευτικών προγραμμάτων στη Λέσβο.

Οι δράσεις ενημέρωσης του Μουσείου Φυσικής ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου στη Βόρεια Ελλάδα στα πλαίσια της έκθεσης «ΑΙΓΑΙΟΝ – Η Γέννηση ενός Αρχιπελάγους» θα συνεχιστούν, και ήδη έχει προγραμματιστεί η τρίτη Ημερίδα ενημέρωσης που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Νοεμβρίου 2013.

Εξάλλου στις 29 Νοεμβρίου 2013 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση ενημέρωσης των εκπαιδευτικών των σχολείων που συνδέονται με το δίκτυο AspNet της UNESCO για το Γεωπάρκο Λέσβου και τις δυνατότητες πραγματοποίησης εκπαιδευτικών προγραμμάτων σ΄ αυτό. Εκπαιδευτικοί, μαθητές και γονείς μέσα από εκπαιδευτικά προγράμματα, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ημερίδες, διαλέξεις, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ επιστημονική ενημέρωση και πολλές ακόμα ενημερωτικές και εκπαιδευτικές δράσεις που πραγματοποιούνται κάθε Σαββατοκύριακο στην έκθεση, γνωρίζουν τη Λέσβο, τα εκπαιδευτικά προγράμματα που μπορούν να συμμετάσχουν στο Γεωπάρκο Λέσβου και τους τρόπους επίσκεψης.

ΠΗΓΗ: lesvosnews.gr

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΘ: Αδυναμία εγγραφών πρωτοετών φοιτητών

Λόγω των επαναλαμβανόμενων 48ωρων απεργιών του Διοικητικού Προσωπικού του πανεπιστημίου, οι γραμματείες των Τμημάτων βρίσκονται σε αδυναμίΑριστοτέλειου πανεπιστημίου<a href="htt ΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκης ( ΑΠΘ) ανακοινώθηκε ότι, εξαιτίας των επαναλαμβανόμενων 48ωρων απεργιών του Διοικητικού Προσωπικού του πανεπιστημίου, οι γραμματείες των Τμημάτων βρίσκονται σε αδυναμία διεκπεραίωσης των εγγραφών των πρωτοετών φοιτητών.

Για τον λόγο αυτό, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις του ΑΠΘ, προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

source: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=278591&catID=3
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *