γέννηση Ελλάδα γέννηση ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – Κοινωνία – Θετικές ενδείξεις για τον μαθητικό τουρισμό στη Λέσβο

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός

– Κοινωνία – Θετικές ενδείξεις για τον μαθητικό τουρισμό στη Λέσβο ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Συνεχίζεται από το Μουσείο Φυσικής ιστορίας ΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκης στα πλαίσια της μεγάλης περιοδικής έκθεσης «ΑΙΓΑΙΟΝ – Η Γέννηση ενός Αρχιπελάγους», η οποία φιλοξενείται στο ΝΟΗΣΙΣ στη Θεσσαλονίκη.

Η δεύτερη Ημερίδα πραγματοποιήθηκε το ΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής.

Στην ημερίδα συμμετείχαν εκπαιδευτικοί Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης οι οποίοι προσκλήθηκαν από το Μουσείο Φυσικής ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ προκειμένου να ενημερωθούν για τα εκπαιδευτικά του προγράμματα και τις δυνατότητες επίσκεψης στη Λέσβο. Πρόκειται για τη δεύτερη ημερίδα που υλοποίησε το Μουσείο κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου και η οργάνωση της οποίας εντάσσεται στις δράσεις που υλοποιεί τα τελευταία χρόνια για την ενίσχυση του μαθητικού τουρισμού στη Λέσβο.

Τους εκπαιδευτικούς ενημέρωσε για τα εκπαιδευτικά προγράμματα και ξενάγησε στην έκθεση η Γεωλόγος του Μουσείου Δρ. Κατερίνα Βασιλειάδου.

Καθόλη τη διάρκεια της ενημέρωσης οι εκπαιδευτικοί έδειξαν εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον για γνωριμία με τα φυσικά και γεωλογικά μνημεία του Γεωπάρκου Λέσβου και για τις δυνατότητες επίσκεψης και υλοποίησης εκπαιδευτικών προγραμμάτων στη Λέσβο.

Οι δράσεις ενημέρωσης του Μουσείου Φυσικής ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου στη Βόρεια Ελλάδα στα πλαίσια της έκθεσης «ΑΙΓΑΙΟΝ – Η Γέννηση ενός Αρχιπελάγους» θα συνεχιστούν, και ήδη έχει προγραμματιστεί η τρίτη Ημερίδα ενημέρωσης που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Νοεμβρίου 2013.

Εξάλλου στις 29 Νοεμβρίου 2013 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση ενημέρωσης των εκπαιδευτικών των σχολείων που συνδέονται με το δίκτυο AspNet της UNESCO για το Γεωπάρκο Λέσβου και τις δυνατότητες πραγματοποίησης εκπαιδευτικών προγραμμάτων σ΄ αυτό. Εκπαιδευτικοί, μαθητές και γονείς μέσα από εκπαιδευτικά προγράμματα, ημερίδες, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ διαλέξεις, επιστημονική ενημέρωση και πολλές ακόμα ενημερωτικές και εκπαιδευτικές δράσεις που πραγματοποιούνται κάθε Σαββατοκύριακο στην έκθεση, γνωρίζουν τη Λέσβο, τα εκπαιδευτικά προγράμματα που μπορούν να συμμετάσχουν στο Γεωπάρκο Λέσβου και τους τρόπους επίσκεψης.

ΠΗΓΗ: lesvosnews.gr

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΟΕ: Δεν υπάρχουν λεφτά ούτε για κιμωλίες

Οι δάσκαλοι ζητούν να δοθεί άμεσα λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν – Γ.Μιχελάκης: Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε και την 4η δόση της επιχορήγησης

Άμεση λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η δημόσια εκπαίδευση και τα οποία απειλούν να τινάξουν στον «αέρα» τη νέα σχολική χρονιά, που ξεκινάει αύριο, ζήτησαν οι δάσκαλοι από τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη, με τον οποίο συναντήθηκαν σήμερα.

Το Δ.Σ.της ΔΟΕ ανέφερε με λεπτομέρειες όλα τα ανοικτά «μέτωπα» που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι εκπαιδευτικοί με το άνοιγμα των σχολείων, ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΒΟΛΟΣ όπως είναι η υπολειτουργία των σχολικών επιτροπών και η αδυναμία τους λόγω της υποχρηματοδότησης να εκπληρώσουν τις συσσωρευμένες υποχρεώσεις τους (θέρμανση, πληρωμή λογαριασμών ΟΤΕ, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΕΗ, αγορά κιμωλιών και αναλώσιμων, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ κ.α.), η απουσία καθαριστριών, σχολικών τροχονόμων και σχολικών φυλάκων από τα σχολεία, η μετακίνηση των μαθητών και οι πειθαρχικές διατάξεις που «προκαλούν διωγμούς και αδικία».

Από την πλευρά του, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ο κ. Μιχελάκης ανέφερε, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ σύμφωνα με την Ομοσπονδία ότι σε ό,τι αφορά τις λειτουργικές δαπάνες έχει διατεθεί από το υπουργείο Εσωτερικών το ποσό των 21,4 εκατ. ευρώ και ότι θα γίνει προσπάθεια για χορήγηση της 4ης δόσης της επιχορήγησης.

Για το θέμα των καθαριστριών δήλωσε πως έχει κατατεθεί τροπολογία στο νομοσχέδιο για το νέο Λύκειο που προβλέπει την παράταση των συμβάσεων για δυο χρόνια, ενώ παράταση συμβάσεων ανακοίνωσε και για το θέμα της μεταφοράς των μαθητών μέχρις ότου γίνει η προκήρυξη για νέες συμβάσεις.

Για το θέμα των σχολικών φυλάκων αναφέρθηκε στην πρόσληψη 3.800 φυλάκων μέσω κονδυλίων του ΕΣΠΑ, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ενώ για τους σχολικούς τροχονόμους δήλωσε ότι έχει διατεθεί έ<a href="http:/ ΑστυνομίαΑστυνομίας σε περιπτώσεις που δεν είναι δυνατή η ύπαρξη σχολικού τροχονόμου. ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ξεκίνησε η πορεία των εκπαιδευτικών στο κέντρο της Αθήνας

Δείτε live από το protothema.gr την πορεία – Κλειστοί οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα και την Ομόνοια – Συλλαλητήριο έξω από τη Βουλή και από τον ΣΥΡΙΖΑ – Στην Ομόνοια το ΠΑΜΕ

var uagent = navigator.userAgent<a href="http://www.%20AppleApple.com/gr/iphone/”>iPhone“)>-1)

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

source: Τι είναι ένας Webmaster και εξακολουθούν ακόμα να υπάρχουν; http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=278591&catID=3
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *